Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Solafskærmning til altanen: Disse muligheder har du

Af Annoncør

Leder du efter en form for solafskærmning til din altan? I så fald bør du ikke være i tvivl om, at dine muligheder er mange. Faktisk er der så mange muligheder at vælge mellem, at det kan være svært at vælge. Dette skyldes primært, at der ikke er ét valg, der er det rette for alle.

Er du i tvivl om, hvad dine muligheder egentlig er, er du dog havnet det rette sted. Herunder kan du læse nærmere om en række af de muligheder, du har, hvis du leder efter solafskærmning. Der vil med garanti være en af dem, der er noget for dig.

En markise

Det er ikke alle, der har mulighed for at vælge en markise. Hvis man bor til leje, er det nemlig ikke sikkert, at man må montere én. Det samme kan faktisk også være tilfældet i nogle ejer- og andelsforeninger. Er du ikke begrænset af dette, er det dog et glimrende valg.

Hvis du vil kunne skærme af for solen på din altan, byder en markise på flere fordele. Blandt andet kan du finde dem i mange størrelser. Derfor kan du også finde en variant, der kan skærme af på hele din altan. Hertil optager en markise heller ikke plads, når den ikke er i brug.

En altanparasol

De fleste er godt klar over, at man kan bruge en parasol til at skærme af for solen på en altan. Det er dog ikke alle, der ved, at der faktisk findes altanparasoller. Disse adskiller sig fra de normale parasoller ved at have funktioner, der gør dem ideelle til brug på en altan.

F.eks. kan du finde varianter, der er udstyret med et knæk på stangen, så de kan vendes væk fra altanen. Det er en fordel, hvis man har en mindre altan. Desuden er der også lavet mange altanparasoller, der kan monteres på selve hegnet, så de ikke optager plads.

Et solsejl

Hvis du mener, at en parasol eller en markise ikke er det rette for dig, kan du i stedet vælge at købe et solsejl. Igen er det dog værd at nævne, at det ikke er alle steder, du må bruge disse. Derfor er det en god idé, at du får dette undersøgt på forhånd.

Et solsejl byder også på en række fordele. Blandt andet er det nemt at sætte op, og kan derfor også tages hurtigt ned, hvis det ønskes. Dertil kan de ofte give skygge til et stort areal, hvilket mange ser som en fordel. Ydermere kan du finde dem i mange forskellige varianter.

Del artikel

Andre læser også