Populært koncept tilbage: Social Dining og vinbar ad libitum hos Caféministeriet
Caféministeriet har sans for lækker mad, men så sandelig også anderledes og yderst populære koncepter.
De har før haft helt udsolgte koncepter som Veggie Wednesdays og Greasy Sunday.
Nu vender det succesrige Social Dining & Winebar tilbage – og denne gang med en helt ny menu.
12 serveringer og vin i umættelige mængder
Caféministeriet fejrer, at foråret snart banker på døren, hvor man kan se frem til ti aftener med forårsfornemmelser, lækker social dining-menu.
Og hvis man lader bilen stå hjemme, kan menuen som sædvanligt suppleres med ad libitum vinbar.
Aftenen byder på intet mindre end 12 serveringer ved bordet, som serveres over fire omgange.
Menuen er:
Runde 1:
– Samosa med jomfruhummer, kartoffel, estragon og soyamayonnaise.
– Kyllingechips med chilimayonnaise og karse.
– Pisket fetacreme med bagte hvidløg og tomater.
Runde 2:
– Friterede østershatte med grøn mayo og sesam.
– Asparges med hollandaise og rejer.
– Grøn vaffel med rygeostecreme og røget laks.
– Ceviche med kimchi, mangosalsa og ristede kikærter
Runde 3:
– “Gambas Pil Pil” – rejer stegt i hvidløg, chili og god olivenolie, toppet med friskhakket persille
– Vol au vent med stegte svampe og grøn ramsløgscreme
– Grillet lammekebab på spyd med raita og pitabrød
Runde 4:
– Rabarbertærte med marcipan serveret med vaniljeskum og estragonsukker
– Roulade med fyld af solbær, vanilje og lime, serveret med mascarpone og hvid chokolade, samt nøddekrokant
Festlighederne starter op fredag den 10 marts og kører på hver fredag og lørdag til og med den 8. april.
Den lækre menu kan nydes enten som to timers Social Dining fra kl. 17.30-19.30 for 259 kroner pr. person eller i tre timer fra kl. 20.00-23.00 for 289 kroner.
Ønsker man at have mulighed for fri vinbar, kan det tilkøbes for 199 kroner.
Sidste år var alle aftner udsolgt, så hvis man kunne tænke sig at nyde den lækre menu i godt selskab, så er det med at bestille bord med det samme.
Borde kan bookes her.