Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Snedriver i hele landet: I Aalborg er der solskin så langt øjet rækker

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Stine Kjølby Christensen
Foto: Stine Kjølby Christensen

En stor del af landet har de seneste dage været ramt af store mængder sne, risiko for snefygning og masser af mulighed for at få varmet kælken op.

Ganske anderledes har det dog set ud i Aalborg, hvor det efterhånden er mange dage siden, at en snesky sidst kiggede for os.

Ifølge DMI skal vi da heller ikke regne med, at der er mere på vej til os lige foreløbig. Til gengæld kan vi glæde os over noget andet: I de kommende mange dage er der nemlig vaskeægte solskin på menuen.

Og med mange dage mener vi mange dage. Faktisk lover prognoserne lige nu solskin i Aalborg helt frem til den 17. februar – noget af en opgradering fra de sidste par måneder, der var rekordmørke og grå. Derudover er der 0 mm. nedbør i vente.

Måske bliver de næste 10 dage derfor en oplagt mulighed til at få nedlagt nogle gåture i og omkring Aalborg. Til det kan du enten bruge vores gåturs-guide eller guide over byens bedste kaffesteder, der tilbyder to-go.  

Læs også: Årets første Sushi Festival – få lækre sushi menuer i Aalborg til 115 kr.

Hold dig varm

Hvis man går og tror, at det er foråret, der er på vej, så må vi nok skuffe jer. Trods solskin så langt prognoserne rækker, bliver der fortsat ved med at være hundekoldt.

Alle dage byder på minusgrader i dagstimerne – og helt ned til minus 10 grader om natten.

… I hvert fald lige med undtagelse af søndag, hvor vi i løbet af dagen kan varme os på hele 1 plusgrad.

Og bliver det alligevel for køligt, så er det jo trods alt Valentines Day … så mon ikke, at du finder en anden måde at gøre det på alligevel?

Del artikel

Andre læser også