Som sendt fra himlen: Fra i dag leverer McDonalds ud i Aalborg og Nørresundby

Skrevet af: Michael Qureshi

Fra i dag tirsdag d. 14. januar går manges ønske i opfyldelse.

For nu kan du få bragt din Big Mac-menu lige til døren i både Aalborg og Nørresundby.

Det sker i samarbejde med Just Eat, der i dag tilføjer McDonald’s i Aalborg til menukortet, der allerede tæller over 2.500 restauranter.

Det betyder, at aalborgenserne nu kan få alt fra McD fritter til burgere leveret lige til døren.

Takeaway boomer i Aalborg. Sidste år viste Just Eats tal, at markedet for takeaway vækster mere end noget andet sted i landet.

Amager, der i mange år var den største aftager af udbragte måltider, er vippet af pinden af sultne, convenience-trængende Nordjyder.

Læs også: Toprestauranter er med: 3 retter for 225 kr. i Aalborgs nye restaurant-festival

Det honoreres nu med, at måltider fra verdens største fastfood-kæde også kan bestilles og leveres via Just Eat fra restauranterne Aalborg Nytorv, Nørresundby og Skalborg.

“Vores kunder har faktisk gennem flere år efterspurgt måltider fra McDonalds. I Aalborg-området, hvor levering af takeaway vækster med 15-20% i disse år, er det ingen undtagelse.

Derfor er jeg også rigtig glad for, at vores kunder i Aalborg fra i dag kan klikke McDonald’s hjem til arbejdet, til festen, til kampen, eller hvor det nu passer dem.

McDonald’s er et megabrand, og jeg tror på, at vi vil se en effekt i Aalborg, når to markedsledere stiller op sammen, siger Carsten Boldt, adm. direktør i Just Eat.

Tryghed i leveringen er altafgørende

McDonald’s er kendt af de fleste danskere, og kæden ved, hvad den gode McDonald’s-oplevelse indebærer. Levering ud af restauranterne i Aalborg skal køre uden bump på vejen.

“Jeg er glad for, at McDelivery nu også er i Aalborg som den fjerde by i Danmark.

Jeg er sikker på, at vores gæster efterlyser det. Men det er ikke nogen hemmelighed, at McDelivery er en kompliceret sag.

Hos os er madens kvalitet det altafgørende, så derfor er vi afhængige af en god udbringer, der kan sikre dette.

McDelivery i Danmark er fortsat i en testperiode, og den endelige beslutning om en permanent løsning er endnu ikke taget.

Jeg glæder mig til at se, hvordan det kommer til at gå i Aalborg, hvor vi nu har indgået et samarbejde med Just Eat i foreløbigt to måneder,” siger Franchisetager, McDonald’s, Flemming Fast.

McDonald’s er online hos Just Eat fra den 14. januar 2020, og udbringningen koster fra 69 kr.

Just Eats udbringning-service omfatter følgende:


Nytorv 9000: Hasseris og Aalborg Centrum

Her bringes der ud i Aalborgs Midtby

Skalborg 9200 + 9210: GUG, Visse, Frejlev, Drastrup og Skalborg

Nørresundby 9400: Hvorup, Nørresundby, Nørre Uttrup og Lindholm

Udbringning i Nørresundby

Bestil her

 

Du kan stadig nå det: Kom til Nordjyllands største gin-festival om få uger

Skrevet af: Michael Qureshi

Aalborg Gin Festival er blevet en fast tradition i Aalborg arrangeret af Helmuth Bar & Kitchen.

Hvad der startede i det små på selve Helmuth, har nu udviklet sig til Nordjyllands største ginfestival.

Efter flere år med totalt udsolgt på forskellige lokationer, så har de taget skridtet fuldt ud og rykket deres gin-festival i Europahallen i AKKC.

Dermed bliver der plads til ca. 1400 gæster over to dage, og de kan fylde et af Aalborgs største event-steder med gin fra hele verden.

Nu er der ikke så lang tid til, da festivalen løber over dagene fredag d. 7. februar og lørdag d. 8. februar 2020.

Smag på 70 forskellige gin

På Aalborg Gin Festival 2020 vil du opleve over 70 forskellige gin og Fever-Tree Tonic produkter, og du kan smage alt det du vil med en billet i hånden.

Billetprisen bliver fra 249 kr.

Har du ikke allerede sikret dig billet, så skal du i gang nu. For der er udsolgt hele lørdagen. Dermed er det kun fredag, hvor der er ledige pladser.

Plads til flere leverandører

Det er ikke kun antal gæster, som Helmuth har været begrænset på de seneste år. Der har også været andre udfordringer med begrænset plads.

“Vi har de forgående år været nødt til at sige nej til flere leverandører.

Så det er også en del af tanken med at udvide det til så store omgivelser.

Vi får rigtig mange forskellige gin denne gang.

Der bliver både dem, folk kender, men i lige så høj grad de her særlige fremstillede gin. Hvis man elsker gin, så skal man med her,” sagde indehaver Mathias Walther til MigogAalborg i efteråret.

Du får dit eget glas udleveret i indgangen og derefter kan du smage dig frem til din favorit.  I billetprisen medfølger desuden en rabatkupon på 20% til brunch på Helmuth Bar & Kitchen.

Fredag d. 7. februar kl. 16.00-18.30
Fredag d. 7. februar kl. 20.00-22.30
Lørdag d. 8. februar kl. 15.00-17.30 UDSOLGT
Lørdag d. 8. februar kl. 19.00-21.30 UDSOLGT

Book billetter her

Tusindvis af musikinstrumenter billigt til salg: 4Sound sælger ud af Aalborg-lageret

Skrevet af: Michael Qureshi

I efteråret lukkede og slukkede en af Danmarks største musikkæder 4Sound efter en konkurs i hele selskabet.

Dermed drejede 4Sound butikken i Aalborg nøglen om på lokationen i Skalborg.

Men nu kan du gøre et kup på varelageret fra blandt andet butikken i Aalborg.

Auktionshuset dab kører nemlig en stor online-auktion på lageret fra samtlige 4Sound butikker fra Aalborg, Odense, Århus, København og Esbjerg.

36.000 varer sælges

Auktionshuset oplyser på sin Facebookside, at det drejer sig i alt om 36.000 varer, der i løbet af året bliver solgt på auktioner.

Man finder blandt andet kendte mærker som kendte mærker som Gibson, Roland, Fender, Yamaha på auktion, og der er gode chancer for at få dem billigere end noget andet sted kan tilbyde.

Hele auktionen foregår som nævnt online, men er man meget nysgerrig og har godt styr på instrumenterne, så er der mulighed for at se og høre musikinstrumenterne, når auktionshuset holder eftersyn.

Det finder sted på torsdag d. 23. januar mellem klokken 10.00-18.00 på Teglbækvej i Hasselager.

Auktionshuset oplyser, at der løbende i år sættes tusindvis af produkter fra 4Sound butikkerne til salg.

Du kan se varerne her

Med 4Sounds lukning blev der endnu færre af de sidste specialbutikker på musikinstrumenter her i Aalborg. I efteråret lavede vi et portræt af en af de sidste butikker i byen, Big Tone Aalborg, i den branche – læs den her

Stærk premiere på Aairport Festival: 5000 festede i Gigantium i nat

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Aairport Festival
Foto: Aairport Festival

Gigantium danner i disse dage ramme for Skandinaviens største EDM Festival.

EDM står for Electronic Dance Music, og fredag åbnede dørene for første gang nogensinde til Aairport Festival. Navnene var toppen af poppen på den danske DJ-scene som Faustix, Martin Jensen og TooManyLeftHands.

Af internationale navne spillede R3HAB, Salvatore Ganacci og Vigiland.

På sociale medier er der stor ros til arrangementets første dag blandt andet på Aairport Festivals egen Facebook-side og ellers rundt omkring på Instagram.

Danmarks største musikmedie GAFFA var også begejstret for Aairport Festival, og giver blandt andet den danske DJ Faustix fem flotte stjerner.

Over 5.000 på første dag

På billetsalget ramte man over 5.000 på den første dag med plads til 10.000 gæster.

Hovedarrangør Kresten Thomsen, der tidligere har stået i spidsen for Aalborg Karneval, er tilfreds med premieren.

“Jeg synes, at vi leverede det vi lovede.

Vi blev alle blæst bagover af det kunstnerne leverede på scenen. Det kørte også rigtig godt med barerne, sikkerheden og så videre. Selvfølgelig lavede vi fejl hist og her, det kan slet ikke undgås, og det gør os kun klogere og skarpere,” forklarer Kresten Thomsen.

“Jeg er meget tilfreds med billetsalget. Det er første år, vi gør det her, og vi skal bygge et brand op. Det er fedt at se, at publikum kommer fra Danmark, Skandinavien og resten af Europa,” fortsætter han.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

The man behind it all @krestenthomsen 🔥🔥🔥@wiesneck @aairportfestival #aalborg #migogaalborg #aairportfestival #twinsofsamba #partytime

Et opslag delt af Line Lykkegaard Wiesneck (@linelykkegaardwiesneck) den

Ingen ballade

På forhånd havde Nordjyllands Politi varslet en mobil politistation i Gigantium, og EDM-miljøet har ikke altid det bedste ry.

Men fredagen forløb fredeligt, og det glæder Kresten Thomsen.

“Vi er ikke engang nævnt i politirapporten, og det fortæller alt om, at folk var glade og festede, og alt det andet blev holdt væk.

Så det er jeg stolt af, at vores gæster opførte sig så godt og fokuserede på at have en fed aften og nat,” siger arrangøren, der kun har fået to timers søvn, da vi taler med ham lørdag eftermiddag.

Venter en vild oplevelse lørdag aften

I aften fra klokken 19.00 brager Aairport Festival i gang igen. Denne gang med det internationale hovednavn Q-Dance, som gæster Skandinavien for første gang.

Det ventes at blive det vildeste show, og der er stadig billetter online her eller i døren.

“Jeg kan slet ikke forklare, hvor dygtige de er. De kommer til at levere noget af det vildeste, vi har oplevet i Aalborg,” lover Kresten Thomsen.