Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sorg er en proces: Få den rette støtte igennem hele processen

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Når vi mister, går vi igennem en periode med sorg og praktiske gøremål. Det kan virke overvældende at skulle balancere disse to komponenter. Det kan derfor være nødvendigt at få støtte til det praktiske, så du i stedet kan fokusere på sorgen. Derfor er Lavendla mere end blot en bedemandsforretning: Det er et begravelsesfirma med fokus på innovation, bæredygtighed og det personlige præg. Her får du den rette praktiske støtte igennem hele sorgprocessen. 

Med fokus på det personlige præg er det sidste farvel altid sikret med Lavendla. Med mange års erfaring får du kyndig vejledning og de bedste muligheder for at planlægge det sidste farvel.

Personlig betjening er kernen i et et godt forløb

En Lavendla begravelse er et personligt forløb, hvor du fra start får én rådgiver tilknyttet. Denne rådgiver vil følge dig igennem hele forløbet, så den personlige forbindelse bibeholdes. Dermed har du altid en kontaktperson, som kender til din specifikke situation og dine specifikke ønsker. 

Lavendla vil gerne gøre det svære lettere for pårørende. Derfor vil du som pårørende kunne tilkendegive de ønsker, som du eller den efterladte har angående det sidste farvel, og herefter lade Lavendla stå for det praktiske. Det er både muligt for Lavendla at planlægge en begravelse, en bisættelse eller et sidste farvel uden en ceremoni. 

Det personlige præg skinner også igennem som værende den bærende komponent, som tidligere kunder har værdsat. Venlighed, omsorg og hjælpsomhed er de ord, som beskriver Lavendla ifølge tidligere kunder. Du kan med tryghed overlade det praktiske til Lavendla, og vide det sidste farvel er i trygge hænder. 

Bæredygtighed og innovation gør Lavendla til en særlig oplevelse

Udover det personlige præg, så er Lavendla også innovative inden for det bæredygtige aspekt. Med fokus på miljømæssig-, social-, og økonomisk bæredygtighed kan Lavendla tilbyde en service særskilt fra andre begravelsesfirmaer. 

For at skåne miljøet har Lavendla valgt at gå digitalt, så der spares på papirforbruget. Møder kan også foregå online. Dette gør det også nemmere, hvis du sidder i Aalborg og skal planlægge bisættelse i København, så du kan møde din rådgiver ‘ansigt til ansigt’ online. Med få kontorer spares der på energiforbruget, og med brug af delebiler spares der også på udledning af CO2 under transport. 

Alle produkter hos Lavendla er danskproducerede. Derudover anvender Lavendla bæredygtige blomster og genbrugspapirer til programmer, så det sidste farvel sker i rammerne af bæredygtighed.   

Del artikel

Andre læser også