Spansk aften til Nordjysk Madfestival: Her får du lækker tapas og luksus-cocktails

Når Nordjysk Madfestival går løs i dagene fra 25. august til 4. september, kan du spise og drikke dig igennem et hav af mad-oplevelser i løbet af de 11 dage.
Én af de første events er spansk tapas på den nye tapas-restaurant TaPa5 i Vesterå.

Restaurantens egen kok, Michael ‘Miv’ Poulsen, og Mads Schytte, som driver Whiskytossen, garanterer en luksus-aften med lækker tapas og unikke cocktails lavet på spiritus fra Brænderiet Limfjorden.
Tapas og cocktails i lange baner
Hvis du vil være med, er det fredag den 26. august kl. 17.00, du skal sætte kryds i kalenderen.
Du får 16 tapas-retter, som serveres ad otte omgange af kok Michael ‘Miv’ Poulsen himself, ledsaget af lækre cocktails lavet på nordjyske gin, rom, likør og whisky, præsenteret af Mads ‘Whiskytossen’ Schytte.
Billet til aftenen koster 995 kr.
I løbet af aftenen er der indlagt en lille surprise, lover de to herrer.
Mads Schytte er i øvrigt aktuel med sin whiskybog ‘Whisky – til nye og gamle nørder’, udgivet på Politikens Forlag.

Du booker billet til arrangementet lige her.
Læs HELE programmet for Nordjysk Madfestival her.
Hvad: Spansk tapas og cocktails af dansk spiritus, en del af Nordjysk Madfestival
Hvor: TaPa5, Vesterå 5
Hvornår: Fredag den 26. august kl. 17.00
