Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborgs milliardær-par: Samler donationer for kæmpe beløb ind til julehjælp

Af Michael Qureshi
Eigild og Sonja Christensen
Pressefoto: DR
Eigild og Sonja Christensen Pressefoto: DR

Julen står for døren, og trods Corona så glæder de fleste sig til en jul med lækker mad og gode julegaver.

Men der findes også masser af familier i Danmark som ikke har midlerne til at holde en ordentlig jul. Heldigvis for en stor del af de familier, så er der hjælp at hente.

Sonja og Eigild Christensen er blandt de rigeste i hele Nordjylland med bopæl i Aalborg.

Men selv om de er gode for flere milliarder kroner, så tænker de først og fremmest på dem der har det hårdt.

Har skaffet for halv million kroner

Sonja Christensen vandt eksempelvis en AALBORG AWARD 2020 som Årets Helt for præcis at hjælpe udsatte børn, familier og andre der ikke har så mange midler.

I denne jul har Sonja og Eigild så brugt en masse kræfter på at samle donationer ind til årets julehjælp, som uddeles til adskillige danske familier i dagene op til jul.

Det fortæller Sonja Christensen i et interview med Ekstra Bladet.

“Vi har skaffet for 400.000-500.000 kroner, så vi har simpelthen så meget. Vi har rigeligt til alle familierne. De må selv vælge, hvad de vil have – tøj, sko, og legetøj. Der er både til mænd, kvinder og børn,” fortæller Sonja Christensen.

Derudover donerer de naturligvis selv for mange penge til trængte familier, så det er en blanding af deres egne donationer samt hjælp fra deres enorme netværk.

Hjælp fra Hollywood-profil

Sonja Christensen forklarer, at hjælpen kommer flere steder fra – blandt andet fonde og hendes private venner som den danske Hollywood-eventmager Claus Hjelmbak, der har skaffet masser af ting.

Udover julemad og gaver får hvert familiemedlem et gavekort på 500 kroner til Rema 1000, og de kommer på ingen måde til at mangle noget.

Sonja og Eigild Christensen blev for alvor kendt i hele landet, da DR fulgte parret i en række programmer som man kaldte for “Superrig med benene plantet i Aalborg”.

Det kan du læse mere om her