Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vildt åbningstilbud: Spar 20% hele februar hos ny frisør

Af Aske Bisgaard Pedersen

Nyt år, nyt hår?

Hvis det er tilfældet, er der godt nyt, for lige nu og resten af måneden kan du spare intet mindre end 20%.

Det er den nye frisør ML Studio, der skruer ned for prisen i februar – men kvaliteten og det høje humør er der bestemt ikke skruet ned for!

20% på alle behandlinger

ML Studio ligger lige i hjertet af Aalborg på Vingårdsgade 17, hvor det gamle Lassen og Eriksen før i tiden slog sine folder.

Den nyåbnede salon er ejet af Maria Lumbye, der selv betegner salonen som “din frisør i hjertet af Aalborg med DIG i fokus”.

ML Studio åbnede 1. december 2022 og specialiserer sig i alle former for farvebehandlinger, farvekorrektioner og klippeteknikker.

De har i opstarten haft lidt problemer med deres hjemmeside. Nu er den oppe at køre igen, og det skal naturligvis fejres med et knivskarpt tilbud.

Hos Maria og hendes to frisørkollegaer i den nye salon, Malene og Pernille, kan man lige nu spare 20% hele februar, så man kan stå knivskarpt i de ellers kolde vinterdage.

Vildt åbningstilbud: Spar 20% hele februar hos ny frisør
Vildt åbningstilbud: Spar 20% hele februar hos ny frisør

Rabatten på 20% gælder alle behandlinger, uanset om man skal have dame- eller herreklip, trimmet skægget, farvet hår eller noget helt andet. Det er kun produkter, hvor der ikke er barberet en femtedel af prisen

Normalprisen for en herreklip med vask er 295 kr. og 475 kr. for dameklip med vask.

Så er der næsten ingen undskyldning for ikke at tage et smut forbi salonen til en kærlig behandling af en af salonens tre frisører til særpris.

Book tid hos ML Studio og spar 20% resten af februar her. Rabatten fratrækkes ved betaling i salonen.

Hvis du vil se nogle resultater af en tur i frisørstolen hos ML Studio, så deler de gladeligt ud af det på deres Instagram-profil her.

Sprudlende, perfektionistisk og 12 års erfaring

Er man øm omkring, hvem der fører saksen, så er der ingen grund til bekymring.

Maria har selv 12 års erfaring. Hun var medejer af salonen, der før hed Park Styling, indtil hun i december overtog det hele selv og ændrede navn til ML Studio.

Og det nye navn skal kendetegne en yderst kvalitetsbevidst frisør:

“Jeg er meget perfektionistisk. Det kan jeg også mærke, at mine kunder sætter pris på – ikke bare dem jeg klipper, men også de andre tøsers kunder.

Jeg føler faktisk ikke, der er nogle kunder, vi ikke ser igen, når de næste gang skal en tur i frisørstolen,” fortæller Maria og uddyber:

Vildt åbningstilbud: Spar 20% hele februar hos ny frisør
De tre frisører hos ML Studio: Malene, Maria og Pernille

“Vi går meget op i, at alle skal føle sig velkomne i salonen. Uanset om du er mand, kvinde eller alt derimellem – så gør vi vores ypperste for at gøre dig tilfreds. Alle er garanteret samme gode behandling.”

Man skal dog være klar på en god snak, for der er god fart på mundtøjet hos den glade ejer:

“Vi starter altid hver behandling ud med en konsultation for at imødekomme kundens ønsker og behov.

Jeg er en meget sprudlende pige, der snakker og griner meget, så det er ikke det eneste, vi får snakket om. Vi hører fra mange kunder, at det er dejligt at være herinde på grund af den gode energi.

Men selvfølgelig er vi også gode til at mærke efter. Nogle kunder vil gerne snakke meget, og andre er mere tilbageholdende,” forklarer hun.

Hvis du vil nå at sikre en tid i februar, inden de ledige tider rives væk, så kan der bookes tid og findes priser på behandlinger her.

Del artikel

Andre læser også