Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sommerferien nærmer sig: Tips til gode apps denne sommer

Af Michael Qureshi

Sommeren er over os, og det betyder afslapning, kolde drinks på terrassen og masser af sol på næsen. Men sommeren kan blive en lille smule smartere, hvis du tager din smartphone i brug. Vi har nemlig her samlet de bedste apps, der gør din sommer lidt bedre.

Forberedelse til ferien

Skal du holde ferie i Danmark, er der masser af muligheder for at leje skønne ferieboliger. Med app’en HomeToGo får du et bredt udvalg af ferieboliger lige ned i lommen. Det er let at filtrere din søgning i app’en, så du udelukkende får de boliger vist, der matcher dig og dine feriebehov. Du kan også let dele interessante boliger med familie og venner, hvis I skal flere på ferie sammen.

Er du en vaskeægte campist, er app’en Camping Denmark lige noget for dig, hvis du elsker at udforske nye campingsteder. Camping Denmark har et stort landkort over alle campingpladser i Danmark, så du let kan finde en plads i nærheden af dig. Har du din GPS slået til, viser den hurtigt forslag tæt på dig.

Selv om Danmark er et lille land, kan der være stor forskel på vejret i de forskellige landsdele. Derfor er det et must, at du downloader app’en YR.NO på din smartphone. Med den ved hånden kan du hurtigt få et rimeligt præcist overblik over vejret på din kommende campingferie.

Sommerunderholdning og -tidsfordriv

Ferie er for mange lig med samvær og nærvær – og det betyder ofte, at smartphonen skal lægges væk. Men hvis du nu ligger på stranden eller i haven, kan det være rart med lidt underholdning.

Lev dig eksempelvis ind i en spændingsroman eller en krimi, mens du nyder solens varme stråler. Mofibo er en streamingtjeneste, der tilbyder et bredt udvalg af lydbøger. App’en koster 129 kroner om måneden, men til gengæld har du ubegrænset adgang til alverdens lydbøger – både nye og gamle.

Du kan også teste dit held på Unibets app, der er et online casino med masser af timers god underholdning. Træk i den klassiske enarmede tyveknægt eller placer dig visuelt ved Black Jack-bordet. Gambling giver spænding og et kick, og så længe du bare har lidt underholdning ud af det, er der lang vej til ludomani.

Find den bedste mad nær dig

Sommeren byder også på delikate madoplevelser. Og har du ferie, er det måske på tide at udforske nye kulinariske oplevelser. Med app’en Byhøst kan du let og enkelt få et overblik over, hvor du kan finde vilde, lækre råvarer i det fri.

App’en har et interaktivt kort, hvor du kan se byhøsten tættest på dig. Byen bugner af lækre friske råvarer, så hvorfor ikke selv plukke vilde jordbær til den hjemmebagte tærte – helt gratis.

Grillsæsonen er sat ind, og det betyder, at der skal steges store bøffer og saftige pølser. Det bliver lidt lettere at ramme den rigtige stegetid med app’en Grillit, der præcist fortæller dig, hvor længe kødet skal stege. Du kan vælge mellem forskellige madgrupper og desuden få spændende opskrifter oveni. App’en koster kun 6 kr.

Og hvis nu du har fået lidt for meget grillmad og lækre is, kan det være en idé at hente 7 MIN Workout ned på din smartphone. App’en indeholder et træningsprogram til hele kroppen. Styrketræning er godt for helbredet – og med denne app behøver du kun bruge 7 minutter af din sommertid på det.

Del artikel

Andre læser også