Social Dining og cocktails ad libitum: Populært koncept vender tilbage på Caféministeriet
Synes du foråret skal markeres med et brag, så har vi fundet et ret godt bud.
Caféministeriet er – udover deres alsidige cafékort – kendt for deres knivskarpe koncepter i løbet af året.
Nu er de klar med en gammel kending – med et twist.
Fra fredag d. 8. marts og lørdag d. 9. marts og flere weekender frem er de nemlig klar med Social Dining x Cocktails & Bubbles.
Konceptet er helt ligetil.
Aftenen byder på snacks og 10 små retter serveret over tre omgange.
Men udover de lækre retter, er der
I år vil det nemlig også være muligt at tilkøbe fire forskellige hjemmebryggede ta’ selv cocktails samt bobler ad libitum. SKÅL!
Menuen består af:
Snacks
Økologisk surdejsbrød med pisket smør
Tapioka chips med rødbedestøv og trøffelmayo
Saltede mandler
Runde 1:
Æbleskiver med økologisk cremefraiche, rødløg, ørredrogn og dild
Tarteletskal med rørt gravad laks og urter
Slider med paneret hvid fisk, raita, syltede rødløg og harissa
Grillede asparges med ramsløgsfløde og grov sennep
Runde 2:
Stegt kyllingeskind med svampe mayonnaise, karse og ristede sesamfrø
Bløde tacos med braiseret lam, syltede rødløg, koriander og aioli
Risotto med spinat, aspargesbroccoli, forårsløg og burratta
Bagt hvid fisk med muslingesauce, grøn olie, frisk pære og urter
Runde 3
Blondie med pistacie og lime, serveret med myntecreme og grøn skovsyre
Ice cone med fyld af citronskum, hindbærknas og mørk chokolade
Her er alle detaljerne
2 timers social dining med 10 serveringer koster 269 kroner i tidsrummet 17.30 – 19.30, mens prisen er 299 kr. for 3 timers social dining i tidsrummet 20.00 – 23.00.
Du kan tilkøbe 2 timers cocktails & bubbles-bar for henholdsvis 199 kr. og 299 kr.
Caféministeriet starter festlighederne op 8. og 9. marts, 15. og 16. marts, 22. og 23. marts, 5. og 6. april, 12. og 13. april