Sørensens rykker på frokosten: Lancerer stærkt januar-tilbud på brunch

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det er ikke mere end knap tre måneder siden, at Sørensen’s Restaurant & Musikbar slog dørene op i Casa Blanca’s gamle lokaler.

Sørensen’s havde store planer fra start og havde blandt andet ambitioner om at fungere som en form for multihus til det ældre publikum – med god mad og hyggelig stemning til den bedste musik.

Siden da har tiden ikke stået stille i restauranten og på grund af interne omstruktureringer og et fortsat ønske om at ramme et hul i den aalborgensiske restaurationsbranche, har Sørensen’s nu valgt at nytænke konceptet.

Kvalitet og et bredt udvalg

Og ud fra hvad restaurant- og køkkenchef Peder Lundgaard fortæller MigogAalborg ligner det, at vi har en del af se frem til.

”Vi er glade for aftenkonceptet med cocktails og live-musik, så det bliver fastholdt med lidt ændringer,” fortæller Peder Lundgaard.

”Men derudover kunne vi godt tænke os at skabe et mere café-lignende miljø i frokostkonceptet. Det betyder, at vi kommer til at have flere forskellige slags salater af gode råvarer, som vi selv laver helt fra bunden.”

Det nye menukort får generelt et højt madmæssigt niveau og byder blandt andet på flere slags franske salater, rustikke burgere, en gennemført brunchtallerken og selvfølgelig – grundet den centrale placering tæt på havnen – masser af fisk og skaldyr.

Et skridt op fra den klassiske café

Sørensens’s har også store planer med det store udendørsareal, hvor terrassen skal åbnes mere op, så folk kan nyde godt af den gode placering og den gode udsigt over fjorden.

”Til sommer regner vi med at afholde mange stemningsfulde jazz-koncerter og Happy Hour allerede fra klokken 22,” forklarer Peder.

Både indretningen, stemningen og hele atmosfæren indbyder i forvejen til, at Sørensen’s kunne blive et stamsted for de kvalitetsbevidste og kræsne aalborgensere – uden at det bliver for smart.

”Vi håber, at Sørensen’s bliver et sted, man gerne vil være, og som måske lige ligger et niveau højere end de klassiske caféer.

Det bliver med hvide duge, god musik og lækker mad, men man er samtidigt mere end velkommen til at holde en fest hernede.”

Konkurrence skærper byen

Aalborg er efterhånden blevet kendt for at kunne præsentere et nyt spisested hver og hver anden uge – heldigvis er succesraten høj, og Peder Lundgaard er heller ikke nervøs for, at Sørensen’s med tiden kan vinde aalborgensernes hjerte.

”Der åbner jo så mange spændende steder, hvilket selvfølgelig skaber konkurrence. Men hvis man laver noget, som er godt og i orden, så tror jeg, at der er plads til de fleste,” forklarer Peder og uddyber:

”Aalborg er endelig kommet på niveau med andre storbyer, og aalborgenserne vil gerne spise godt.

Man kigger mindre på prisen og mere på kvaliteten – så det er virkelig godt for byen, at der er kommet så mange spisesteder, som virkelig interesserer sig for mad.”

Samtidigt kan Peder dog også mærke, at folk er blevet meget mere bevidste om, hvad de spiser. De sætter højere krav til maden og derfor også højere krav til det enkelte spisested.

”Mange har fået mere mod og lyst til at prøve nogle anderledes ting specielt efter de mange madprogrammer, som sendes. Vi mærker en naturlig interesse for madkunsten og folk ved eksempelvis godt, hvornår tingene er i sæson, og hvad der er godt og dårligt,” siger Peder.

God mad til en god pris

På trods af de høje krav fra forbrugerne har Sørensen’s ingen intentioner om at ligge sig ud med byens gourmetrestauranter.

”Vi kommer aldrig til at lægge os på gourmet, for det dækker oftest over noget, som mange tror, at de ikke kan være med på økonomisk. Vi er jo trods alt stadig i Nordjylland, så priserne skal selvfølgelig også være derefter,” afslutter Peder med et smil.

Og denne udtalelse bliver der i den grad fulgt op på det næste stykke tid, når Sørensen’s introducerer deres helt nye brunchtallerken til et særtilbud på kun 99 kr.

Den har vi selvfølgelig fortæret her på MigogAalborg-redaktionen, og der er thumbs op herfra på en god lækker Aalborg-brunch. Der er lidt af det hele, og der er kræset om råvarerne. Det er samtidig tydeligt, at meget af det er hjemmelavet helt fra bunden.

Der skulle altså være rigeligt med gode grunde til at kigge forbi og tjekke ét af Aalborgs nyeste skud på stammen ud.

Lækker lejlighed: Her du får mange kvadratmeter på Vesterbro

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg
ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg

I Aalborgs midtby finder man en lejlighed, som netop har ramt boligmarkedet.

På Vesterbro bor man tæt på alle byens faciliteter. Her tæller beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Så om du er til shopping i byens skønne gågader, eller til stille og rolige gåture langs Aalborgs smukkeste havnefront, så kan du ikke komme tættere på.

Aalborg Mægleren har fået denne smukke herskabelige lejlighed til salg, og så er den på hele 106 kvadratmeter.

Herskabelig med alle de rette moderniseringer

Lejligheden har en entré, som ender ud i en fordeler gang. Fra gangen er der døre, som fører ind hvert enkelt rum i lejligheden.

Lejligheden har et smukt renoveret køkken og badeværelse, som er blevet moderniseret med respekt for den ældre ejendom. Her er der installeret spots i loftet.

ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg
ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg

Lejligheden har et godt soveværelse. Derudover er der intet mindre end 3 stuer som i loftet har smuk stuk. Her er indretningsmulighederne uendelige.

Der er masser af plads til et rum til et godt sofaarrangement, en spisestue eller hvis man ønsker et endnu større soveværelse.

ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg
ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg

Lejligheden er udbudt i en pris til 2.498.000 kroner.

For at læse mere omkring lejligheden, så kan du klikke her.

Eller du kan kontakte Aalborg Mægleren på 98138800 eller på vejgaard@ambolig.dk.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Vind billetter til Aalborg Vinfestival: Se den eksklusive festivalvin her

Skrevet af: Michael Qureshi

I oktober løber Aalborg Vinfestival for tredje gang af stablen i Nordkraft.

Det plejer at være lidt af et tilløbsstykke, når man bliver sluppet løs i vin-himlen, hvor der i år er smagsprøver på intet mindre end 200 vine fra 14 forskellige vinproducerende lande?

Det bliver fredag den 26. oktober og lørdag den 27. oktober, at Aalborg Vinfestival kører. I den forbindelse har MigogAalborg fået muligheden for at udlodde 5 x 2 billetter til Aalborg Vinfestival (læs mere om konkurrencen nederst i artiklen).

Til Aalborg Vinfestival bliver der præsenteret vine fra hele 23 forskellige vinimportører. De byder på smagsprøver, fortæller spændende historier og giver inspiration til gode vinoplevelser i privaten.

Her er den officielle festivalvin

Til lejligheden er den officielle vin for Aalborg Vinfestival 2018 netop præsenteret.

Noir 16, Rebel Bridge, Pinot Noir, Napa Valley, Californien, 2016

“Den har, hvad der skal til, og det sidder, hvor det skal. En meget lækker rødvin med et rent og klart billede af druen Pinot Noir, blød, frugtagtig og med en lang eftersmag.

Vinen har lige fået 5 stjerner i vinavisen i uge 38 og er en super spændende vin.

Alle gæster som fylder deres vintaske med vin købt hos vores udstiller på vinfestivalen, får gratis en festivalvin oven i (max 1 pr. billet),” siger Brian Thomsen, der er medarrangør af Aalborg Vinfestival.

Han er glad for den gode modtagelse, som vinfestivalen har fået i Aalborg, og gæsterne sidste år var meget tilfredse med festivalvinen.

“Kunderne blev meget overrasket over konceptet sidste år. De syntes, det var nytænkning og anderledes, at man fra arrangøren side gav en vinfestivalvin gratis, og at den også kunne smages på vinfestivalen.

Festivalvinen kan i år smages hos Gallovini, en af vore trofaste udstiller som har været med i alle tre år,” forklarer Brian Thomsen.

Flere lokale vinimportører

Blandt importørerne, som har en stand i Nordkraft, er eksempelvis Vineriet, Sydafrika Vinimport, Exclusiva International Gourmet, Nordjysk vinimport, D’Wine (som blev kåret til Årets Vinbar til AALBORG AWARDS), Quist Vine og mange flere.

Her er prisen og detaljerne

Prisen er 190 kr., og selve eventet varer to og en halv time.

“På dagen udleveres et Spiegelauglas samt en vintaske med plads til 6 flasker vin. Fylder du tasken med 6 flasker vin fra vore udstillere, topper vi med 1 flaske FESTIVALVIN oven i – ganske gratis,” fortæller arrangørerne af Aalborg Vinfestival.

Gæsterne til den store vinfestival sluses ind på forskellige tidspunkter i løbet af fredagen og lørdagen.

Du kan se de forskellige tidspunkter og priser herunder;

Fredag den 26. oktober kl. 14.00-16.30 Pris 160,00
Fredag den 26. oktober kl. 17.30-20.00 Pris 190,00

Lørdag den 27. oktober kl. 11.00-13.30 Pris 190,00
Lørdag den 27. oktober kl. 14.00-16.30 Pris 190,00
Lørdag den 27. oktober kl. 17.30-20.00 Pris 190,00

Du kan købe billet og læse mere her

 

KONKURRENCE

I samarbejde med Aalborg Vinfestival udlodder vi 5 x 2 Goodiebags til vinfestivalen. Det inkluderer bl.a. to indgangsbilletter.

Det kan du vinde

2 Billetter til Vinfestivalen fredag kl. 14.00.
2 Vintaske med plads til 6.fl vin
2 Spiegelau glas
2 festivalvin

Man får glas, taske og vin når man har tjekket ind på vinfestivalen.

Sådan vinder du;
Like opslaget på MigogAalborgs Facebookside (publiceret 20.35 mandag d. 24 sep.)
Skriv hvem du vil tage med til vinfestival

Følg gerne MigogAalborg på Facebook – vi har allerede rundte 51.000 følgere.

Kæmpe nyhed afsløret: Lagkagehuset åbner inde midt i Aalborg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Lagkagehuset er de seneste år blevet Danmarks førende bager-kæde med deres lækre udvalg af kager og bagværk.

Hidtil har det kun været i Skalborg, man har kunne nyde godt af Lagkagehusets lækkerier her i Aalborg.

Men det ændrer sig i det nye år.

MigogAalborg kan nu afsløre, at Lagkagehuset i 2019 åbner en kæmpe afdeling i Aalborgs midtby. Det bliver i det nyåbnede Magasin, hvor Lagkagehuset kommer til at ligge med facade ud til Nørregade.

Magasin og Lagkagehuset ligger sammen i andre byer

Magasin bekræfter nyheden over for MigogAalborg, og det giver i det hele taget god mening, da Lagkagehuset også har afdelinger i Magasin i Århus, Lyngby og på Kgs. Nytorv i København.

“Vores kundematch passer bare rigtig godt til hinanden, og hele konceptet med kombineret bager og café er også helt ideel for vores kundesegment, der gerne vil forkæle sig selv både i og mellem deres shopping,” fortæller Ricky Van Overeem, Head of Food i Magasin, til MigogAalborg.

Men det bliver bedre endnu.

Den nye Aalborg-afdeling kommer til at rumme intet mindre end 127 kvadratmeter – og bliver altså tredobbelt størrelse af afdelingen i Århus.

“Lagkagehusets afdeling i Århus er den, vi har allerstørst succes med pr. kvadratmeter, og her har den gode placering ud mod Strøget rigtig meget at sige. Dog er vi lidt udfordret på pladsen dernede, hvorimod at afdelingen i Aalborg bliver fuldstændig optimal både på størrelse og placering.

Derfor forventer vi selvfølgelig også, at det bliver en stor succes og samtidigt kan gavne de andre butikker,” forklarer Ricky Van Overeem.

Foto: Lagkagehuset

Masser af plads indenfor og udeservering

Der bliver masser af plads til at nyde kagerne, brødet, kaffen og deres helt vildt lækre sandwich i butikken. Derudover bliver der også udeservering ud mod Nørregade.

“Afdelingen i Magasin kommer både til at tilbyde hurtig takeaway, men også den mere afslappende caféstemning med mulighed for udeservering i form af morgenbrød, frokost, kage, eftermiddagskaffe – eller en kold fadøl,” forklarer han.

Foto: Lagkagehuset

Aftalen med Lagkagehuset har været på tegnebrættet i et lille års tid, men da indflytningen kommer til at kræve en større ombygning af den facade, som i dag vender mod Nørregade, så har flere ting, skulle falde på plads.

“Det har været et kompliceret stykke med forskellige udfordringer omkring renovationen, men nu er formaliteterne endelig faldet på plads. Det er svært at sige, hvornår vi står endeligt klar til åbningen – men vi forventer, at det bliver omkring marts eller april 2019.

Nogle gange tager de gode ting lidt ekstra tid, men vi har meget store forventninger – og vi glæder os helt vildt,” slutter Ricky Van Overeem, Head of Food i Magasin.