Sommerklar med gode vaner: Kom til foredrag med Camilla Framnes

Skrevet af: Michael Qureshi

Historien om Camilla Framnes vægttab på samlet 77 kg har efterhånden prydet de fleste forsider på aviser og ugeblade i landet.

Camilla blev pludselig allemandseje, da hun optrådte i tv programmet De Unge Mødre, hvor man fulgte op- og nedture i hendes liv.

I dag har Camilla Framnes taget syvmileskridt videre fra det liv, vi så på tv dengang. Der er fuld fart på karrieren, og hun er samtidig en af de mest succesfulde bloggere i hele Danmark, hvor hun blogger for Blogly og ikke mindst her på MigogAalborg.

Nu er vi så heldige, at vi i samarbejde med Shoppen i City Syd kan tilbyde, at du kan komme til foredrag med Camilla Framnes her i Aalborg for kun 50 kr.

Det foregår torsdag den 3. maj fra 17.30-19.30.

Hold motivationen til strandsæsonen

Her fortæller Camilla om sund livsstil og guider dig til, hvordan du holder formen og motivationen. Bliver bikiniklar til sommeren, der er lige om hjørnet.

Hun kender om nogen til den daglige kamp med motivation, travlhed og alle andre undskyldninger. Men i bund og grund er velvære noget, der giver en masse positiv energi, og derfor kan Camilla Framnes give de gode råd videre, som hun selv bruger.

Det er alt fra indkøbsvaner, motion, opskrifter, kost og undskyldninger vi alle kender til.

Camilla Framnes holder foredrag over hele landet med en meget travl kalender, og derfor er det et scoop, at vi kan præsentere en aften i selskab med hende til en utrolig fordelagtig pris.

En inspiration for mange

Samtidig vil der også være masser af inspiration til sommerkollektionen fra Shoppens butikker, så det bliver en skøn og inspirerende aften.

“Camilla Framnes er en af de mest inspirerende kvinder på sundhedsfronten i Danmark. Det kan man også bare se på hendes mange følgere på de sociale medier, hvor hun også er god til at svare de mange, der kommenterer på billeder og opslag.

Hendes humør er smittende, og hun har en fantastisk historie at fortælle, så vi glæder os til præsentere hende i vores rammer herude,” siger Shoppens center manager Natascha Frost til MigogAalborg.

Programmet bliver således;

Program:
17.30-18.00: Shoppen byder på en let anretning og lidt koldt at drikke
18.00-18.10: Velkomst af Migogaalborg og Shoppen
18.10-19.10: Oplæg af Camilla Framnes
19.10-19.30: Stil Camilla spørgsmål og gå sommeren i møde med inspiration fra Shoppens butikker

Det koster kun 50 kr. at være med. Sidst var der udsolgt på ganske få dage, så det er bare om at få booket i god tid.

Du booker din billet lige her