Premiere fredag: SNT genåbner butikken med et helt nyt look

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I øjeblikket bliver der boret og banket i lokalerne på Boulevarden 22.

Shaping New Tomorrow, som de fleste efterhånden må være bekendt med, er nemlig i fuld gang med at give deres lokaler en makeover, der for alvor skal være første skridt imod at skabe et butikskoncept, der kan få sat dem på verdenskortet.

Dette markeres med en grand re-opening på fredag, hvor du kan opleve SNT’s helt nye rammer.

Flere fysiske butikker

Der kan snart ikke være én aalborgenser tilbage, der ikke er stødt på navnet Shaping New Tomorrow – også kendt som SNT – der gennem deres eget brand producerer komfortabelt herretøj.

Især The Perfect Pants har været en bestseller.

Ambitionerne var høje, da Aalborg-trioen i starten af 2015 åbnede deres første butik i beskedne lokaler i Jens Bangs Gade 6 – heldigvis bar drømmene frugt, og i august 2017 åbnede de tre Aalborg-drenge deres flagship store på Boulevarden.

Det var dog i april 2018, at der for alvor kom fart på kometen, da de selvsikkert stillede op i DR’s seersucces Løvens Hule, og endte med at få to af Danmarks dygtigste investorer, Jesper Buch og Birgit Aaby, med på rejsen.

Siden er virksomheden vækstet enormt, og derfor er drengene nu også gået i gang med at udforske nye markeder.

Men hele dette eventyr tager selvfølgelig også sin begyndelse i drengenes hjemby: Aalborg.

De succesfulde SNT-drenge foran den “gamle” butik

De nye lokaler skal nemlig være første skridt mod at kunne fastslå det endelige koncept, der fremover skal være gennemgående i alle SNT’s fysiske forretninger.

… som jo i øjeblikket kun tæller en enkelt … ikke?

Jo, det er helt korrekt. Men det er kun et spørgsmål om tid, før de tre drenge gør klar til at brede sig.

Skræddersyet inventar og nyt udtryk

Første udvidelse kommer til at ske allerede til maj i København – og den kommende butik skal altså bygges op efter de principper, som butikken i Aalborg fra på fredag har lagt.

“Man kommer slet ikke til at kunne genkende butikken!” fortæller Christoffer Bak til MigogAalborg.

“I samarbejde med det lokale møbelbrand Mani Pine, og vores Furniture Designer, Linette Rytter, har vi udskiftet alt vores interiør og fået produceret det custom made til vores butikskoncept.”

Udover det splinternye og skræddersyede inventar, så har SNT også haft et ønske om et mere skandinavisk og minimalistisk udtryk, hvor der samtidigt er skruet op for funktionaliteten og effektiviteten.

“Vores ønske har været at skabe et udtryk, der ville kunne skaleres globalt – og sikre, at kunderne altid får den samme oplevelse i butikkerne, uanset hvor de shopper.” fortæller Christoffer.

Det nye koncept får blandt andet betydning for din oplevelse, når du shopper efter The Perfect Pants.

“Fremover bliver bukserne fremvist på et custom made reolsystem, så man nemmere og hurtigere kan finde den rigtige størrelse,” forklarer Christoffer, som glæder sig meget til at fejre lanceringen på fredag.

Goodiebags og helt nye varer

Fra klokken 10.00 vil der blandt andet være goodiebags til de første 100 med en værdi à 600 kr., gratis drikkevarer – og derudover muligheden for at shoppe fire produkter og få den billigste med gratis.

Alt sammen kun i flagship-butikken på Boulevarden.

Derudover er SNT også klar til at præsentere deres helt nye skjortelinje, der i høj grad kommer til at matche deres bestseller produkt.

“Vi har valgt at koble lanceringen af den nye butik sammen med nye, fede varer.

Blandt andet har vi længe arbejdet på en ny skjortelinje, som vi er klar til at præsentere i seks forskellige farver på fredag.

Skjorterne er kendetegnet ved at være super stretchy og bløde – men samtidig helt clean i sit udtryk og vil derfor også kunne bruges til alle lejligheder, ligesom The Perfect Pants.”

Selvom SNT har stor succes i sin online handel, så har de ikke planer om at spare de fysiske butikker væk – tværtimod.

“Vi har testet markedet i Tyskland og Sverige, hvor vi allerede nu har fået 2000 nye kunder.

Det håber vi, kan være startskuddet til nogle butikker udover Danmarks grænser – Tyskland har i hvert fald været meget positive overfor Die perfekte Hose,” slutter Christoffer med et grin.

Hvad: SNT GRAND Re-opening
Hvor: Boulevarden 22
Hvornår: Fredag d. 1. februar fra kl. 10

Fede billeder og video skal sælge boligen hurtigere: Mæglerhuset opruster med profil

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
mæglerhuset.dk, Reberbansgade 3 3. 9000 Aalborg
mæglerhuset.dk, Reberbansgade 3 3. 9000 Aalborg

Når en køber er boligsøgende, starter jagten oftest på nettet.

Her er det billederne af boligen, der er det første, øjet ser og som hurtigt giver et overblik om, hvorvidt boligen har interesse eller ej, inden næste skridt tages.

Mange ejendomsmæglerkæder anvender et eksternt firma til at tage billeder af boligerne, men en lokal ejendomsmægler her i Aalborg-området er hoppet ud af boksen og har ansat egen fotograf.

Mæglerhusets nye fotograf kan både tage billeder til lands, til vands og i luften, så det er sikkert at sige, at kunder hos ejendomsmægleren får en anden form for service.

Hurtig og fleksibel service

Mæglerhuset kan nu tilbyde deres kunder en hurtigere – endnu bedre – og mere fleksibel service, ved at have skabt deres egen opskrift på en billedepakke til deres kunder.

Mæglerfirmaet har ansat Jiri Thomas, der oprindelig er fra Færøerne, som foto- og videograf.

På den måde sikrer ejendomsmæglervirksomheden at kvaliteten af billederne er i top, og har samtidig styrket deres kompetencer.

Fotograf ved Mæglerhuset, Jiri Thomas
Mæglerhusets indehavere. Fra venstre: Mads Sørensen, Simon Rye og Thomas Skifter Andersen.

“Vi har haft et stort ønske om at forny os, og yde den bedste service over for vores kunder.

Det kræver, at vi er i konstant udvikling. Vi har mulighed for at booke fotografen på vores første møde med kunderne.

Så hvis en sælger ønsker, at det skal gå stærkt med at sætte boligen til salg, kan det blive aktuelt,” fortæller Simon Rye, der er en af de tre indehavere af Mæglerhuset.

Som sælger har du mulighed for at komme med inputs og ønsker. Har en kunde et favoritspot i boligen, som giver værdi for salget af boligen, så bestræber fotografen sig på at få det med.

mæglerhuset.dk, Østermarksvej 29, 9400 Nørresundby

Samme dag som kunderne skriver under på formidlingsaftalen, aftaler mægleren med fotografen, hvornår billederne skal tages.

Som oftest er boligen på nettet dagen efter fotograferingen. På denne måde kan salgsprocessen komme hurtigere i gang og potentielle købere kan hurtigere se boligen.

Men det er ikke kun de typiske ud- og indvendige fotos af boligen, der er i fokus, når der skal tages billeder. Fotografen Jiri Thomas tager også luftfotos med en drone og laver video af boligen.

“Dét, at have vores egen fotograf sikrer den samme gode service hver gang. Udover almindelige billeder, tager Jiri Thomas også dronebilleder, dronevideoer og gratis sæsonopdateringer af billeder.

Der er altså penge at spare for vores kunder,” fortæller Thomas Skifter Andersen, anden indehaver af Mæglerhuset.

En (drone)fotograf der tager sig tid

For Mæglerhusets fotograf, Jiri Thomas, er det vigtigt at rammerne og forholdene er de rigtige, når billederne skal tages. Derfor tager han sig god tid til at vejlede kunderne, så resultatet bliver det bedste.

“Dagene inden fotograferingen har sælgerne fået udleveret en guide til forberedelserne af hjemmet, så det står knivskarpt.

Hvis kunderne er hjemme, når fotograferingen sker, er det vigtigt for mig, at kunderne får forklaret processen,” fortæller Jiri Thomas.

mæglerhuset.dk, Anders Nielsens Vej 7 2. tv., 9400 Nørresundby

“Som oftest er der et fast antal billeder med i en billedepakke af en bolig, men hos Mæglerhuset tager vi det antal billeder, som boligen kan bære. Det er en kæmpe fordel,” fortæller fotograf Jiri Thomas.

Jiri Thomas tager sig god tid til at tage billederne. Det handler ikke om at være hurtig og tage et bestemt antal billeder, men at slutresultatet er perfekt. Derfor kan han også finde på at flytte toiletbørsten, badevægten, håndklæder, stole, puder der skaber uro mv.

“Vi er glade for at have Jiri Thomas med på holdet. Han har en sans for detaljer, og er knivskarp til alt, hvad der indebærer fotos og video,” slutter indehaver Mads Sørensen.

75-året for D-Day markeres: Se Saving Private Ryan med den vilde Level 7 lyd

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Den 6. juni 1944 er en af de mest skelsættende datoer i det 20. århundrede.

Her gik de allierede i land i Normandiet i en storstilet aktion for at befri Europa fra den tyske besættelse.

Den 6. juni 2019 er det 75 år siden, og i den anledning er MigogAalborg stolte af, at vi i samarbejde med Nordisk Film Biografer kan vise en af de mest virkelighedstro krigsfilm om Anden Verdenskrig: Saving Private Ryan.

Det sker den 3. juni kl. 20.00 i Nordisk Film Biografer i City Syd.

Udover muligheden for at se eller gense en af verdens bedste film, har vi i dagens anledning skruet helt op for både den visuelle og lydmæssige oplevelse.

Filmen vises nemlig i formatet 4K, og lyden er skruet helt op i Level 7.

Her på MigogAalborg har vi før skrevet om Level 7, og vi tør godt garantere, at der venter en helt speciel oplevelse, når både billede og lyd når op i højeste kvalitet.

Det bliver endnu mere oplevelsesværdigt med en film som Saving Private Ryan, der blandt andet vandt en Oscar for bedste filmteknik og bedste lydspor.

En normal biograffilm bliver vist i lydniveau 5, men i Level 7 bliver alle sanser kørt op i højeste gear.

På aftenen kan publikum også se frem til en kort introduktion, hvor Nordisk Film Biografer vil fortælle om filmen og idéen bag Level 7.

En moderne klassiker

Saving Private Ryan er især kendt for den vilde åbningsscene, der varer hele 23 minutter.

Her følger man soldaterne, da de ankommer på Omaha Beach i Frankrig i et kaos af kugleregn, frygt, død og ødelæggelse.

Scenen kostede hele 12 millioner dollars at lave, og der blev brugt mere end 1500 statister til at lave en realistisk rekonstruktion af en af de vigtigste aktioner under Anden Verdenskrig.

Udover at vise landgangen i Normandiet følger Steven Spielsbergs storslåede og prisvindende krigsdrama et hold infanteri på deres redningsmission i 1944’ernes krigshærgede Normandiet.

Efter det kommer frem, at en mor har mistet tre af hendes fire udsendte sønner i krigen, bliver det beordret at hendes sidste søn skal bringes hjem fra krigszonen i Normandiet.

En voldsom og gribende skildring, af de ofre der kræves i krig.

Filmen var nomineret til hele 11 Oscars og er af mange anerkendt som en af de bedste krigsfilm nogensinde.

Begrænsede pladser til en skarp pris

Billetprisen har vi holdt helt symbolsk i bund, og koster i dagens anledning 75 kr.

Der er plads til 201 i biografen, og i skrivende stund er der lige over 150 ledige pladser, så du skal være hurtig, hvis du vil have en helt speciel oplevelse i anledningen af 75-året for D-dag.

Da vi afholdt Level 7 arrangement på Dark Knight med Nordisk Film Biografer blev der lynhurtigt udsolgt.

Hvad: Særvisning af Saving Private Ryan i anledning af 75-året for D-dag
Hvor: Nordisk Film Biografer City Syd
Hvornår: 3. juni kl. 20.00

Det anbefales at komme lidt før, da der vil være en kort introduktion til Level 7.

OBS: Filmen vises uden danske undertekster.

Du køber billetter lige her.

Guf & Kugler i Aalborg i Top 3: Nu er Danmarks bedste ishus kåret

Skrevet af: Michael Qureshi

Forleden kunne vi fortælle, at Guf & Kugler med butikkerne i Aalborg og Nibe var gået videre i finale-feltet om at blive kåret til Danmarks bedste ishus.

Guf & Kugler vandt titlen sidste år, da oplevelses-portalen opdagdanmark kårede Danmarks bedste ishus 2018.

Men nu er afgørelsen faldet for 2019, og det var desværre ikke nordjysk sejr igen i år.

Guf & Kugler i Aalborg havnede dog på en flot tredjeplads, og det er ganske imponerende, da det jo blot er et år siden, at de åbnede butikken i Slotsgade.

Fru Dax på Rømø vandt

Men nu skal man til Rømø ud for det vestlige Jylland for at opleve Danmarks bedste Ishus 2019.

Ishuset Café Fru Dax på Rømø løb med sejren, mens Isvaflen i Ribe kom på andenpladsen, og så tog og Guf & Kugler i Aalborg tredjepladsen.

‘Vi vaaandt. Et KÆMPE tak til hele mit dygtige personale team-  uden Jer var det ikke muligt. Til ALLE Jer der har stemt, delt , hjulpet & gået ligeså meget op i konkurrencen som os. Det er helt vildt. Af hjertet tak.

Vi er stolte , taknemlige & MEGA glade over at kunne kalde os : Danmarks Bedste Ishus 2019. Vi vil gøre alt for at leve op til titlen,’ skriver det nu prisvindende ishus på Facebook.

Opdag Danmark guider til oplevelser rundt i landet og kårer årligt også Danmarks bedste badehotel, campingplads, børneattraktion og burgere.