Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sommer-getaway til Fyn: Bo eventyrligt og midt i centrum

Af Jens Erik Møller
Huset, hvor H. C. Andersen blev født, er blot en af de mange seværdigheder, Odense byder på. Foto: Visit Odense
Huset, hvor H. C. Andersen blev født, er blot en af de mange seværdigheder, Odense byder på. Foto: Visit Odense

Coronaen tvinger mange af os til at aflyse udlandsferien, og selvom Aalborg er en skøn by, skal man jo gerne ud at opleve andre, nye ting i sin ferie.

Og er sommerferie i Danmark et helt nyt og ukendt begreb for dig, så er her et eventyrligt tip, hvis turen går til Odense.

Hotel Odeon byder nemlig på helt unikke sommeroplevelser i Odenses mest charmerende og hyggelige kvarter.

Hvis du læser anmeldelser, inden du booker hotel til sommerferien, så vil du meget hurtigt opdage, at Hotel Odeon rangerer som byens bedst anmeldte hotel på samtlige bookingsider.

Gæsterne er vilde med designhotellet og dets Instagram-venlige interiør, der byder på luksus til skarpe priser. Og netop nu har hotellet lanceret tre skønne sommerpakker, der inspirerer til oplevelser i hjertet af Odense.

Sikkerheden i top

Hotellet er nu genåbnet efter landets corona-nedlukning, og det betyder, at hotellet ikke kun er skønt – det er også sikkert.

“Vi har gjort meget for, at du som gæst føler dig tryg og i helt sikre, afsprittede hænder.

Sikkerhed er en af vores helt store prioriteter, og vi sørger for god afstand, masser af håndsprit og portionsanrettet morgenmad, når restauranten er fyldt,” fortæller værtinde og hotelchef, Tinna Larsen.

“Trods sikkerheden har det stadig været vigtigt for os at bibeholde den atmosfære, som Hotel Odeon er kendt for. Som en afslappende oase midt i byen er vi et fristed, hvor du kan sænke dig i bløde møbler og få pulsen helt ned,” uddyber Tinna Larsen.

Eventyrlige omgivelser i centrum

Det er med god grund, at hotelchefen beskriver Hotel Odeon som en oase – et eventyrligt åndehul midt i storbyen. Med sin unikke beliggenhed kan hotellet tilbyde det bedste, Odense har at byde på.

Som gæst på hotellet bor du nemlig i det hyggelige H.C. Andersen Kvarter fyldt med små, velbevarede huse, hvor en gåtur sender dig tilbage til digterens barndom i byen.

Samtidig er midtbyens pulserende liv med shopping, caféer og seværdigheder lige om hjørnet, og der er masser af transportmuligheder, hvis du vil på opdagelse og opleve resten af Fyn.

Smagen af Fyn

Er du kun på smuttur til storbyen, kan du stadig nyde resten af øen – i hotellets skønne restaurant H.C. by Meyers. Her kan du forkæle dig selv med god gastronomi og smagen af Fyn fra friske råvarer og lokale specialiteter.

Sommer-getaway til Fyn: Bo eventyrligt og midt i centrum

H.C. by Meyers er især kendt for sin moderne morgenbuffet og skønne søndagsbrunch. Sæt tænderne i lokale lækkerier, sunde snacks, delikatesser kendt fra Meyers og årstidens fynske fristelser. Det er en smagsoplevelse uden lige.

Sommer-getaway til Fyn: Bo eventyrligt og midt i centrum

Sommer i storbyen – til de bedste priser

Skal du på opdagelse i H.C. Andersens Kvarter? Og nyde smagen af Fyn? Så er Hotel Odeon dit helt perfekte match.

En stor del af danskerne kommer i år til at nyde sommeren herhjemme, og det har fået Hotel Odeon til at sammensætte tre helt særlige sommerpakker. Uanset om du er på smuttur eller snupper et par ekstra dage i byen, så er der et ophold, der passer til dig.

“Vi glæder os til at se en masse danskere i løbet af sommeren. Det er noget af det positive, som corona-krisen trods alt har bragt med sig.

Nu kommer vi danskere virkelig til at gå på opdagelse herhjemme. Og her er jo skønt – især på Fyn,” slutter Tinna Larsen med et smil.

Planlægger du en tur til Odense i løbet af sommeren – og vil du bo på byens bedste hotel?

Så bør du allerede nu tjekke de tre skønne sommerpakker og booke et dejligt værelse med udsigt på hotelodeon.dk.

Del artikel

Andre læser også