Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sommernyhed: Artigeardit og Lamin spiller stor koncert i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Nyhederne vælter ud af Skovdalen i de her dage.

Først blev Take That offentliggjort, så Suspekt – og nu er der nye fede nyheder fra Skovrock.

Artigeardit og Lamin spiller stor koncert fredag den 9. august i Skovdalen.

Har lavet album sammen

Tidligere på året udgav de to venner og musikalske kolleger, Artigeardit og Lamin, deres længe ventede fuldlængde fælles album, ”Nu Hvor Vi Er Her”, til stor anmelderros.

I kølvandet annoncerede de to artister deres ”one off” headliner-koncert i Royal Arena, og nu er de altså klar til Aalborg.

De to rappere er kendt for at være nyskabende, kompromisløse og har været med til at redefinere genren, både sammen og hver for sig. I 2021 udgav de ’Ny Agenda’, som var deres første fælles EP.

Opfølgeren, fuldlængde albummet ’Nu Hvor Vi Er Her’, lander i kølvandet på en stor festivalsommer for begge rappere. 

Artigeardit har skabt et unikt musikalsk og visuelt univers, som har givet ham en bred og loyal fanskare. Gennem sine tekster fortæller han historier fra sit eget liv på godt og ondt.

Han har fra starten været en ener på den danske musikscene og et af de største rap-talenter vi har set i årevis. Hans ikoniske lyd, der både er forførende og let genkendelig, har løftet ham til toppen af dansk rap og de danske hitlister.

Han udgav i foråret 2023 det karrieredefinerende album, ”Længe Leve”, som blandt andet fik seks ud af seks stjerner i Soundvenue.

Lamin er en af musikscenens nye og hurtigst voksende navne. Med sine anmelderroste koncerter og velskrevne rap-tekster vandt han ’Årets Nye Navn’ ved DMA 2022, samt ’P3 Talentet’ ved P3 Guld 2022.

Samme år udgav Lamin sit andet studiealbum, “Kronisk Skeptisk”, som hurtigt ramte nr. 1 på albumlisten. Med sine skarpe punchlines og benhårde levering har Lamin ikke sat en fod forkert, siden han blæste ind på rap-scenen.

Han har fået fans til at ”Ride The Wave” landet over og det går kun fremad herfra.

Forsalget starter nu på fredag d. 1. december kl. 10

Del artikel

Andre læser også