Social Dining og vinbar ad libitum: Populært koncept vender tilbage på Caféministeriet
Efterår er lig med et gensyn med en af Caféministeriets helt store succeser.
Den populære café er igen klar med en ny udgave af deres populære Social Dining & Winebar i fire udvalgte weekender.
“Tapas & vinbar- konceptet blev udviklet i coronatiden, hvor buffet ikke var så hensigtsmæssigt.
I år gentager vi succesen, hvor vi serverer 12 lækre retter ved bordet som social dining, og den populære ad libitum vinbar er naturligvis også tilbage,” fortæller ejer Martin Klyvø til MigogAalborg.
Aftenen byder på 12 serveringer ved bordet, over fire omgange. Hertil kan købes vinbar ad libitum.
Runde 1:
Humus, toppet med ristet sesam, granatæbler, friskhakket persille og hasselnødder
Bresaola med friskost, æbler og bitre salater
Hokkaido med pancetta, vandkastanjer, ristet grønkål og cremet caesar dressing.
Stracciatella toast med grillet squash, stracciatella, syltede øko-pebre, ristede pinjekerner, balsamico og basilikum.
Runde 2:
Crab cakes med sauce tartare og citron
Kartoffelrösti med peberrodscreme og koldrøget laks
Asian Ducky – stegt andebryst med madagascarpebersauce, syltede bøgehatte, grøn peber og friske spirer
Runde 3:
Bagt hvid fisk med stegte blomkål, hasselnødder og brunet smør
Oksetyksteg med teriyaki og chili-syltede perleløg
Fyldt bagt kartoffel med creme fraiche, jomfruhummer, citron og vesterhavsost
Runde 4:
Æbletrifli med flødeskum, ristede mandler og marengs.
Nøddetærte med mørk chokolade, saltkaramel og pistacie
Her er alle detaljerne
To timers Social Dining med 12 serveringer koster 259 kr. fra 17.30 – 19.30, mens prisen er 299 kr. fra 20.00 – 23.00.
Du kan tilkøbe 3 timers fri vinbar for henholdsvis 199 kr. (17.30 – 19.30) og 259 kr. (20.00 – 23.00)
Caféministeriet starter festlighederne op fredag den 13. oktober og kører på hver fredag og lørdag til og med 4 november.