ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smid bamser på banen: Aalborg Pirates samler ind til UNICEF til lokalbrag

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Aalborg Pirates
Foto: Aalborg Pirates

I USA er fænomenet Teddy Bear Toss ret velkendt til sportsbegivenheder.

Konceptet går ud på, at tilskuerne køber bamser for at støtte et godt formål, og på et specifikt tidspunkt, så smides alle bamserne ind på banen.

I aften kan du opleve det lige her i Aalborg, når Aalborg Pirates møder lokalrivalerne fra Frederikshavn White Hawks på hjemmebane klokken 20.00.

Det er i samarbejde med Cool East, at man laver det det årlige Teddy Bear Toss. Overskuddet fra salget af bamserne går til UNICEF.

Sådan kan du være med

Der vil blive solgt bamser før kampen, som publikum smider ind på isen ved den første Aalborg Pirates scoring.

Bamserne sælges ved indgangen til isarenaen, for 3 stk. til en 50’er.

”Vi har sørget for rigeligt med bamser, faktisk mere end 4.000 stk., så ingen kommer til gå forgæves”, udtaler direktør for Aalborg Pirates Lars Laursen.

UNICEF er dén organisation, som alle verdens lande har sat i spidsen for at sørge for, at børn klarer sig i livet. Rammen er FN’s Børnekonvention, og hele indsatsen er afhængig af frivillige bidrag.

UNICEF er der for alle verdens børn – på regeringskontorerne, i den mindste hytte og med nødhjælp under katastrofer. UNICEF bygger bro mellem akut og langsigtet bæredygtig hjælp. Gennem 75 år har UNICEF vist resultater, så flere børn i dag overlever, får en uddannelse og vokser op i sikkerhed. I 190 lande og territorier.

”Vi håber, at mange vil støtte om dette festlige indslag og samtidig støtte UNICEF” udtaler Ole Brøndum, formand for Cool East.

Du kan finde billetinfo om kampen her.

Del artikel