Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal du ned på knæ?: Spar 20 % på forlovelses- og vielsesringe hos Henrik Ørsnes

Af Stine Kjølby Christensen

Kalenderen siger, at vi snart rammer efteråret: Årstiden, hvor alt bliver mørkere og koldere – og derfor kan det være en god idé at bringe lidt ekstra varme ind i den.

Måske har du allerede fundet dit livs kærlighed … Måske har én af jer endda været nede på knæ …

Skal du ned på knæ?: Spar 20 % på forlovelses- og vielsesringe hos Henrik Ørsnes

I så fald, er den kommende og lidt halvkolde årstid, hvor ekstra kvalitetstid med hinanden stadig er aktuel, bestemt ingen hindring for at forberede sig til årets store kærlighedsfest.

I Aalborgs ældste smykkehandel, Henrik Ørsnes, der i dag drives af sønnerne Bo og Lars Ørsnes vil man nemlig hellere end gerne hjælpe med at gøre kærligheden komplet – hvilket ofte kan klares med noget rundt og smukt, der (måske) også glimter.

Derfor kan I i hele september måned spare 20 % på netop forlovelses- og vielsesringe, og som en ekstra gave får I en flaske bobler med i købet, til at fejre kærligheden med.

Tilbuddet gælder i Henrik Ørsnes på Boulevarden, og i butikkerne i Aalborg Storcenter samt butikken i Metropol centeret i Hjørring.

Skal du ned på knæ?: Spar 20 % på forlovelses- og vielsesringe hos Henrik Ørsnes

En evig kærlighedsinvestering

Når I vælger jeres ringe, så vælger I ikke kun et smykke, der skal forskønne den store dag. Derimod skal ringene holde ligeså lang tid, som selve kærligheden.

Det er altså en investering, og derfor noget, der for de fleste skal overvejes nøje.

“Vielsesringe er det evige symbol på kærlighed og den dag, man sagde ja til hinanden,” forklarer Bo Ørsnes og fortsætter:

“Der er derfor mange overvejelser, der skal gøres: Skal de være i guld eller sølv? Skal der være diamanter i? Skal de håndgraveres?

Vi er meget åbne overfor ønsker og idéer, så ved os skal man ikke være bange for at drømme stort.”

Skal du ned på knæ?: Spar 20 % på forlovelses- og vielsesringe hos Henrik Ørsnes

Traditioner der følger med tiden 

Henrik Ørsnes har været et kendt navn i bybilledet i over 50 år, og i dag er det sønnerne, der står bag det velrenommerede navn.

Gennem årene er det lykkes Henrik Ørsnes at følge med tidens trends inden for både ure og smykker, men samtidigt bibeholde de stolte traditioner, der gør det eksklusive køb til noget helt unikt.

I dag er miljøet og butiksindretningen opbygget åbent og inspirerende, hvor kunderne i deres eget tempo kan gå drømmende på opdagelse i en himmel af guld, sølv og funklende ædelstene.

Derudover findes Henrik Ørsnes også på de digitale platforme, hvor blandt andet sociale medier og en online webshop er medvirkende til, at smykkeshoppingen er inden for rækkevidde døgnet rundt.

“Vores mange forretninger rummer hver især forskellige produkter, så nogle af vores kunder efterspurgte muligheden for at kunne finde alle vores brands og private labels samlet på ét sted,” forklarer Bo Ørsnes.

Skal du ned på knæ?: Spar 20 % på forlovelses- og vielsesringe hos Henrik Ørsnes

Alle skal have en god oplevelse

Men modsat den tendens, vi ser med at de fysiske butikker, i stigende grad lukker ned og i stedet erstattes af en udelukkende digitaliseret forretning, så bliver dette ikke aktuelt for Henrik Ørsnes.

“Selvfølgelig skal vi være moderne for at fremtidssikre os selv, men vi ved også, at en stor del af vores kundeklientel stadig har et behov for at have smykkerne mellem hænderne og få den personlige rådgivning, de har brug for.

Derfor er vores fokus på vores fysiske butikker mindst ligeså vigtig for os. Alle kunder skal have en god oplevelse.” slutter Bo Ørsnes.

Du kan spare 20 % på forlovelsesringe og vielsesringe indtil 1. oktober. 

Del artikel

Andre læser også