Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Perler på stribe: Ny smykkecafé åbner i hjertet af Aalborg

Af Ane Johanne Damgaard

Der er intet som følelsen, når man bliver spurgt, hvor ens nyeste accessories er fra, og man dertil kan svare: “Den har jeg da selv lavet.”

Men det kan være en jungle at finde hoved og hale i, hvilke dele du har brug for for at lave et smykke, hvor det ikke ligner noget, som et børnehavebarn har lavet.

Nu har Lærke Sørensen, der står bag smykkefirmaet Pearls and Pieces, gjort det nemt for dig. Hun åbner nemlig en smykkecafé midt i Aalborg, hvor du kan komme ind efter aftale og lave dine egne smykker.

Lav dit eget drømmesmykke

Smykkecaféen åbner på Frederikstorv 3 og kommer altså ikke til at ligge meget mere end et spytklat fra Brdr. Sørensen Møbler, som Lærke Sørensens far Jan Sørensen står bag.

Lige nu knokler Lærke Sørensen for at blive klar til at åbne caféen for alle kreaglade aalborgensere inden for den nærmeste fremtid.

“Vi mangler lige lidt møbler og sådan. Men vi åbner forhåbentlig om en 4-6 ugers tid,” fortæller Lærke Sørensen.

Lærke Sørensen er 22 år gammel og er nu et skridt tættere på at slå dørene op til sit eget sted i, hvad hun omtaler som sit drømmelokale.

I smykkecaféen vil man kunne booke sig ind via et bookingsystem. Herefter kan man komme ind efter aftale, lave sit drømmesmykke og få sig en kop kaffe og et stykke kage.

Pearls and Pieces har indtil nu været en smykkewebshop, hvor man kan bestille alverdens smykkedele hjem. Men inden længe kan du både få assistance, inspiration og rådgivning til at designe dine egne smykker.

Når smykkecaféen er åben, vil Lærke Sørensen nemlig selv få dig godt fra start og hjælpe dig med at nå dit mål, så du får noget med hjem, som du er tilfreds med.

“Jeg vil være der til at komme med ideer og vise nogle af de teknikker, som man kan bruge. Men der vil også være guides og inspirationssmykker lavet ud af de dele, man kan købe i smykkecaféen,” fortæller Lærke Sørensen.

Ferskvandsperler og halvædelsten

Man kan lave alt fra armbånd og halskæder til hoops og ørestikkere. Alle smykker er af 925 sterlingsølv, hvilket betyder at alle kan være med uden at frygte nogen former for reaktion på smykkerne.

Når du har valgt, hvilket smykke du gerne vil kaste dig ud i at designe, er der et hav af forskellige perler og vedhæng, som du kan pynte dit smykke med.

“Der kommer til at være rigtig mange perler. Vi har både ferskvandsperler, halvædelstensperler og en hel masse glasperler,” siger Lærke Sørensen.

Uanset om I er to veninder, der mangler en eftermiddagsaktivitet, en familie, der holder fødselsdag, eller en hel gruppe venner, der skal holde polterabend, har I mulighed for at booke jer ind.

Så vil Lærke Sørensen være klar til at tage imod jer.

Del artikel

Andre læser også