Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar besværet: Få leveret årets juletræ fra Birkelse Gods til døren

Af Stine Kjølby Christensen

Nedtællingen til årets julemåned har været i gang længe, men i morgen går det for alvor løs.

Måske har du allerede været stresset over at skulle nå at lave juledekorationer, bage småkager og få købt årets julegaver …

All I want for Christmas … er flere timer i døgnet. For ja, hvordan når man det hele, når man i forvejen står i en presset hverdag, der ikke i sig selv lægger op til en masse ekstra timer i døgnet?

Ét af svarene finder du på Birkelse Gods, hvor juletræsavl- og salg igennem årtier har været i højsædet.

I år har man valgt at gå skridtet videre og tilbyde smukke, grønne juletræer leveret direkte til din dørtærskel af PostNord.

Spar besværet: Få leveret årets juletræ fra Birkelse Gods til døren

Forudbestil årets juletræ

De nuttede pottetræer, der er det perfekte valg for dem med altan eller terrasse, har længe været en bestseller – men med indgangen til december er det nu blevet tid til at tænke på de afskårne slags, der skal stråle på selve juleaften.

“Vi har fået rigtig meget ros for vores juletræer og leveringen af dem fungerer også upåklageligt,” fortæller Malou Skeel, der sammen med sin mand driver det smukke Birkelse Gods.

Spar besværet: Få leveret årets juletræ fra Birkelse Gods til døren

Årets juletræ kan allerede nu forudbestilles på Birkelse Gods’ hjemmeside. På den måde er du sikker på, at årets grønne hovedperson banker på din dør i det helt rette øjeblik.

Træerne leveres inden for få dage med PostNord, og bestillingen klares nemt ved få klik på hjemmesiden.

”Det lyder dyrt,” tænker du sikkert. Men nej.

Priserne er som skræddersyet til den kvalitetsbevidste nordjyde, der blot drømmer om at gøre det stressende juleliv en lille smule lettere.

Spar besværet: Få leveret årets juletræ fra Birkelse Gods til døren

De afskårne juletræer fås fra 150-200 cm. og priser starter fra 249 kr. – inklusiv levering.

Oplevelsen med selv at være ude og vælge sit træ, fælde og fragte det hjem, er måske en god og vigtig tradition for mange – men vil du hellere spare besværet og bruge tiden på noget andet, så er denne mulighed altså oplagt.

Et sundt og smukt træ

Selve udvælgelsen af årets juletræ behøver du heller ikke at bekymre dig om.

Malou Skeel står nemlig selv i spidsen for kvalitetssikringen, og ingen træer bliver sendt ud i landet, hvis de ikke lever 100 % op til hendes egne krav for det perfekte træ.

Bestiller du årets juletræ fra Birkelse Gods, får du dermed leveret en smuk og sund Normannsgran, der er opfostret med masser af kærlighed.

Spar besværet: Få leveret årets juletræ fra Birkelse Gods til døren

Udover at været opvokset ved godset, der er placeret i Nordjyllands flotteste natur, omgivet af grønne skove tæt på Vestkysten og med højt til himlen, så bliver juletræerne også nusset, passet og plejet lige fra de kommer i jorden, til de forlader godset.

“Vi gør os meget umage for at producere gode kvalitetstræer og udvælger også kun de allerpæneste til vores web-salg.” siger Malou Skeel.

Også bæredygtighed er et vigtigt element på Birkelse, hvor der plantes mindst ét træ pr. træ, der fældes.

På den måde er du altså både med til at sikre en klimavenlig produktion og oveni købet spare dig selv en masse tidskrævende besvær.

De første juletræer er allerede blevet forudbestilt på webshoppen, og Birkelse leverer til både Aalborg-området, Århus og Storkøbenhavn.

Du kan allerede nu bestille årets juletræ lige her

Del artikel

Andre læser også