Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godt nytår!: Søgaards Bryghus præsenterer den ultimative nytårsmenu

Af Stine Kjølby Christensen

Selvom 2021 heldigvis har udviklet sig til at blive et noget bedre år end det startede, er det alligevel ikke for tidligt at begynde at tænke på årets afslutning.

Hos Søgaards Bryghus er man klar til at præsentere årets nytårsmenu, der både er klassisk, nytænkende – og cirka alt, hvad man drømmer om at indtage på årets sidste dag.

Aftenen starter naturligvis med snacks i form af oliven, saltede mandler og beer nuts. Drømmer du om at go extra nuts kan du tilkøbe 15 g. caviar, blinis, creme fraiche og finthakkede rødløg.

Godt nytår!: Søgaards Bryghus præsenterer den ultimative nytårsmenu

Der er dog ingen grund til at frygte, at du kommer til at sulte uden. Menuen fortsætter nemlig ufortrødent med lækker fiskesuppe til forret.

Byens bedste øl integreres i menuen

Suppen er tilsmagt med øllen Flight of Icarus (New England IPA), hvilket naturligvis er en selvfølge, når køkkenet befinder sig i et bryghus og serveres med bagt torsk, jordskokkechips og dildolie.

Godt nytår!: Søgaards Bryghus præsenterer den ultimative nytårsmenu

Hertil serveres friskbagt maskbrød med smør – og er du ikke øl-entusiast nok til at vide det i forvejen, så er mask et restprodukt fra ølbrygningen, der giver brødet en kraftig smag og autencitet … igen: Vi er jo på et bryghus.

“Vores nytårsmenu skal gerne være en god blanding mellem de klassiske elementer, som man forventer på nytårsaften, men samtidig med et spændende touch fra bryghuset, der kan gøre den unik.

Derfor går øllet igen i hele menuen, hvor vi har integreret den på en særlig måde, der både giver en spændende smag og beviser, at øl ikke kun behøver at være i glasset,” siger Lasse Baun, direktør hos Søgaards Bryghus.

Tilpasset øl-menu til en skarp pris

Klokken er nu omkring 22 (…), og hovedretten skal på bordet.

Her er der selvfølgelig tale om intet mindre end klassisk oksemørbrad med selleripuré tilsmagt med trøffel, pommes Anna, bagte løg vendt i ølvinaigrette, solbærglaserede beder og rødvinssauce.

Dertil kan tilkøbes foie gras.

Godt nytår!: Søgaards Bryghus præsenterer den ultimative nytårsmenu

Nu er I sandsynligvis nået så langt, at der skal findes heksehyl og kransekage frem. Når I er færdige med at springe ned fra møblerne, er det blevet tid til dessert.

Årets første måltid skal være intet mindre end perfekt, så her kan I glæde jer til Stout Brownie med creme Anglaise, krystalliseret hvid chokolade samt hindbærmarengs.

Godt nytår!: Søgaards Bryghus præsenterer den ultimative nytårsmenu

Alle herlighederne kan købes for 345 kr. En øl-pakke, der er tilpasset menuen, kan tilkøbes for bare 195 kr.:

  • Madam Weizen (0,5l)
  • Flight of Icarus (0,5l
  • Klosterbryg (0,5l)
  • Mexican Standoff (0,2l)
  • Social Suicide (0,5l)

Nytårsmenuen kan tilkøbes til og med 29 december, og når du henter bestillingen, så får du lige et glas øl, som du kan starte nytårsfestlighederne med.

Du bestiller nytårsmenuen lige her.