Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sommerkoncerter i Blokhus: Her er årets program

Af Emil Kjær Jørgensen

Sommerferien er startet for de fleste, og mange af os udnytter fridagene til lidt (velfortjent) afslapning i det danske sommerland.

En af mest populære destinationer er altid skønne Blokhus en god halv times kørsel fra Aalborg, hvor du blandt andet finder en af Danmarks allerbedste strande og masser af feriestemning med skønne butikker, lækre restauranter og masser af aktiviteter for både store og små.

En af de helt store traditioner i Blokhus er de gratis torsdagskoncerter på Torvet, som altid er yderst velbesøgte.

Tager man et kig på årets program, er der bestemt også masser af undskyldninger for at tage et smut til Blokhus over sommeren.

Scenen vil hver torsdag til og med 8. august byde på landskendte navne som eksempelvis Michael Learns To Rock, Hjalmer og altid populære Johnny Madsen.

Vi har samlet et overblik over årets program her:

11. juli kl. 20.30: Tørfisk

Thyborøn-kvartetten Tørfisk er tæt at være kult i Danmark, og på torsdag kan de opleves helt gratis på Torvet.

“Vi er stolte over at afsløre, at Tørfisk kommer til Torvet i Blokhus torsdag d. 11. juli,” fortæller Karl Korfits på vegne af arbejdsgruppen, der repræsenterer Erhvervsforeningen Destination Blokhus, erhvervslivet, VisitJammerbugten og lokale ildsjæle.

“De synger, spiller og underholder, så det er en fryd. Med typisk vestjysk charme, som vi også oplevede på stranden i Blokhus til Sankt Hans 2018, er vi overbeviste om, at de er en stensikker succes med deres lytteværdige, morsomme og exceptionelle repertoire,” fastslår Karl Korfits.

Kl. 16.00: Baren åbner
Kl. 18.00: Let madsalg på Torvet
Kl. 19.00: Opvarmning: The Bats
Kl. 20.30: Tørfisk

Sommerkoncerter i Blokhus: Her er årets program

 

18. juli kl. 20.30: Michael Learns To Rock

Michael Learns To Rock, der sidste år kunne fejre 30-års jubilæum, kommer til Blokhus torsdag d. 18. juli for at spille for flere tusinde glade publikummer på den eftertragtede scene.

De har de seneste 10 år genopdaget sig selv og sit danske publikum ved en massiv turnévirksomhed på mindre og større spillesteder i Danmark, hvor de har spillet akustiske og halvakustiske koncerter for et stadig større publikum.

De mange succesfulde indendørs-koncerter i Danmark har givet dem lyst til at dedikere en hel sommerperiode til at vende tilbage til udendørskoncerter i Danmark – hvor de selvfølgelig har gemt en helt særlig sceneplads til sommerlandet Blokhus.

Kl. 16.00: Baren åbner
Kl. 18.00: Let madsalg på Torvet
Kl. 19.00: Opvarmning: Romhandleren
Kl. 20.30: Michael Learns To Rock

Sommerkoncerter i Blokhus: Her er årets program

25. juli kl. 20.30: Hjalmer

Hjalmer var på scenen på Torvet i Blokhus i 2018, hvor der var totalt proppet og op mod 5000 gæster kiggede forbi.

“Publikum kan godt glæde sig til at gense ét af landets største sangskrivere i et eksklusivt og musikalsk møde på Torvet i Blokhus torsdag d. 25. juli,” oplyser Karl Korfits.

Hjalmers tekster er kendte for alle at være relaterbare, og han formår virkelig at ramme en bred fanskare på trods af de “ungdommelige” emner.

“Vi ved fra sidste år, at han trækker unge teenagere, familier med børn og ældre på Torvet. Det bliver en fornøjelse at se hvilken stemning den unge herre skaber igen i år,” siger Karl Korfits.

Kl. 16.00: Baren åbner
Kl. 18.00: Let madsalg på Torvet
Kl. 19.00: Opvarmning: Back On Track
Kl. 20.30: Hjalmer

Sommerkoncerter i Blokhus: Her er årets program

1. august kl. 20.30: Johnny Madsen

I 2018 væltede rocklegenden med Johnny Madsen Torvet i Blokhus.

Det får han lov til igen d. 1. august, når den nu 67-årige musiker siger ”Godaften Blokhus” med sin hæse, men lune stemme.

Johnny Madsen har i tidens løb udgivet op mod 20 albums i eget navn med hits som ”Uden for sæsonen”, ”Johnny the Blues”, ”Stjernenat” og ”Færgemand”.

“Stemmen er smurt, spaden er stemt og trommerne er blevet gennemsigtige. Johnny Madsen Band er klar til at besøge Blokhus igen d. 1. august, som vi forventer bliver én af de mest intense og medrivende sommeraftener i Blokhus,” siger Karl Korfits og fortsætter:  ‘

“Vi har lavet en storsatsning med et veletableret navn som Johnny Madsen, og derfor håber vi meget på publikums opbakning gennem salg af drikkevarer. Koncerterne på Torvet finansieres af salget i baren, så når du støtter baren, støtter du musikken.”

Kl. 16.00: Baren åbner
Kl. 18.00: Let madsalg på Torvet
Kl. 19.00: Opvarmning: Safariband
Kl. 20.30: Johnny Madsen

Sommerkoncerter i Blokhus: Her er årets program

8. august kl. 20.30 Hardinger Band

Der bliver som altid spillet op til fest og fællessang, når Hardinger Band gæster scenen på Torvet i Blokhus torsdag d. 8. august.

“Hardinger Bands stærke og folkekære bagkatalog er en direkte invitation til en tur ned ad memory-lane: ”Hvalen Hvalborg”, ”Står På En Alpetop”, ”Sexchikane” og mange flere,” fortæller Karl Korfits.

Hardinger Band, som består af Michael Hardinger på guitar og sang, Jørgen Thorup på keyboard og sang, Kim Daugaard på bas og sang, B-Joe på guitar og sang og Flemming Olsen på trommer, glæder sig til at gæste Blokhus:

”Shubidua’s 240 sange får en stærk kop generator-bouillon! Hvalen Hvalborg lever i bedste hvalgående, med Blokhushvalen i baggrunden! Vi sætter strøm til “Den Rød-glødende Tråd” og “Fed Rock” torsdag d. 8. august,” siger Michael Hardinger fra Hardinger Band.

Kl. 16.00: Baren åbner
Kl. 18.00: Let madsalg på Torvet
Kl. 19.00: Opvarmning: The Pretenders
Kl. 20.30: Hardinger Band

Sommerkoncerter i Blokhus: Her er årets program

Hvad: Musik på torvet i Blokhus
Hvor: Blokhus Torv
Hvornår: Hver torsdag frem til d. 8. august

Del artikel