Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smutture fra Aalborg

Af Annoncør

Uanset hvor glad du er for at bo i Aalborg, kan det være hyggeligt at tage på en lille weekendtur i ny og næ. Du kan tage afsted med din kæreste, ven, veninde eller en anden, du gerne vil have noget kvalitetstid sammen med. På den måde får I mulighed for at opleve Aalborg i helt nyt lys, fordi I kan sammenligne byen med det sted, I lige har brugt weekenden. Det kan dog være lidt svært at tage en beslutning om, hvor I skal hen, og derfor har vi samlet et par bud til jer i denne lille artikel.

Struer er en skøn by

Det første forslag til destinationen for en hyggelig tur over en weekend er Struer. Hvad enten det skal være en romantisk weekend med kæresten, eller du har brug for noget kvalitetstid med en god veninde, kan Struer være en god destination for jer. Struer ligger smukt ud til Limfjorden, og det tager under to timer at køre dertil fra Aalborg. Dermed kommer I ikke til at bruge alt for lang tid på transport, men I er alligevel langt nok væk til, at det føles som en udflugt. For et hyggeligt sted at overnatte kan du kigge nærmere på struergrandhotel.dk, der er et dejligt hotel, hvor der også er mulighed for at få wellness-behandlinger. Der er altså rig mulighed for selvforkælelse, men der er heller ikke mangel på gode oplevelser i lokalområdet. For de historisk interesserede er det oplagt at lægge vejen forbi Struer Museum eller byens Jernbanemuseum, som begge ligger i gåafstand fra hotellet. Desuden er der mulighed for at prøve den sjove vandsport wakeboarding, når Struer Lystbådehavn åbner en kabelbane i slutningen af april 2019. Hvis I er i bil, kan I vælge at tage på udflugt til Venø, der er en naturskøn ø i Limfjorden.

Masser af fede oplevelser i Viborg

Et andet bud på en hyggelig by at tage på weekendtur til er Viborg. Her kan I køre til på en time, så det bliver nærmest ikke nemmere. I Viborg er det nemt at finde på noget at give sig til, for eksempel er Mønsted Kalkgruber et lille stykke uden for byen bestemt et besøg værd, hvis I ikke har været der før. En lidt længere tur i bil kan bringe jer på noget så særligt som en jordomrejse. Ved Klejtrup Sø findes der nemlig et verdenskort bygget ved kanten af søen, som både er et besøg værd for børn og voksne. Desuden byder Viborgegnen på masser af smuk natur, som kan udforskes på cykelture, ved vandringer i skoven eller med en sejltur. Med andre ord bliver det bestemt ikke svært at finde på noget at fordrive tiden med, så det gælder bare om at få bilen pakket.

Del artikel