Sørensens rykker på frokosten: Lancerer stærkt januar-tilbud på brunch

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Flere af stederne i ClubAalborg-pakken tilbyder lækker brunch
Flere af stederne i ClubAalborg-pakken tilbyder lækker brunch

Det er ikke mere end knap tre måneder siden, at Sørensen’s Restaurant & Musikbar slog dørene op i Casa Blanca’s gamle lokaler.

Sørensen’s havde store planer fra start og havde blandt andet ambitioner om at fungere som en form for multihus til det ældre publikum – med god mad og hyggelig stemning til den bedste musik.

Siden da har tiden ikke stået stille i restauranten og på grund af interne omstruktureringer og et fortsat ønske om at ramme et hul i den aalborgensiske restaurationsbranche, har Sørensen’s nu valgt at nytænke konceptet.

Kvalitet og et bredt udvalg

Og ud fra hvad restaurant- og køkkenchef Peder Lundgaard fortæller MigogAalborg ligner det, at vi har en del af se frem til.

”Vi er glade for aftenkonceptet med cocktails og live-musik, så det bliver fastholdt med lidt ændringer,” fortæller Peder Lundgaard.

”Men derudover kunne vi godt tænke os at skabe et mere café-lignende miljø i frokostkonceptet. Det betyder, at vi kommer til at have flere forskellige slags salater af gode råvarer, som vi selv laver helt fra bunden.”

Det nye menukort får generelt et højt madmæssigt niveau og byder blandt andet på flere slags franske salater, rustikke burgere, en gennemført brunchtallerken og selvfølgelig – grundet den centrale placering tæt på havnen – masser af fisk og skaldyr.

Et skridt op fra den klassiske café

Sørensens’s har også store planer med det store udendørsareal, hvor terrassen skal åbnes mere op, så folk kan nyde godt af den gode placering og den gode udsigt over fjorden.

”Til sommer regner vi med at afholde mange stemningsfulde jazz-koncerter og Happy Hour allerede fra klokken 22,” forklarer Peder.

Både indretningen, stemningen og hele atmosfæren indbyder i forvejen til, at Sørensen’s kunne blive et stamsted for de kvalitetsbevidste og kræsne aalborgensere – uden at det bliver for smart.

”Vi håber, at Sørensen’s bliver et sted, man gerne vil være, og som måske lige ligger et niveau højere end de klassiske caféer.

Det bliver med hvide duge, god musik og lækker mad, men man er samtidigt mere end velkommen til at holde en fest hernede.”

Konkurrence skærper byen

Aalborg er efterhånden blevet kendt for at kunne præsentere et nyt spisested hver og hver anden uge – heldigvis er succesraten høj, og Peder Lundgaard er heller ikke nervøs for, at Sørensen’s med tiden kan vinde aalborgensernes hjerte.

”Der åbner jo så mange spændende steder, hvilket selvfølgelig skaber konkurrence. Men hvis man laver noget, som er godt og i orden, så tror jeg, at der er plads til de fleste,” forklarer Peder og uddyber:

”Aalborg er endelig kommet på niveau med andre storbyer, og aalborgenserne vil gerne spise godt.

Man kigger mindre på prisen og mere på kvaliteten – så det er virkelig godt for byen, at der er kommet så mange spisesteder, som virkelig interesserer sig for mad.”

Samtidigt kan Peder dog også mærke, at folk er blevet meget mere bevidste om, hvad de spiser. De sætter højere krav til maden og derfor også højere krav til det enkelte spisested.

”Mange har fået mere mod og lyst til at prøve nogle anderledes ting specielt efter de mange madprogrammer, som sendes. Vi mærker en naturlig interesse for madkunsten og folk ved eksempelvis godt, hvornår tingene er i sæson, og hvad der er godt og dårligt,” siger Peder.

God mad til en god pris

På trods af de høje krav fra forbrugerne har Sørensen’s ingen intentioner om at ligge sig ud med byens gourmetrestauranter.

”Vi kommer aldrig til at lægge os på gourmet, for det dækker oftest over noget, som mange tror, at de ikke kan være med på økonomisk. Vi er jo trods alt stadig i Nordjylland, så priserne skal selvfølgelig også være derefter,” afslutter Peder med et smil.

Og denne udtalelse bliver der i den grad fulgt op på det næste stykke tid, når Sørensen’s introducerer deres helt nye brunchtallerken til et særtilbud på kun 99 kr.

Den har vi selvfølgelig fortæret her på MigogAalborg-redaktionen, og der er thumbs op herfra på en god lækker Aalborg-brunch. Der er lidt af det hele, og der er kræset om råvarerne. Det er samtidig tydeligt, at meget af det er hjemmelavet helt fra bunden.

Der skulle altså være rigeligt med gode grunde til at kigge forbi og tjekke ét af Aalborgs nyeste skud på stammen ud.

Aalborg-piger har over 3 mio. downloads: Fries Before Guys Live kommer på Skråen

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Fries Before Guys Facebook
Foto: Fries Before Guys Facebook

Det startede som et fritidsprojekt i 2016.

Mens de fleste unge med noget på hjerte hoppede på Youtube- og blogger bølgen, så ville de to Aalborg-piger Josephine Kuhn og Nanna Hovgaard i stedet dele ud af deres tanker og holdninger i en podcast.

Således blev Fries Before Guys født.

Josephine og Nanna er ikke bange for at blotte sig for deres lyttere og at invitere dem med ind i deres inderste kroge.

Det har i den grad skabt dem en trofast følgerskare, som lytter med, når de to kvinder snakker om identitetsdannelse, venskaber, menstruation – og de helt store følelser.

PR-foto

Har over 3 mio. downloads og debuterer som forfattere

Podcasten har i skrivende stund over 3 millioner downloads. De debuterer som forfattere med deres fælles bog, EN SOM OS, der udkommer på Gyldendal i maj 2019.

De driller de dyre drenge på Podcast-hitlisterne som Mads & Monopolet, Her Går det Godt og Radio 24/7’s produktioner hvor Fries Before Guys ofte blander sig i Top 5.

Her i 2019 drager de så en Live Tour, hvor alt er ærligt og uredigeret. De tager fat i en række spændende emner og inddrager gerne publikum. Her kan man opleve Josephine og Nanna råt for usødet.

Der er allerede udsolgt i både Århus og Odense.

I Aalborg rammer de hjemmebane, når de gæster Skråen onsdag d. 8. maj, og der er i skrivende stund stadig billetter til salg.

Med adskillige udsolgte events og live-indspilninger bag sig, tager Nanna og Josephine i foråret 2019 på deres første store danmarks-turné med shows i de fire største byer, Aalborg, Aarhus, Odense og København.

Mødte hinanden på Aalborghus Gymnasium

Nanna og Josephine er to kvinder, der har utroligt meget på hjerte. Tonen er som altid direkte og ærlig, og aftenen vil byde på overraskelser og nye indslag i deres velkendte univers.

25-årige Josephine Kuhn og 27-årige Nanna Hovgaard har været tætte veninder, siden de lærte hinanden at kende på Aalborghus Gymnasium for 10 år siden.

Og hvis du synes, at efternavnet på den ene del af duoen lyder bekendt. Så er den god nok. Josephine er datter til den tidligere AaB-spiller og træner Allan Kuhn.

Hvad: Fries Before Guys Live
Hvor: Skråen
Hvornår: Onsdag d. 8. maj kl. 20
Billetter her

Kendt fra succesprogram: Mikkel Beha gæster Aalborg i næste uge

Skrevet af: Michael Qureshi

Mikkel Beha blev først kendt i den brede befolkning som vært på TV 2’s Go’ Aften Danmark program.

Siden erobrede han og familien for alvor danskernes hjerter med tv-programmerne “Kurs mod fjerne kyster”. Nu kan du snart opleve Mikkel Beha fortælle spændende historier lige her i Aalborg.

Det sker på tirsdag d. 23. april i Musikkens Hus, og hovedparten af billetterne er revet væk. Men der er stadig billetter tilbage. Det er Tikko, der er arrangør af arrangementet.

På aftenen fortæller Mikkel også om familiens seneste projekt, hvor sejlskibet Havana er skiftet ud med motorskibet Wallenberg.

Denne gang går rejsen mod Norge, Færøerne, Island og Grønland – og det hele bliver til en ny tv-serie, der bliver vist på TV2.

Fortæller den ærlige historie

Når Mikkel går på scenen er det ikke bare med postkortskønne billeder og glade sømandsanekdoter, men også med en personlig og nærværende fortælling om uretfærdighed, gæstfrihed, nysgerrighed og egen tvivl om at være dygtig nok til at slå til som far, kaptajn og fortæller.

I foredraget Mikkel og Den store Verden, fortæller Mikkel om familiens rejser og de mange valg og prioriteringer, der ligger forud for hver eneste af dem.

Siden Mikkel har kunne tage sine allerførste skridt er mange af dem blevet taget i jordens fjerneste egne, og køjesækken er blevet fyldt med erfaringer, betragtninger og historier fra en klode, vi alle skal passe bedre på.

Det er bl.a. disse samlede oplevelser Mikkel vil dele med os på denne aften.

Mikkel Behas far er den berømte eventyrer Troels Kløvedal, der gik bort sidste år.

Mod strømmen – nye eventyr på ny båd i det kolde nord

Den røde tråd på aftenen – og i hans eget liv – er FRIHED.

Friheden kommer ikke af sig selv, den skal der kæmpes for, og Mikkel fortæller om, hvordan han og familien har gjort op med autoriteter, på papiret taget mange ufornuftige beslutninger og er gået imod strømmen, for netop at holde fast i friheden.

“Friheden har ingen omkostninger, men er for mig en ren og klog investering i det gode liv,” siger
Mikkel Beha

I foredraget løfter Mikkel som sagt også sløret for familiens nye planer, og fortæller om drømmen om at sejle i den hvide nordlige verden i familiens nye skib Wallenberg.

Hvad: Mikkel Beha foredrag
Hvor: Musikkens Hus
Hvornår: Tirsdag d. 23. april kl. 19.00
Billet-info

Starter i næste uge: Topnavne kommer til to dages festival i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er i næste uge, at Musikkens Hus’ helt nye musikfestival løber af stablen.

Der er store forventninger til festivalen Musikkens Beat, når topnavne som Phlake, Malte Ebert, Skinz, Nicklas Sahl, Bikstok, When Saints Go Machine kan opleves på forskellige scener i Musikkens Hus.

Det starter ret blæret, når man inden for de første to timer fredag d. 26. april kan opleve navne fra hitlisterne som Nicklas Sahl og ikke mindst Malte Ebert.

Vi husker alle sammen Malte Eberts selvopfundne karakter Gulddreng, men nu hitter han med sit eget materiale som er blød pop og dansevenlige rytmer.

Lige nu storhitter Nicklas Sahl med Planets.

Phlake slutter fed fredag af

Fredagen er i det hele taget ekstraordinær fed, hvor Phlake slutter dagen af med et brag, når de går på scenen ved midnat.

Hvis man køber en partout-billet, har man adgang begge dage, hvor Clara åbner lørdagen kl. 17.00. Herfra går det igen slag for slag med en række fede navne både store og mindre samt lokale.

Bikstok er hovednavnet om lørdagen, der ca. 23.15 sætter gang i Musikkens Hus.

Hvad: Musikfestival Musikkens Beat
Hvor: Musikkens Hus
Hvornår: Fredag d. 26. april og lørdag d. 27. april

En partoutbillet koster 600 kr., mens en dagsbillet kan sikres til 430 kr. 

Køb dine billetter her

Se det præcise program time for time her;

PROGRAM FREDAG 26. APRIL – FRA KL. 18.00

Kl. 18.00: Nicklas Sahl, Indgangsfoyer
Kl. 18.00: Caroline Marie, Rytmisk Sal
Kl. 19.15: Amalie Thørholm, Rytmisk Sal
Kl. 19.30: Malte Ebert, Intimsalen
Kl. 19.30: Monstera, Indgangsfoyer
Kl. 20.00: Mattis Solo, Klassisk Sal
Kl. 20.30: NORISS, Rytmisk Sal
Kl. 21.00: When Saints Go Machine, Koncertsalen
Kl. 22.00: KETH, Rytmisk Sal 
Kl. 22.45: Skinz, Intimsalen
Kl. 23.00: Søn, Klassisk Sal
Kl. 23.00: Kops, Indgangsfoyer
Kl. 23.15: 2N, Rytmisk Sal
Kl. 00.00: Phlake, Koncertsalen

Dørene åbner kl. 15.00

PROGRAM LØRDAG 27. APRIL – FRA KL. 17.00

Kl. 17.00: Clara, Intimsalen
Kl. 17.00: Marlou, Rytmisk Sal
Kl. 17.30: Roxor Loops & Jasmin, Indgangsfoyer
Kl. 17.45: Sili, Klassisk Sal
Kl. 18.30: Vingard, Rytmisk Sal
Kl. 19.15: ANYA, IntimsalenKl. 19.30: Tundra, Klassisk Sal
Kl. 19.45: BYLJA, Indgangsfoyer
Kl. 20.15: Ginne Marker, Rytisk Sal
Kl. 21.15.: Aksglæde, Klassisk Sal
Kl. 21.30: In Caravans, Intimsalen
Kl. 21.45: Twisted Trio, Rytmisk Sal
Kl. 22.30: Alexander Oscar, Indgangsfoyer
Kl. 23.15: Bikstok, Koncertsalen
Kl. 00.30: AV AV AV, Intimsalen
Kl. 00.30: Via Mala, Rytmisk Sal
Kl. 01.00: Paller, Klassisk Sal

Dørene åbner kl. 15.00