Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sommerhit gentages: Toprestaurant laver pop-up burgerbar

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: TaPa5
Foto: TaPa5

For godt et år siden åbnede Michael ‘Miv’ Pedersen TaPa5 i nabolokalerne til hans gourmetrestaurant, Tabu.

Fra i dag, fredag d. 23. juni, rykker Tabu teltpælene op for at åbne en pop up strand-restaurant i Tranum ved det fantastiske vesterhav.

Den har naturligvis fået navnet V-Hav (udtales på klingende nordjysk), hvor man tager gastronomisk udgangspunkt i naturen omkring restauranten i form af fisk og skaldyr fra de små kuttere – og råvarer der er økologiske, bæredygtige og lokale. Læs mere om den her.

Men det betyder bestemt ikke, at vi her i Aalborg må undvære Miv og co.’s fantastiske madkundskaber.

For TaPa5 holder åbent som vanligt med autentisk spansk tapas – ligesom du kender det fra tapasbarerne i de små gader i Spanien.

Men det er ikke alt.

Sommerhit gentages: Toprestaurant laver pop-up burgerbar

Oste-torsdag, grisefest og .. BURGERE!

For Miv kommer til at præsentere knivskarpe koncepter på udvalgte dage i løbet af sommeren. Vi kan bl.a. glæde os til oste-torsdage, grisefest og tapas-lørdage.

Men det koncept, som vi her på redaktionen glæder os allermest til er comebacket til gourmetburgeren.

Miv præsenterede det første gang i sommeren 2020, og nu er det populære koncept tilbage.

Hver fredag den 29.juni til og med 8. august bliver TaPa5 omdannet til en gourmet burgerbar med fantastiske burgere.

“Vi har jo prøvet det før, og nu er vi endelig klar med take to,” fortæller en spændt Miv til MigogAalborg.

“Vi kommer til at lave tre slags. En spansk-inspireret, vores take på en klassisk burger og så en helt sprød vegetar-burger.”

Prisen er 175 kr. pr. person inklusiv en omgang pommes frites.

Fokus bliver på de bedste råvarer, og så en smag, der siger spar to.

“Vi kommer til at tilbyde vinbar ad libitum og cocktails som en del af konceptet, og vi åbner også vores fantastiske gårdhave, så man kan nyde sommeren og maden derude,” siger Miv.

Du kan finde mere info her.

Del artikel

Andre læser også