Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Søde dyreunger og forventningsfulde gæster: I dag genåbnede Aalborg Zoo

Af Emil Kjær Jørgensen

Corona-nedlukningen har været noget af en rutsjebanetur for både dyr, personale og forventligefulde besøgende i de danske Zoologiske Haver.

Først måtte de lukke ned pga corona, så måtte de åbne 1. maj, så måtte de ikke åbne alligevel – og sådan er det ellers kørt i ring under hele corona-perioden.

På troeds den store uvished, kan Aalborg Zoo dog glæde sig over, at perioden har medført en fuldstændig fantastisk opbakning fra nordjyderne.

Der er således doneret over 1. mio. kr fra private og virksomheder, der ønsker at støtte op omkring Aalborg Zoo, mens LykkebyLykke mandag kunne overrække hele 100.000 kr. for salget af en særlig støtte T-shirt.

Men i dag var Aalborg Zoo så ENDELIG klar til det, som de gør bedst – nemlig at vise både nysgerrige børn og voksne de mange fantastiske dyr fra hele verden.

Søde dyreunger og forventningsfulde gæster: I dag genåbnede Aalborg Zoo

Masser af søde dyreunger er klar til at sige hej

Dyrene i Aalborg Zoo har brugt corona-tiden yderst fornuftigt, og mange af dem har fået nye unger, som naturligvis altid er et stort hit.

4. marts kiggede de uimodståelige isbjørneunger ud for første gang, men mange af os har nåede ikke at hilse på de to charmetrolde, inden landet lukkede ned.

Men bare rolig. Ungerne er stadig nuttede, legesyge og klar til at charmere gæsterne.

Og de nuttede nyheder stopper ikke der.

Der er nemlig også kommet en lille ny girafkalv under corona-krisen, mens du også kan være heldig at se alt fra nye kænguruunger, bavianunger og naturligvis de altid søde gedekid.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

? Åh så fin han er… Natten til lørdag kom denne skønne giraftyrekalv til verden, men “en lille ny” er han ikke, girafkalve er omkring to meter høje, når de bliver født? #aalborgzoo #zoo #giraf #girafkalv #aalborg

Et opslag delt af Aalborg Zoo (@aalborgzoo) den

Udover cuteness factor level 1000, kan man også opleve den unikke dinosaur-udstilling, og så er der også kommet en ny gangbro ved savannen og den sydamerikanske pampas

“Så kan I komme endnu tættere på dyrene, og ikke mindst vores nye store dinosaurudstilling,” forklarer Aalborg Zoo på Facebook.

Hold afstand – og køb billetten hjemmefra

Aalborg Zoo opfordrer alle gæster til at holde god afstand, så alle får en tryg oplevelse.

“For at undgå kø og trængsel vil der være afstandsmarkeringer og skiltning i haven. Vi vil bede jer respektere dette, samt de anvisninger I får fra personalet i Aalborg Zoo.

Vi beder jer tage særligt hensyn på legepladser og spisepladser, så der ikke opstår trængsel. Speaks og forestillinger på Zoofariscenen er aflyst indtil videre, og enkelte indendørs anlæg vil være lukket,” skriver Aalborg Zoo på Facebook.

Der opfordres til, at man køber billet online for at undgå kø ved indgangen.

Aalborg Zoo har fremover åbent 10-18 på hverdage og 10-19 i weekender og helligdage, mens de fra 1. juni har  åbent 10-19 alle dage.

AALBORG SUSHI FESTIVAL – FÅ LÆKRE MENUER TIL 99 KR.

MigogAalborg har lavet en Sushi Festival som kører i denne uge. Få bl.a. 24 stykker sushi fra nyåbnede Yummi eller 18 stk. sushi fra populære Suzumi. Læs mere her

Søde dyreunger og forventningsfulde gæster: I dag genåbnede Aalborg Zoo