Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Snart åbner Byens Bagel: Fejres med gratis bagels og vild rabat

Af Stine Kjølby Christensen

De er kendt og elsket i Århus for deres lækre hjemmelavede bagels, der fyldes til randen med friske råvarer – og to år i træk, har de endda fået prisen som Årets Bedste Takeaway-restaurant.

Den 6. maj åbner Byens Bagel lige midt i Aalborgs pulserende madgade: Reberen – og det bliver selvfølgelig på ægte nordjysk manér.

Gratis bagels til de første gæster

Til de første 100 gæster vil der være en gratis bagel på højkant, så du altså lige kan få en smagsprøve på det koncept. I resten af åbningsugen vil bagels desuden kun koste 25 kr. pr. stk.

Herefter er prisen 65 kr., hvis du altså ikke vil opgradere til en menu.

Som sagt slår Byens Bagel sig på friske og hjemmelavede råvarer, hvor alt fra dressing og smørrelse er lavet helt fra bunden, mens alt grønt snittes hver eneste morgen. Ja, selv brødet hjemmebages hver eneste dag.

I opskriften har man taget det bedste fra den gamle bagel-bager tradition fra Amerika og kombineret den med den skandinaviske forståelse af brød, som giver en luftig krumme og en sprød skorpe.

Byg din egen bagel

Efterspørgslen på de famøse bagels har været stor, og nu er turen altså også kommet til Nordens Paris, hvor man åbner i lokalerne, der indtil nu har huset Din PC-Partner.

“Jeg vil gerne introducere aalborgenserne for den samme kvalitets smagsoplevelse,” siger Mick, som er medejer af den kommende Byens Bagel i Aalborg.

Snart åbner Byens Bagel: Fejres med gratis bagels og vild rabat

Stoler du ikke nok på din egen bagel-intuition, så kan du vælge en af de såkaldte Signature Bagels, hvor fyldet er valgt på forhånd.

Vil du hellere ud på dit eget smagseventyr uden kompas, så kan du også vælge en Byg Selv Bagel, hvor du selv skal tage stilling til alt fra brød til smørelse og pålæg.

Hvad: Byens Bagel åbner
Hvor: Reberbansgade 13, 9000 Aalborg
Hvornår: 6. maj

Læs mere om Byens Bagel her.

Del artikel

Andre læser også