Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sneen falder igen: Her kan du fejre J-dag i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

Nu er nedtællingen for alvor begyndt.

På fredag d. 3. november forvandles flere byer til blåhvide snelandskaber, når J-dag afholdes, og Tuborgs blåklædte julenisser besøger værtshuse, barer pubber og andre steder for at sprede julestemning.

”J-dag er blevet en stor del af mange danskeres juletraditioner, og vi er glade for at kunne fejre den traditionsrige aften med dem og ringe julen ind, når vi præsenterer årets første Tuborg Julebryg,” siger Kasper Iwersen, Channel Activation Manager for Tuborg.

I alt besøger Tuborgs cirka 300 nisser i de velkendte blå nissekostumer omtrent 400 steder på tre timer fordelt omtrent 50 ruter rundt omkring i landet.

”Det kræver minutiøs planlægning at få sneen til at falde præcis 20:59 i hele landet, så vi bruger næsten et helt år på at forberede det. Nu er vi klar, og vi glæder os til at sprede julestemning og møde en masse juleglade mennesker på flere af landets barer,” siger Kasper Iwersen.

Du kan se listen over, hvilke barer julenisserne besøger her.

Mere end juleøl

I løbet af aftenen uddeles der smagsprøver på snekolde Tuborg Julebryg og mere end 55.000 ikoniske Tuborg Julebryg nissehuer, ligesom der flere steder vil være musikanter, der spiller julemusik.

”Det er meget vigtigt for os, at alle får en god oplevelse, når vi spreder julestemning og uddeler en smagsprøve af årets første Tuborg Julebryg.

Derfor har vi løbende tilpasset J-dag, så traditionen passer til tidsånden og til vores værdier. I år har vi endnu flere musikanter med på udvalgte ruter, der spiller julemusik, og vi deler 10.000 flere nissehuer ud end sidste år,” siger Kasper Iwersen. 

Derudover støtter Tuborgfondet de mange frivillige i Natteravnene.

Natteravnenes mål er at skabe tryghed gennem en ansvarlig, omsorgsfuld og forebyggende synlig tilstedeværelse i nattelivet.

I dagens anledning har Tuborg Julebryg sørget for, at Natteravnene er festligt klædt i nissehuer.

Del artikel

Andre læser også