Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Social Dining og vinbar ad libitum: Populært koncept vender tilbage på Caféministeriet

Af Emil Kjær Jørgensen

Efterår er lig med et gensyn med en af Caféministeriets helt store succeser.

Den populære café er igen klar med en ny udgave af deres populære Social Dining & Winebar i fire udvalgte weekender.

“Tapas & vinbar- konceptet blev udviklet i coronatiden, hvor buffet ikke var så hensigtsmæssigt.

I år gentager vi succesen, hvor vi serverer 12 lækre retter ved bordet som social dining, og den populære ad libitum vinbar er naturligvis også tilbage,” fortæller ejer Martin Klyvø til MigogAalborg.

Aftenen byder på 12 serveringer ved bordet, over fire omgange. Hertil kan købes vinbar ad libitum.

Social Dining og vinbar ad libitum: Populært koncept vender tilbage på Caféministeriet

Runde 1:

Humus, toppet med ristet sesam, granatæbler, friskhakket persille og hasselnødder

Bresaola med friskost, æbler og bitre salater

Hokkaido med pancetta, vandkastanjer, ristet grønkål og cremet caesar dressing.

Stracciatella toast med grillet squash, stracciatella, syltede øko-pebre, ristede pinjekerner, balsamico og basilikum.

Runde 2:

Crab cakes med sauce tartare og citron

Kartoffelrösti med peberrodscreme og koldrøget laks

Asian Ducky – stegt andebryst med madagascarpebersauce, syltede bøgehatte, grøn peber og friske spirer

Runde 3:

Bagt hvid fisk med stegte blomkål, hasselnødder og brunet smør

Oksetyksteg med teriyaki og chili-syltede perleløg

Fyldt bagt kartoffel med creme fraiche, jomfruhummer, citron og vesterhavsost

Social Dining og vinbar ad libitum: Populært koncept vender tilbage på Caféministeriet

Runde 4:

Æbletrifli med flødeskum, ristede mandler og marengs.

Nøddetærte med mørk chokolade, saltkaramel og pistacie

Her er alle detaljerne

To timers Social Dining med 12 serveringer koster 259 kr. fra 17.30 – 19.30, mens prisen er 299 kr. fra 20.00 – 23.00.

Du kan tilkøbe 3 timers fri vinbar for henholdsvis 199 kr. (17.30 – 19.30) og 259 kr. (20.00 – 23.00)

Caféministeriet starter festlighederne op fredag den 13. oktober og kører på hver fredag og lørdag til og med 4 november.

Læs mere her.

Del artikel

Andre læser også