Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sørg for at melde flytning rettidigt

Af Annoncør

Når du skal flytte, vil der uden tvivl være en masse opgaver, du skal tage hånd om. Selvom det derfor på overfladen virker helt naturligt, at du selvfølgelig skal melde flytning, så er det nemt at miste overblikket i alt det andet, der fylder. Men det er altså vigtigt, at du husker at melde flytning rettidigt. Ellers vil det få konsekvenser for dig.

Meld flytning forinden med gomule

Med gomule kan du gøre det bare lidt nemmere at klare flytningen. De kan nemlig hjælpe dig med alt det praktiske, og så kan de også gøre det lidt nemmere for dig at melde flytning.

Ved at gøre det på deres hjemmeside kan du melde flytning en hel måned i forvejen. På den måde kan du altså nå at få styr på det administrative, allerede inden du står med alt det øvrige besvær, der kan være med en flytning. Sådan kan du altså roligt fokusere på alt det andet, der skal klares.

Så lang tid har du til at melde flytning

Hvis du vil melde flytning på normal vis, så skal du gøre det på borger.dk. Her skal du altså anmelde din flytning, men du skal sørge for at gøre det inden for det rigtige tidsinterval.

Du kan melde din flytning op til 4 uger, inden du rent faktisk overtager den nye adresse. Herefter har du kun 5 dage til eller at klare det. Det kan altså være en stor fordel at være ude i god tid, så du er på den sikre side.

Undgå en bøde

Og der er altså god grund til at få styr på det med at melde flytning tidligt. Hvis du ikke får det gjort, eller hvis du er for sent ude, så vil det nemlig ende med en bøde til dig. Det er næppe en kærkommen udgift, når du også skal have råd til flytningen.

Del artikel

Andre læser også