ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvem laver byens bedste?: Kom til paella-dyst og sangria ad libitum

Af Nana Sofia Hansen

To mænd i Aalborg påstår begge, at de laver byens bedste paella.

Det er spanskfødte Jesus Ricardo fra frisørsalonen Chao Chao i Møllegade – vs. – Kristian Ishøy, ejer af D’Wine Bar i Algade, som har tilbragt meget af sit liv i Spanien.

De er begge skråsikre på at kunne fremtrylle den allerbedste paella, så nu tager de handsken op – eller skal vi sige grydeskeen – og tørner sammen i en vaskeægte paella-dyst.

Og når de to store pander med paella er færdige, vil de med tyrefægter-temperament se dommerne lige i øjnene.

Og hvem er dommerne?

Det er du – og cirka 60 andre, som kan sikre jer billetter til denne sjove spanske lørdag i D’Wine Bar.

Det sker lørdag den 13. august 2022 kl. 13.00.

En billet koster 299 kr., som er for de to slags paella og alt det sangria, du kan drikke efter husets egen opskrift.

Hvem laver byens bedste?: Kom til paella-dyst og sangria ad libitum
Sangria hos D’Wine Bar er blodrød og sødmefuld, lavet på kraftig spansk rødvin.

Den spanske lørdag skal selvfølgelig også have musik. Kl. 15 går musiker TropiAndino på – som er Guillermo Neuenschwander med rødder i Peru og Venezuela. Og denne lørdag vil hans spille folke- og elektronisk musik for jer, i D’Wines smukke lokaler.

Ricardo og Kristian lover masser af spanske gloser undervejs, mens de serverer hver sin udgave af den klassiske spanske risret.

Spansk temperament med safran og hvidløg

Herhjemme kender vi bedst paella – som betyder ‘lille pande’ på spansk – med muslinger og rejer. Men faktisk er den lige så klassisk med kylling, kanin, svine-ribs og snegle – eller i en vegetarisk udgave med for eksempel artiskokker.

Olivenolie, salt og den rette bouillon er fundamentet, sammen med ris og vand. Safran og tomat er de typiske krydderier – eller rosmarin og hvidløg.

Hvilke to udgaver du kan smage til paella-dysten, vil Ricardo og Kristian være en overraskelse.

Det bliver en lørdag under den spanske sol – næsten da.

Det bliver spansk, velsmagende og temperamentsfuldt – og med masser af sangria.

Du reserverer dine billetter ved at sende en e-mail til D’Wine Bar: vinbar@d’wine.dk. Husk at oplyse antal personer, dit navn og telefonnummer.

Hvad: Paella-dyst og sangria ad libitum, 299 kr.
Hvor: D’Wine Bar, Algade 54
Hvornår: Lørdag den 13. august 2022 kl. 13

Du kan læse mere om D’Wine Bar her.

Del artikel

Andre læser også