Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvem har set noget?: Politiet søger vidner efter overfald i midtbyen

Af Michael Qureshi
Presse-fotos.dk
Presse-fotos.dk

Nordjyllands Politi efterforsker på fuld tryk i sagen om overfaldet på den 31-årige mand ved Vor Frue Plads i Aalborg den 6. februar 2024.

Politiet præciserer nu, at man søger vidner, der har opholdt sig i eller nær ved en café i Bredegade omkring gerningstidspunktet.

Tirsdag aften den 6. februar 2024 omkring kl. 22.45 blev en 31-årig mand udsat for vold, da en gruppe personer med slagvåben overfaldt ham ved Vor Frue Plads i centrum af Aalborg.

Den 31-årige søgte efterfølgende tilflugt i en café i Bredegade.

Vidner opholdt sig på kaffebar

Syv personer blev hurtigt anholdt og sigtet i sagen, og fire af de sigtede blev efterfølgende varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør i går onsdag den 7. februar.

Nordjyllands Politi har tidligere beskrevet sagen og efterspurgt vidner.

Nu præciserer den aktuelle efterforskningsleder på sagen, hvilke vidner politiet især gerne vil høre fra:

”Vi vil meget gerne høre fra vidner, der omkring gerningstidspunktet har opholdt sig inde i Kaffebaren, Bredegade 6, eller i gaderne lige omkring og på Vor Frue Plads.

Hvis nogen skulle have taget billeder eller filmet, vil vi også gerne se det,” fortæller politikommissær Kenneth Rodam, Nordjyllands Politi.

Han oplyser, at der var både ambulance og politi til stede ved caféen i forbindelse med, at den tilskadekomne 31-årige mand indfandt sig på stedet.

Del artikel

Andre læser også