Snart går det løs: Sådan bliver den store Aalborg-fest

Skrevet af: Michael Qureshi

Lørdag den 24. marts afholdes det første AALBORG AWARDS nogensinde.

Det er MigogAalborg, der afholder den store aften i Aalborg Kongres & Kultur Center, og på redaktionen glæder vi os helt vildt til at hylde byen.

Programmet for aftenen er et slags Kinderæg med tre-i-en på underholdningsdelen. Der bliver prisuddeling, hotte Burhan G spiller 40 minutter og så slutter det hele med et fedt afterparty.

Hvis du vil have et mere detaljeret overblik over, hvad der venter på selve aftenen, så læs bare videre herunder:

Helt intim med Burhan G

For at sikre, at der er plads til at slå sig løs, og man ikke står som sild i en tønde, så kommer der maksimalt 600 gæster i Europa Hallen.

Det giver også en mulighed for at komme helt tæt på scenen og være få meter fra Burhan G, når han giver den gas på scenen.

Normalt optræder Burhan G på de helt store scener, så er du vild med popstjernen, så bliver det her en helt anderledes intim oplevelse.

Uformel prisuddeling

Normalt forbinder man et Award-show med store runde borde og lange kedelige taler – Det bliver alt andet end det til AALBORG AWARDS. Det bliver med ståborde, sjove indslag undervejs og god stemning.

Selve prisuddelingen bliver uformel og fylder kun en mindre del af hele aftenen. For dig som elsker at bruge byen, så er det også lidt fedt at se ansigterne bag de gode restauranter, caféer, butikker etc.

Cocktails og drinks fra Helmuth

Helmuth er blandt andet nomineret til årets cocktailsted samt årets natklub. De har styr på deres drinks og cocktails, og det er dem, som Papegøjehaven har hyret til at stå for baren denne aften.

De laver lækre drinks med blandt andet den gode gin fra Nordisk Brænderi, og så har de deres populære cocktails Helmuth og Pornstar Excotic på kortet.

Du kan bestille drinks direkte fra bordet

Det kan være lidt irriterende at være midt i en god fest, og så skal bruge tid på at stå i kø til baren. Til AALBORG AWARDS er Aalborg-firmaet Waiteer repræsenteret. Med deres app kan man booke i baren direkte fra sin telefon, så man slet ikke behøver at stå i kø.
Du læse vores artikel om Waiteer-konceptet og hente app’en her

Mød “Girafferne”

Du har helt sikkert en yndlingsrestaurant eller café i Aalborg. Eller et favoritsted hvor du altid får cocktails eller en god burger. Hvis du er vant til at bruge byen, så er det meget sjovt også at se, dem der står bag de allerbedste steder.

Ikke mindst teamet bag restauranter som Tabu, Karma Sushi, Applaus etc. Eller bag Peace, Vi2, Cafeministeriet og så videre. Derudover er en række af de inviterede og nominerede profilerede personer i Aalborg.

Rød løber med fotovæg

Det er ikke hver dag, man er til fest med den store røde løber og en fed fotovæg. Der bliver noget helt ekstraordinært over den store aften, uden at der går det helt store galla eller Oscarshow i den. Det bliver dejligt Insta-venligt.

Fra prisfest til natklub

Når Burhan G har optrådt, går DJ Chubby på med et mix af de hotteste numre. Vi “omdanner” Europa Hallen til en stor natklub, hvor der skal danses og snakkes i krogene. Der er desuden masser af hyggekroge rundt omkring og flere steder, hvor der er SACKit Lounges med lækre møbler.

Her kan du se alle finalisterne til AALBORG AWARDS

Limited edition: Her kan du få den vildeste Nutella-snegl

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis du skulle have glemt det, kan vi informere om, at det er Fars Dag på fredag, d. 5 juni.

Er du også træt af at give de obligatoriske bomuldsstrømper, noget udstyr til grillen eller en klassisk skjorte?

De fleste ved, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, og på fredag har du for alvor mulighed for at tage kegler i hjemmet.

For Surdejsbageren har lavet et lille twist på bestselleren kanelsnegl, hvor den klassiske remonce er skiftet ud med det tætteste man kommer på flydende guld: Nutella.

Sneglen koster som sædvanligt en halv Vejgaard-dollar (25 kr.), og udover Nutella har den klassiske snegl fået selskab at ristede hasselnødder og knasende krokant.

Selvom sneglen først kan smages igen om en uge, lavede Henrik og Co en lille portion test-snegle, som bogstaveligt talt røg som varmt brød i dag.

Vi nåede lige at få fingrene i et enkelt eksemplar, og vi kan garantere en fantastisk oplevelse for alle, der elsker Nutella. Den skal helt bestemt nydes lun, hvor Nutella’en stadig er flydende.

Sådan får du fingrene i den

Nutella-sneglen kan i første omgang KUN (!) bestilles til afhentning Fars Dag (Grundlovsdag), og bestillingerne har allerede væltet ind efter, at Surdejsbageren lagde en lille teaser ud i går på Instagram.

“Der er jo store traditioner for at bestille og spise hveder til St. Bededag, så nu tester vi lige af om Fars dag skal have en ny tradition her i Aalborg,” fortæller ejer og surdejsbager Henrik Skougaard.

Men bare rolig. VI fortæller ikke nogen, hvis du bestiller en, to, tre eller fire dig til selv eller en anden du holder af.

Sneglene kan bestilles via Facebook, Instagram eller på mail info@surdejsbageren.dk

Vis din støtte til klubben: Nu kan du købe den helt særlige AaB-plakat

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

På søndag spiller AaB den første betydende fodboldkamp siden starten af marts, når de skal på jagt efter tre point i Esbjerg.

Klubberne må endnu ikke have tilskuere på tribunen, og dermed må spillerne undvære den helt særlige stemning og ikke mindst den flotte visuelle kulisse af rød-hvide farver, som AaB’s fans altid leverer – både ude og hjemme.

Men selvom vi ikke har mulighed for at støtte spillerne på lægterne, er der heldigvis stablet en række tiltag på benene for støtte klubben i en svær tid.

AaB har startet projektet AaB er det hele værd, som i skrivende stund har indsamlet næsten 500.000 kr. og på kampdage opfordrer de desuden alle fans til at lade sit halstørklæde hænge ud ad vinduet som en symbolsk gestus.

Nu er vi her på MigogAalborg klar med endnu en mulighed for at vise AaB din støtte – både økonomisk og visuelt.

Støt AaB sammen med MigogAalborg

Mange nordjyder har allerede sikret sig Spot Byen plakaterne til at pryde hjemmet med ikoniske steder som eksempelvis Vestre Fjordpark, Tyren eller Aalborg Tårnet.

Spot Byen er et kreativt samarbejde udsprunget mellem MigogAalborg og Fotograferne Vesterbro, og det ligger i vores fælles DNA at være stolte af at bo i Aalborg.

Vi er også stolte af AaB; derfor skal klubben selvfølgelig også have sin helt egen plakat, som du allerede kan sikre dig her.

Prisen for plakaten starter fra 299 kr., og så støtter du samtidig med 20 kr. pr. solgt plakat til AaB. Derudover støtter vi CoolUnite Fonden med 6 % af overskuddet af alle solgte plakater.

På motivet har vi fundet plads til den ikoniske AaB-tyr, som står foran stadion, den helt særlige fan-mosaik, som viser AaB-logoet på fineste vis og ikke mindst det ikoniske stadion i baggrunden, hvorfra mange AaB-fans har masser af gode minder fra.

Plakaterne kommer i str. 50 x 70 og 70 x 100 og kan sendes eller afhentes hos Fotograferne Vesterbro.

Hvis du vil lure lidt på plakaterne, inden du køber, har du både mulighed for at se dem hos Fotograferne Vesterbro eller som noget helt nyt hos vores venner hos BoShop, som sælger både plakater og rammer i deres nye flotte butik på Østerågade 27.

Få farverige Aalborg ind i hjemmet

Udover de klassiske Spot Byen plakater i sort-hvid, har vi for nyligt sendt vores fotograf Kjetil Løjte ud i nattemørket i Aalborg, hvor han har skudt nogle helt fantastiske billeder af byen.

Vi kalder serien Dark Night, og i serien kan du bl.a få Musikkens Hus, Utzon Center, Kunsten med Aalborgtårnet i baggrunden, Budolfi Kirke med det ikoniske spir og Kulturbroen.

De plakater kan du sikre dig lige her.

Spot Byen tilbyder også løsninger til virksomheder, som ønsker at vise byen frem på bedste vis. Vi kan både tilbyde collager og akustikplader, som kan laves lige efter dit ønske. Send en mail til Jes for at høre nærmere.

Jubel i Fårup Sommerland: Åbner allerede i næste uge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Fårupsommerland
Fårupsommerland

Fårup Sommerland skulle oprindeligt have åbnet for gæster d. 2. maj, men blev i første omgang udskudt pga. corona-virus – til d. 21. maj. Denne dato blev som bekendt udskudt igen.

13. maj skrev vi så, at åbningsdatoen endelig var officiel: 11. juni ville Fårup Sommerland åbne.

Men nu er der igen, igen nyt fra sommerlandet længst mod nord.

“Vi åbner allerede fredag d. 5. juni,” skriver Fårup Sommerland på Facebook.

Kl 14 i dag blev det meldt ud på et pressemøde fra Statsministeriet, at grænsen til Norge og Tyskland åbner fra 15 .juni. Det har også fået Fårup Sommerland til at juble.

Til EB siger Rasmus Morten, marketingchef i Faarup Sommerland:
“40 procent af vores gæster er på en normal sæson nordmænd, så denne nyhed har meget stor betydning for os og hele området.”
Alle sæsonkortholdere kan komme til en eksklusiv VIP snig-åbning dagen inden den officielle åbning.

“I inviteres herud torsdag d. 4 juni, hvor vi ekstraordinært slår dørene op fra 15:00-20:00 – kun for jer! Så kan I prøve den STORE nyhed SAVEN (og alt andet) før vi officielt åbner op d. 5 juni,” skriver de på Facebook.