Kendt restaurant laves om: Her kommer top-bageri og nyt spisested
I 2004 åbnede Søgaards Bryghus midt i Aalborg som en af Danmarks første kombinerede mikrobryggeri, restaurant og gastropub.
Siden har spisestedet på C.W. Obels Plads serveret for mange tusinder gæster.
Men nu er Søgaards Bryghus, som vi kender det, snart fortid.
Det bekræfter Caroline Søgaard-Pedersen over for MigogAalborg.
Deles op i to forskellige koncepter
Hun henviser videre til et skriv, som man netop har offentliggjort omkring planerne for de store lokaler i midtbyen.
Bryghuset som vi kender det deles nemlig op i to forskellige koncepter fremover.
I den ene del fortsætter man med Gastropub-konceptet, hvor der er fokus på specialøl og klassiske retter. Der bliver også øget fokus på at være en sportsbar, hvor man kan se topsport i selskab med god øl og mad.
Navnet ændres dog fra Søgaards Bryghus til Hr. Søgaard.
I den anden del af lokalerne forvandles de imidlertid totalt til et nyt koncept.
Top-bageri og café
Under navnet Fru Søgaard åbner man nemlig i februar et bageri i gourmet-bageri skalaen som samtidig også bliver en café.
“Gæsterne kan glæde sig til lækkert surdejsbrød samt boller, kager i alverdens afskygninger, smørrebrød, salater og meget meget mere,” lyder meldingen fra Caroline Søgaard-Pedersen.
Hun er datter af Claus og Lisa Søgaard som åbnede Søgaards Bryghus for knap 19 år siden i Aalborg.
Lisa Søgaard har tidligere også drevet både Penny Lane Café samt Abbey Road Café, så er det er en velkendt restauratør-familie i Aalborg.
I den nye Fru Søgaard bliver der smæk på farverne som altså skal favne om at være både bageri, café og spisested om aftenen.
På bageriet bliver der lagt op til, at man kan spise de lækre sager inde på selve caféen eller tage det med.
Men der har vi altså mindst en måned endnu, før vi kan komme ind og smage på lækkerierne.
Når det gælder Hr. Søgaard restauranten, så åbner den op 12. januar.