Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar 20% på vin: Her er alle de bedste sommervine

Af Line Ingwar Karlsen

Sommeren har i den grad ramt os, og der er udsigt til mange dage med solskin, blå himmel og høje temperaturer.

Det betyder også lune sommeraftener på terrassen med grillmad og måske en god vin i glasset?

I Salling Super fejrer de det fantastiske vejr ved at give 20 % rabat på alle vine fra torsdag til lørdag i denne uge.

I vinafdelingen finder du et stort udvalg af vine til alle anledninger og prisklasser, og så står vinspecialisterne altid klar til at hjælpe dig!

Vi har bedt en af Salling Supers vinspecialister om at give sit bud på tre gode rosévine, hvidvine og bobler.

Tre sommerskønne rosévine

Vinspecialisten er blevet bedt om at anbefale tre vine fra tre forskellige prisklasser i hver kategori. Her er hans tre anbefalede rosévine:

1: Isasa, Rioja Spanien, årgang 2021, normalpris 99 kroner. En rigtig god terrassevin, som er frugtig og velafbalanceret og egner sig godt til sommervejret.

2: Opale, Provence Frankrig, årgang 2022, normalpris 119,95 kroner. En mere fyldig vin end nummer et. Den er mere frugtig og lidt højere på syre. Det er en klassisk Provence-rosé og god til sommervarmen.

3: Terre des Anges, Chatteau Paradis fra Provence, årgang 2019, normalpris 169,95 kroner. Egner sig rigtig godt til grillmad. Den er både mørkere og fyldigere end de andre.

Tre iskolde hvidvine

Er der noget som et glas kølig hvidvin, mens man venter på bøfferne på grillen? Der er både en Riesling, en Chardonnay og en Sauvignon Blanc på listen:

1: Manz Riesling, Tyskland, årgang 2021, normalpris 119 kroner. En tør Riesling, der er perlende på tungen. Den har smag af grønne æbler og pærer. Den er meget frugtig uden at være for sød.

2: Pounamu Sauvignon Blanc, New Zealand, årgang 2022, normalpris 99,95 kroner. Smager af tropiske frugter som melon, papaja og ananas. Den egner sig rigtig godt til de varme temperaturer, som vi har i øjeblikket.

3: Lander-Jenkins, Chardonnay Californien, årgang 2019, normalpris 159 kroner. En fadlageret vin, der har masser af fylde og smag af tropiske frugter. Den passer rigtig godt til mad.

Tre forfriskende bobler

Er du mere til et glas bobler, kommer vinekspertens anbefalinger her:

1: Ca’del Doge Prosecco Rosé, Italien, årgang 2020, normalpris 109 kroner. En tør og frugtig prosecco – et godt forslag til en glas sommerbobler på terrassen.

2: Cremant D’alsace, Francois Lipp, N.V., normalpris 159,95 kroner. En klassisk cremant, der er frugtig og tør. Den er rigtig god til fisk og skaldyr – eventuelt pil selv-rejer.

3: Champagne Drappier, Premier Crou, N.V., normalpris 275 kroner. En rigtig sommerchampagne, der ikke er for sur – et rigtig fint glas bobler, som i særdeleshed egner sig godt til hvid fisk og kylling, når retterne skal nydes på terrassen.

Du sparer altså 20% på alle vine i Salling Super fra torsdag den 15. juni til lørdag den 17. juni.

Del artikel

Andre læser også