Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sommeren 2021: Style håret med sæsonens fedeste håraccessoires

Af Annoncør

Skal vi ikke håbe på, at vi kan tilbringe sommeren på en fortovscafé med solen i ansigtet og en sjov aften i byen på programmet? Så kan vi nyde alt det gode, Aalborg har at byde på, og bruge noget af det flotte tøj og fancy accessoires vi har købt hjemme fra sofaen under lockdown. Og noget vi ikke kan komme udenom, er, at vi ikke har et komplet outfit uden stilede håraccessoires.

Vi har samlet nogle af de trends, vi glæder os allermest til at bruge i håret, når sommeren rammer. Læs med og bliv inspireret, så du også kan komme til at føle nogle ægte sommervibes og blive klar til at pynte håret med de hotteste trends i 2021.

Schrunchies, scrunchies, scrunchies

Scrunchies er kommet for at blive. Vi så dem første gang engang i 60’erne, og i 1987 tog et mærke patent på den store, ruflede hårelastik. Men som så meget andet i modebilledet i dag har vores alles scrunchie lavet et ægte comeback, og er sæson efter sæson at finde som uundværlige håraccessoires.

Men det er ikke bare en almindelig, neutral scrunchie, du skal style håret med i 2021. Farvetrenden fra de sidste sæsoner fortsætter, så gå amok i fine pastelfarver, 90’ernes orange, lilla og andre elegante og samtidig påfaldende farver. Det er også især scrunchies i organza, der kommer til at pryde modescenen i sommersæsonen. Det transparente, lette og forfinede udtryk ser bedårende ud i en løs knold eller en høj hestehale, og du kan sagtens vælge organza med et mønster af elegante blomster eller med flere farver.

Har du ikke allerede et udvalg af scrunchies i din garderobe, er der hjælp at hente. LÉ MOSCH er et online univers med accessoires og smykker, der altid følger den seneste trend, og her er du sikker på at finde en scrunchie i lige den stil, du drømmer om. Gå på opdagelse blandt de forskellige tekstiler, flotte mønstre og strålende farver, og få din scrunchie – eller flere scrunchies med forskelligt udtryk – leveret direkte hjem til døren.

Plyssede bøllehatte

Bøllehatten var et af de store chok-comebacks. Det var nok de færreste af dem, der var med i den sidste bøllehat-periode, der troede, at den nogensinde ville vende tilbage. Men det er den, og vi elsker det nye look, den har fået! I sommersæsonen 2021 skal vi udforske tekstilerne endnu mere, så hvor vi i andre sæsoner har kastet os ud i metalliske looks, lærred og helt almindelige bomuld, er det nu plys, vi skal ud i.

Plys, pels og andet blødt og lækkert er den store trend i denne sæson. Du kan gå all-out og vælge dyreprint til din plyssede bøllehat, men også andre farver som beige, hvid, lysebrun, sort, grå og sarte pastelfarver er ideelle til den lyse og festlige sommer.

Brede hårbånd

I nogle sæsoner har store hårbøjler været tilbage på modescenen, men nu er det ikke kun bøjler, der skal i håret – hårbåndene er også tilbage. Og de skal være brede. Faktisk skal de gerne være minimum 5-10 cm, så det ikke bare er en lille, diskret detalje i håret, men en statement-accessoires med karakter.

Dit brede hårbånd kan være et helt enkelt stykke stof i en fin, enkel farve eller et farvestrålende mønster, men du kan også sætte mere struktur på hårbåndet ved at vælge en model med en snoning, eller et du skal binde foran, så du får en form for sløjfe-look. Du kan vælge at sætte det øverst på hovedet eller trække dit hår tilbage med det, så du enten kan sætte en hestehale eller bare lade det hænge frit bag hårbåndet.

Hårbøjler med perler, fletværk og fine detaljer

Vi har allerede nævnt hårbøjler, og du får dem også at se i sommeren 2021. De kan være både brede og smalle, men især de brede, store udgaver holder førstepladsen i denne sæson. Nu skal de bare være pyntede med store perler, broderier, fletværk og påsatte blomster. Gå fuldt ud på femininiteten og farverne, og pift dit outfit op med en hårbøjle, der nemt kan sætte det sidste prik over i’et.

Du kan også lege med tekstiler, når du styler dit outfit med en hårbøjle. Skind, velour og satin er populære valg og passer perfekt til sommerens flagrende kjoler, tynde stof og fine, sarte udtryk. Ellers kan du vælge en hårbøjle med almindeligt bomuld eller lignende, hvor det er detaljer som perler, similisten og blomster, der dominerer.

90’ernes hårklemmer og hårclips

Har du nogensinde set nogle af 90’ernes store ungdomsserier, er du ikke i tvivl om, hvad vi mener, når vi siger, at hårklemmer og hårclips er tilbage. Og faktisk skal de styles ret meget på samme måde, som vi så det dengang – de skal give struktur i håret og pifte en helt almindelig hestehale op eller holde en anden frisure på plads på en legende og ungdommelig måde.

Brug små og store hårklemmer til pandehåret eller til at give lidt ekstra struktur til håret, når det er i en almindelig hestehale, hvis du ikke allerede har piftet den op med en scrunchie. De skal helst have flotte detaljer som store perler, guld eller lignende. Du kan også bruge 90’ernes specifikke, små sommerfuglelignende hårclips, som du kan bruge til at trække håret tilbage, skabe et mønster osv., og du skal gerne bruge så mange som muligt.