ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sommerferie 2023? Derfor skal du overveje camping i Kroatien

Af Annoncør

Det er aldrig for tidligt at gå i gang med at planlægge en sommerferie, for lige pludseligt er det ferie igen, og så er det rart, hvis der er styr på alle detaljerne for hele familien. Hvis du netop nu sidder og overvejer, hvad du skal foretage dig i din næste sommerferie, kan du med fordel kigge nærmere på dine mulighed for at tage på camping i en af Europas mange spændende destinationer.

Her er eksempelvis Kroatien et populært valg som campingdestination, for du har rig mulighed for at finde den perfekte campingplads i Kroatien, som vil skabe fantastiske rammer om din families ferie. Men hvorfor er det egentlig så fantastisk at tage på camping Kroatien? Læs mere herunder.

Et land fyldt med eventyr

Kroatien er et fantastisk Middelhavsland, som ofte glemmes i skyggen af de store Middelhavslande som Spanien og Frankrig. Men Kroatien har mindst lige så meget at byde på som de traditionelle store ferielande, og du kommer derfor til at få rige muligheder for både sol, strand og store kulturelle oplevelser.

Kroatien er placeret lige ud til Adriaterhavet, som er forbundet med Middelhavet, og du finder derfor masser af lækre sandstrande med azurblåt vand, når du tager på camping i Kroatien. Her kan du nyde det lækre middelhavsklima hele sommeren, hvor du er garanteret solskin og dejlige temperaturer, så du virkeligt kan nyde livet og slappe af, inden du skal tilbage til den danske kulde.

De fleste campingplader i Kroatien er placeret langs kysten til Adriaterhavet, og Kroatien byder derfor på rige muligheder for at komme på en ægte badeferie i din egen campingvogn.

Billig camping i Kroatien

Hvis du gerne vil på en billig badeferie midt i Europa, er camping et godt sted at starte. Og hvis du gerne vil gøre det endnu billigere, er Kroatien det helt rette valg. Kroatien er nemlig en billig destination sammenlignet med andre lande som Frankrig og Spanien, og du har derfor mulighed for at få en rigtig god ferie i Kroatien uden at spendere en formue.

Her kan du komme afsted en hel uge for langt under 2000 kr. på en lækker campingplads lige ved vandet, og så kan det bestemt godt betale sig at køre den lange vej helt fra Danmark.

Store og luksuriøse campingpladser med børnevenlige faciliteter

Selvom du har mulighed for at finde en rigtig billig ferie i Kroatien, så er det ikke ensbetydende med, at du kommer til at gå på kompromis med oplevelsen. Kroatien byder nemlig på et væld af luksuriøse campingpladser med masser af faciliteter, som du kan nyde til en god pris.

Her finder du store og lækre swimmingpools, som kan indtages af både forældre og børn, du finder fantastiske restauranter med smagfuld lokal mad, og du finder masser af underholdning og aktiviteter for børnene i din familie.

En campingferie til Kroatien indeholder med andre ord alt det, alle i familien skal bruge for at få en uforglemmelig ferie med et væld af gode minder.

Del artikel