Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Solcreme, solbriller og shorts – tre tips til dig der arbejder udendørs

Af Annoncør
”Foto: engelbert strauss”
”Foto: engelbert strauss”

Sensommeren og det tidlige efterår byder ofte på lange varme dage med masser af sol, og temperaturen kan snildt snige sig over de 20, selvom højsommeren er bag os.

Annoncør betalt indhold leveret af Engelbert-strauss.dk

Men hvis du er en af dem, der bruger arbejdsdagen under åben himmel, er det vigtigt at tage nogle forholdsregler. Hvordan beskytter man sin hud mod elementerne?

Hvordan skærmer man bedst sine øjne for solen? Og hvordan opnår man maksimal komfort i sit arbejdstøj?

Tidligere har vi fokuseret på amatørarkæologer og deres arbejde under kølige temperaturer. Nu dedikerer vi fokus til fuldtidsarbejderen og sensommerens varme temperaturer.

Her giver vi dig tips til, hvordan du kan passe ekstra godt på dig selv og øge din komfort under udendørsarbejde ved at tilsætte kvalitetssolcreme, korte bukser og beskyttende solbriller.

Sådan giver du luft til dine stænger

Et absolut must på varme arbejdsdage er et par lange shorts til mænd eller sommerbukser til kvinder.

Det tyske kvalitetsmærke engelbert strauss har siden 1948 leveret et stort sortiment af arbejdssko, beklædning og sikkerhedsudstyr til markedet, hvoraf deres holdbare arbejdsshorts især har vakt opmærksomhed grundet deres mange gode og beskyttende egenskaber.

De korte bukser fra mærket er lavet med ergonomiske snit, blød struktur og giver plads til stor bevægelsesfrihed. Hvis du fx arbejder inden for håndværksfagene, er du hjulpet godt på vej med disse arbejdsshorts.

Ekstra beskyttelse til din hud

Solrige dage er skønne, men de gør det også nødvendigt at passe godt på dig selv og ikke mindst din hud. Selv på en skyet dag kan solens stråler være skarpe.

Derfor er en beskyttende solcreme en nødvendighed under udendørsarbejde. Markedet bugner med valgmuligheder inden for solcreme, så hvordan vælger man den rigtige?

Her kan man med fordel konsultere forbrugertests. Nogle af dem, der klarer sig bedst i test, er solcremer fra Derma. Det skyldes blandt andet cremernes evne til at harmonere med sart hud og samtidig levere fuld beskyttelse.

Som et ekstra plus giver velkendte Derma dig et stort udvalg af vælge blandt. Alt fra stift og spray til lotion og ansigtscreme. Og alt fra faktor 15 til 50.

”Foto: engelbert strauss”

Tag hånd om dine øjne og syn

Skarpt lys kan hurtigt blive en gene for øjne og synsfelt. Derfor er de rette solbriller et godt supplement til arbejdsdage i det fri.

Foruden et par solbriller med høj UV-beskyttelse er det vigtigt med en model, der sidder godt på dit hoved, så du har mulighed for at bevæge dig frit uden at skulle bekymre dig, om hvorvidt brillen ryger af.

Men hvor finder man et par solbriller egnet til arbejde? Måske er det smart at rette opmærksomheden mod sportens verden.

Et godt bud på en solbrille, der lever op til kravene, er nemlig de mange sportsbriller fra Oakley og deres Prizm-kollektion, hvis teknologi er ensbetydende med briller, der tilpasser sig lyset.

Oakley er oprindeligt lavet til sportsudøvere og folk med hang til et aktivt liv, og derfor går produkterne også godt i spænd med en arbejdsdag udenfor.

Fuld komfort og maksimal udbytte af arbejdsdage i det fri

Med det rette luftige tøj til herre og kvinder i form af arbejds- og sommershorts tilsat smarte solbriller og beskyttende solcreme kan du se frem til større mængder arbejdsglæde, når du arbejder udenfor i sensommeren og efteråret. Små tiltag kan ofte gøre en stor forskel for din komfort.