Premiere fredag: SNT genåbner butikken med et helt nyt look

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I øjeblikket bliver der boret og banket i lokalerne på Boulevarden 22.

Shaping New Tomorrow, som de fleste efterhånden må være bekendt med, er nemlig i fuld gang med at give deres lokaler en makeover, der for alvor skal være første skridt imod at skabe et butikskoncept, der kan få sat dem på verdenskortet.

Dette markeres med en grand re-opening på fredag, hvor du kan opleve SNT’s helt nye rammer.

Flere fysiske butikker

Der kan snart ikke være én aalborgenser tilbage, der ikke er stødt på navnet Shaping New Tomorrow – også kendt som SNT – der gennem deres eget brand producerer komfortabelt herretøj.

Især The Perfect Pants har været en bestseller.

Ambitionerne var høje, da Aalborg-trioen i starten af 2015 åbnede deres første butik i beskedne lokaler i Jens Bangs Gade 6 – heldigvis bar drømmene frugt, og i august 2017 åbnede de tre Aalborg-drenge deres flagship store på Boulevarden.

Det var dog i april 2018, at der for alvor kom fart på kometen, da de selvsikkert stillede op i DR’s seersucces Løvens Hule, og endte med at få to af Danmarks dygtigste investorer, Jesper Buch og Birgit Aaby, med på rejsen.

Siden er virksomheden vækstet enormt, og derfor er drengene nu også gået i gang med at udforske nye markeder.

Men hele dette eventyr tager selvfølgelig også sin begyndelse i drengenes hjemby: Aalborg.

De succesfulde SNT-drenge foran den “gamle” butik

De nye lokaler skal nemlig være første skridt mod at kunne fastslå det endelige koncept, der fremover skal være gennemgående i alle SNT’s fysiske forretninger.

… som jo i øjeblikket kun tæller en enkelt … ikke?

Jo, det er helt korrekt. Men det er kun et spørgsmål om tid, før de tre drenge gør klar til at brede sig.

Skræddersyet inventar og nyt udtryk

Første udvidelse kommer til at ske allerede til maj i København – og den kommende butik skal altså bygges op efter de principper, som butikken i Aalborg fra på fredag har lagt.

“Man kommer slet ikke til at kunne genkende butikken!” fortæller Christoffer Bak til MigogAalborg.

“I samarbejde med det lokale møbelbrand Mani Pine, og vores Furniture Designer, Linette Rytter, har vi udskiftet alt vores interiør og fået produceret det custom made til vores butikskoncept.”

Udover det splinternye og skræddersyede inventar, så har SNT også haft et ønske om et mere skandinavisk og minimalistisk udtryk, hvor der samtidigt er skruet op for funktionaliteten og effektiviteten.

“Vores ønske har været at skabe et udtryk, der ville kunne skaleres globalt – og sikre, at kunderne altid får den samme oplevelse i butikkerne, uanset hvor de shopper.” fortæller Christoffer.

Det nye koncept får blandt andet betydning for din oplevelse, når du shopper efter The Perfect Pants.

“Fremover bliver bukserne fremvist på et custom made reolsystem, så man nemmere og hurtigere kan finde den rigtige størrelse,” forklarer Christoffer, som glæder sig meget til at fejre lanceringen på fredag.

Goodiebags og helt nye varer

Fra klokken 10.00 vil der blandt andet være goodiebags til de første 100 med en værdi à 600 kr., gratis drikkevarer – og derudover muligheden for at shoppe fire produkter og få den billigste med gratis.

Alt sammen kun i flagship-butikken på Boulevarden.

Derudover er SNT også klar til at præsentere deres helt nye skjortelinje, der i høj grad kommer til at matche deres bestseller produkt.

“Vi har valgt at koble lanceringen af den nye butik sammen med nye, fede varer.

Blandt andet har vi længe arbejdet på en ny skjortelinje, som vi er klar til at præsentere i seks forskellige farver på fredag.

Skjorterne er kendetegnet ved at være super stretchy og bløde – men samtidig helt clean i sit udtryk og vil derfor også kunne bruges til alle lejligheder, ligesom The Perfect Pants.”

Selvom SNT har stor succes i sin online handel, så har de ikke planer om at spare de fysiske butikker væk – tværtimod.

“Vi har testet markedet i Tyskland og Sverige, hvor vi allerede nu har fået 2000 nye kunder.

Det håber vi, kan være startskuddet til nogle butikker udover Danmarks grænser – Tyskland har i hvert fald været meget positive overfor Die perfekte Hose,” slutter Christoffer med et grin.

Hvad: SNT GRAND Re-opening
Hvor: Boulevarden 22
Hvornår: Fredag d. 1. februar fra kl. 10

Pinlige sex-historier og Pernille Rosendahl koncert: Stort Summer Lounge event onsdag

Skrevet af: Michael Qureshi

Hvad har Pernille Rosendahl og 100 kiksede knald med hinanden at gøre?

På papiret er svaret – intet.

Men i morgen onsdag d. 19. juni bliver de alligevel sammenbragt under samme paraply.

KUNSTEN Summer Lounge inviterer nemlig inden for i deres megahyggelige parkområde til både intimkoncert og Talkshow.

Vejret lover nogenlunde tørt onsdag eftermiddag, men vanen tro varsles der fra DMI om risiko for lokale skybrud og torden.

Smuk intimkoncert i vente

Pernille Rosendahl står for det musikalske, når hun indtager scenen og giver en smuk intimkoncert med sine mange skønne numre både solo og fra Swan Lee tiden.

Med til Kunsten Summer Lounge tager hun sin nye udgivelse, The Hurt, og et veloplagt band, og du vil kunne opleve både nye, såvel som gamle hits, når hun indtager scenen i Skulpturparken.

Pernille Rosendahls modsætning må være KUNSTEN Talkshowet denne onsdag. Her skal der nemlig tales om 100 kiksede knald.

Mormortrusser og dillere så store som bybusser

I introduktionen til selve indslaget skriver de;

Mormortrusser, tørre skeder, ufrivillige kropslyde, væsker på afveje, dillere så store som bybusser og alt for små, lilla buksedragter: Det her bliver pinligt!

Oplev forfatterne Nana Balle og Irene Nørgaard, der har samlet kendte mænd og kvinders historier fra underlivet i bogen 100 kiksede knald.

Knald, som foregår i både kælderskakter og på kollegieværelser, men aldrig foregår, som man lige havde håbet på.

Der er plads til krumme tæer og befriende latter over alle de vildspor, liderligheden kan føre os ud på.

Program denne onsdag

Kl.16.00   Baren åbner. DJ TWA sætter lyd til sommeren
  Workshop: Strik med Strikkedamerne fra Skabagtig
  Café Aalto åbner for servering af mad
Kl.17.00   Talk: 100 Kiksede Knald
  Workshop: Kreativitariums familieværksted
Kl.18.00   Pop-up: Omvisning i Skulpturparken med Kunsten   Kreativitarium
Kl.19.00   Musik: Pernille Rosendahl
Kl.20.30   Tak for i aften. Vi ses i næste uge!

 

Tigerunger og ny isbjørn: Nu kan du komme med bag kulisserne i Aalborg Zoo fra sofaen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Foto: Aalborg Zoo
Foto: Aalborg Zoo

Vi elsker at følge med i hverdagen i Aalborg Zoo. Senest var vores læsere ellevilde med historien om dyrepasser Frank, der reddede de små tigerunger ned fra en høj afsats – læs om det her.

Af de ting som Aalborg Zoo rent faktisk kan planlægge, så har den store populære dinosaurudstilling fyldt meget i 2019 hos Aalborg Zoo.

Nu ser endnu et spændende tiltag dagens lys, som giver mulighed for at følge med i havens aktiviteter, når det passer dig.

“Året er gået godt indtil videre, og der har været rigtig mange glade besøgende.

Både børn og voksne tilkendegiver, at det er en super fed dinosaurudstilling, som sætter fortidens dyreliv på dagsordnen, men også kan give en vinkel på de nuværende natur- og klimaforandringer,” fortæller markedsføringsansvarlig Susanne Solskov.

Nu tilfører Aalborg Zoo et nyt tiltag, så det fremover bliver muligt at komme med bag kulisserne og opleve det fantastiske arbejde og dyreliv helt tæt på.

Det kan du endda gøre hjemme fra sofaen, og dermed er man også klogere på livet i Zoo, når man så besøger parken.

Foto: Christine Luca, MigogAalborg

Dyrepassere bliver Youtubere

Tre dyrepassere kommer til at kunne skrive en ny arbejdsopgave på CV’et, da de fremover skal agere Youtubere ved at stå foran kameraet og fortælle om den daglige gang i en zoologisk have.

“Der er masser at glæde sig til.

Det bliver underholdende, ekstremt fagligt og tæt på. Det bliver muligt at opleve hvordan det er at arbejde med dyrene, og hvorfor det er så vigtigt at have dyrene i en zoologisk have.

Vi baserer alt vores arbejde på værdierne i naturbevaring, truede dyrearter og bæredygtighed.

Den skarpe faglighed, der altid er gennemgående i arbejdet med de mange dyr, kommer altså også til at gennemsyre de nye YouTube-videoer,” siger Susanne Solskov.

De tre dyrepassere, som skal stå foran kameraet, er Kathrine, Anders og Marc.

De arbejder til dagligt i hver sin af de tre store dyreafdelinger i Aalborg Zoo, nemlig rovdyr, savanne og regnskoven, som dyrene er opdelt i.

Man får det hele med

Susanne Solskov fortæller med et glimt i øjet, at man eksempelvis kommer til at kunne følge med i, hvad der sker hos elefanterne, når dyrepasserne glemmer en rive i anlægget, tjek af dyreunger, dyr der kommer og går og meget andet.

Hun understreger dog også, at selvom dyreunger ofte giver garanti for nuttethed, så er parringsfasen, yngelplejen osv. vigtigst i relation til de voksne dyrs adfærd, og at ungerne selvsagt er fundamentet i avlsprojekterne.

“Formålet er at fortælle, at vi kigger ud med det lange lys på, om hvordan vi sikrer den bedste genetiske dyrebestand, og det vil vi berøre som noget nyt på YouTube, som vi også til dels har berørt disse ting allerede på sociale medier som Facebook og Instagram.

På YouTube kan vi bare gå et spadestik dybere, og det bliver super godt”.

Senest har der været stor opmærksomhed omkring de to små tigerunger, og han-isbjørnen Nord, som er på udlån fra København ZOO for at parre sig med hun-isbjørnen Malik i Aalborg.

Dermed bliver der rigeligt at følge med i for den store dyreelsker, som ønsker at være tæt på de eksotiske dyrs dagligdag, og den rolle dyrene spiller på den lange bane set med naturbevaringsbrillerne.

Aalborg zoo ligger en ny vlog ud hver mandag kl. 16.30, og du kan finde deres Youtube kanal her.

Juletræsfældning og temafest: Her er vinderen af Årets Villavej 2019

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Foto: Nordjyske Bank
Foto: Nordjyske Bank

Gode naboer og fællesskab på en villavej kan have stor betydning for, om beboere er glade og trygge ved at bo side om side.

Netop disse egenskaber havde stor indflydelse, da jagten gik på at finde Årets Villavej 2019 i Nordjylland.

Stifterne af prisen Ejendomsmæglernes Fond og Nordjyske Bank havde stor fokus, da de skulle finde Årets Villavej 2019. Glæde af hinanden og samarbejde på en villavej skaber en bedre hverdag.

Nu er vinderen ud af mange nominerede fundet.

Gartnervangen 14-32 i Nibe er i år løbet med titlen, og kan nu kalde sig for Årets Villavej 2019.

De modtager en pengepræmie på 10.000 kroner til et fælles arrangement, og kan smykke sig med et Årets Villavej 2019-skilt, der kan pynte ved indkørslen til kvarteret, for netop at vise hvad et godt naboskab er.

Gartnervangen i Nibe er kåret til Årets Villavej 2019

Baggrunden for sejren skal findes i det stærke naboskab, der præger den lille vej i Nibe.

Beboerne på Gartnervangen har mange sociale traditioner som fælles juletræsfældning, julebelysning i juletiden, temafester og sammenskudsmad ved andre lejligheder.

Derudover har beboerne en fælles hente- og bringeordning af hinandens børn, og der er en stor omsorg for hinanden og en god velkomst, når der kommer nye naboer til.

Sådan skriver Nordjyske Bank på deres hjemmeside.

Foto: Nordjyske Bank

Andenpladsen gik til Golfparken i Frederikshavn, som vinder 5.000 kroner og 3. pladsen blev Venusvej i Aalborg, som vinder 2.000 kroner, som også skal anvendes til et fælles arrangementer.

Stort fokus på et godt nabofællesskab

Da Nordjyske Bank og Ejendomsmæglernes Fond i 2017 stiftede prisen Årets Villavej, var det med det formål at inspirere andre og vise de bedste eksempler på, hvad et godt og givende naboskab kan indebære, som Gartnervangen i år fremstår som skoleeksemplet på.

Det første år vandt Moltkesvej i Dronninglund, og sidste års vindere var Gyldenlakvej i Nørresundby.

Ejendomsmæglernes Fond er en velgørende fond, som løbende uddeler bidrag på op imod en million kroner årligt til kulturelle, videnskabelige og socialt velgørende formål, særligt i Nordjylland.

Dommerpanelet i Årets Villavej består af Steen Royberg fra Ejendommæglernes Fond, direktør Claus Andersen, Nordjyske Bank, og direktør Per Dam Jensen, Sol og Strand.