Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smashburgers i verdensklasse: Ny burgerbar er åbnet i Reberbansgade

Af Stine Kjølby Christensen

De fleste kan vist blive enige om, at Aalborg efterhånden har et bredt udvalg inden for burgere.

På ganske få år har vi kunnet byde velkommen til Burger Shack, Burger Boom, Burger Go, Grillen Burgerbar og mange, mange flere.

Måske havde man ikke regnet med, at byen kunne rumme flere spisesteder, der specialiserede sig i burgerkunsten – men det mener det nye Burger Beast, at vi kan.

I går åbnede burgerbaren i Reberbansgade 11, hvor Pizzahytten senest havde lokaler, og fremover står man altså klar til at servere en helt ny form for burgere for aalborgenserne: Nemlig “smashburgers”.

Bøffen steges i sit eget fedt

Smashburgers dækker ganske enkelt over det koncept, hvor burgerbøffen – der er økologisk – presses direkte mod en brandvarm pande, hvorved bøffen steges i sit eget fedt.

Ifølge Burger Beast resulterer det i en sprød stegeskorpe, saftigere burgere og en kraftigere smag – og “smashburgers i verdensklasse”, som de selv formulerer det.

For Burger Beast er målet at indtage Danmark med enkle burgere med smagsoplevelsen i højsædet. Butikken i Reberbansgade bliver den første.

“Vi glæder os til at introducere danskerne for en burger der er kendt, elsket og udbredt i USA.

Vi går utroligt meget op i kvaliteten af kødet, vores råvarer og de unikke stegeteknikker for at kunne lave burgere, som danskerne aldrig har smagt.

Og med ”smashburger” kunne vi bedst muligt fremkalde den smag, vi selv foretrækker, når vi spiser en burger” fortæller folkene bag konceptet og åbningen af den første restaurant i Aalborg.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Burger Beast (@burgerbeastdk)


Det er vigtigt for Burger Beast at levere kvalitet, som er til at betale. Burgere, som de fleste har råd til. Kædens slogan lyder “A beast is a beast, size doesn’t matter” – og burgerne koster fra 69 kr.

“En velsmagende kvalitets burger behøver ikke at koste en formue og det er hvad vi vil tilbyde vores gæster”, fortæller Alexander Chris der står i spidsen for den nye restaurant.

MigogAalborg har endnu ikke haft mulighed for at smagsteste de nye burgere, men ud fra billederne  og beskrivelserne ser det ud til, at man godt kan forvente et svin af en snasket burger.

Åbningstiderne er 11-21 i hverdagene og 11-22 i weekenderne.

Du finder Burger Beast i Reberbansgade nr. 11, 9000 Aalborg.