ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sommerstemning midt i Aalborg: Havnebadet får lov til at åbne nu

Af Michael Qureshi
Havnebadet
Havnebadet

Sommervarmen har i den grad ramt Aalborg og resten af landet.

Men man har kigget forgæves efter muligheden for at bade i det nye flotte Havnebad ved Havnefronten lige ved Jomfru Ane Parken.

Nu har Aalborg Kommune besluttet at finde de ekstra midler, der skal til for at åbne Havnebadet hurtigst muligt. Derudover afsættes der også penge til flere livreddere i Vestre Fjordpark samt til ekstra affaldsindsamling langs Havnefronten.

Helt nøjagtigt poster Aalborg Kommune 500.000 i at sætte de her tiltag i gang, så aalborgenserne kan nyde den tidlige sommer.

Kommunen blev taget på sengen

Det skriver Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen på sin officielle Facebook-profil.

“Aalborg er ramt af ekstrem sommerstemning, og det er jo skønt. Det gør også at Aalborggenserne bruger Vestre Fjordpark og havnefronten i meget høj grad.

Det er rigtigt fedt, for det var jo derfor at vi har lavet det, men vi må indrømme at kommunen er blevet taget på sengen i forhold til livredning og affaldsindsamling langs havnefronten og i midtbyen,” skriver Thomas Kastrup-Larsen.

Skrald på gaden skabte debat

Han tilføjer i Facebook-opslaget;

“Det er skønt, at sommeren i den grad er kommet over os, det skal nydes og derfor skal Vestre Fjordpark, havnebadet og byens parker være lækre og tilgængelige.”

MigogAalborg har tidligere skrevet om de store problemer med skrald, der flyder i Aalborgs gader. Det har skabt en vis debat, og Thomas Kastrup-Larsen har også blandet sig i debatten. Det kan du læse her

Nu kan vi bare glæde os til, at vi snart kan køle ned i det lækre Havnebad og samtidig nyde Vestre Fjordpark endnu mere. Flere livreddere skaber større tryghed.

Del artikel

Andre læser også