Smart regnskabsprogram: Aalborg-virksomhed med regnskab og automatisk bogføring

Skrevet af: Redaktionen
Clark Knøsen er stifter af Dynaccount
Clark Knøsen er stifter af Dynaccount

Den teknologiske udvikling suser afsted, hvor flere og flere arbejdsopgaver og -processer bliver digitaliseret og dermed automatiseret.

Det gælder ikke mindst for administrations- og regnskabsbranchen, hvor den Aalborgensiske virksomhed Dynaccount som har kontor på Nytorv, har udviklet et smart og intuitivt regnskabsprogram, der særligt har fokus på brugervenlighed med et unikt visuelt udtryk – med automatisering og effektivisering i højsæde.

“Regnskab er et nødvendigt onde, der bare skal overstås hurtigst muligt,” udtaler Clark Knøsen.

I dag er stadig en stor del af regnskab i fysisk form med bilag og dokumenter, netop som det var for 100 år siden.

Dokumenter der skal ordnes, aflæses, bogføres og arkiveres. Virksomheder sender stadig fakturaer til hinanden, men eneste forskel til i dag er at den røde postmand er erstattet af en e-mail til at levere dokumenterne.

Regnskabsprogram med automatisk bogføring

Dynaccount regnskabsprogram har været hurtige til at forudse udviklingens retning, og har igennem de seneste år arbejdet på at gøre regnskab og bogføring mere automatisk.

Den største del af tiden regnskabsfolk bruger på regnskab – er netop på alle de fysiske købsbilag, som sendes mellem virksomhederne. En salgsfaktura oprettes i en virksomhed, og sendes og modtages i en anden og registreres som købsbilag.

Hele registrerings- og bogføringsprocessen af købsbilag tager lang tid, da de manuelt skal aflæses, bekræftes og bogføres. Den del optager ca. 90% ud af det samlede arbejde, og den del kan Dynaccount automatisere.

Dynaccount kan automatisk aflæse både fysiske og digitale bilag, ved at du sender billeder eller indscanninger af bilag ind i den ene ende, og ud i den anden ende kommer friske aflæsninger, som endda er verificerede er korrekte.

Det hele foregår via kunstig intelligens og OCR (Optical Character Recognition).

De aflæste data bliver verificeret via checksum beregninger, krydskontroller og opslag i diverse registre, så bilagene altid bogføres med de korrekte oplysninger.

Automatisk bogføring fra banken

Dynaccount regnskabsprogram kan automatisk bogføre ud fra banken.

Alle banktransaktioner kommer automatisk ind i programmet, og når noget bliver bogført, afstemmes banken automatisk. Bankafstemningerne sker løbende under motorhjelmen uden brugeren nogensinde bemærker det.

Dynaccount tager altid udgangspunkt i banken, når der bogføres, så brugeren slipper for det manuelle tastearbejde og derved slipper både for tastefejl og bogføringsfejl.

“Hvis du bogfører først og afstemmer banken til sidst, er der store chancer for at banken ender med ikke at stemme. Du kan så forsøge at rette fejlene – med mindre fejlene er så gennemgående, at hele regnskabet skal laves helt om.

Derfor er det vigtigt at bogføre ud fra banken, så banken altid stemmer, og du slipper for at rette dumme bogføringsfejl,” siger Clark Knøsen.

Gennemskuelig og billig prismodel

Hele branchen med regnskabsprogrammer og økonomisystemer er gennemsyret af mersalg og tilkøb. Du køber en skrabet standard løsning og er tvunget til løbende at tilkøbe de funktioner du får behov for. Det er umuligt på forhånd at vide, hvor meget en given løsning vil koste.

Dynaccount har en flad og gennemskuelig prismodel. Alle funktioner er inkluderet i prisen du læser på prisskiltet, så du ikke bliver kedeligt overrasket over prisen pludselig er 4-5 gange højere end det forventede – efter du har valgt din regnskabsprogram udbyder.

I andre programmer skal du betale for hver enkelt bruger du opretter, men i Dynaccount er det f.eks. gratis at oprette flere brugere.

Regnskabsprogram med bogføring i farver

Dynaccount regnskabsprogram adskiller sig markant fra konkurrenterne, med det visuelle udtryk.

Farverne rød og grøn er anvendt for at få et bedre overblik og en bedre forståelse af debet og kredit.

Mange har nemlig svært ved at forstå debet og kredit, og ved hjælp af farverne skal brugeren kun tage stilling til rød og grøn under indtastning og bogføring.

Rød for negativ/omkostning og grøn for positiv/indtægt.

“Ligesom koldt og varmt vand bliver associeret med farverne blå og rød – så børn og gamle mennesker også kan kende forskel,” tilføjer Clark Knøsen.

For både revisorer og iværksættere

Dynaccount regnskabsprogram er både for den professionelle revisor samt den mindre regnskabskyndige iværksætter.

Regnskabsprogrammet har samme funktionalitet som de største programmer, men er præsenteret i et smart og brugervenligt design, så folk med mindre erfaring indenfor regnskab også kan være med både på prisen og regnskabsforståelsen.

“Vi har lavet tutorial videoer, som viser workflows og alle funktioner, som svarer til du får programmet præsenteret af en ven eller kollega. Folk gider ikke læse teksttunge manueller i dag,” siger Clark Knøsen.

Anvendes af flere store revisionshuse

Der er allerede flere store revisionshuse, der anvender Dynaccount Bilagscan til håndteringen af indgående købsfakturaer og har implementeret det i hele deres organisation.

Dynaccount Bilagscan kan automatisk aflæse alle købsfakturaer, så man derved kan automatisere bogføringen af alle omkostninger.

Automatisk aflæsning af købsbilag kan reducere og effektivisere store dele i regnskabs- og revisionsbranchen.

Prisvindende regnskabsprogram

Dynaccount har vundet flere priser, herunder Iværksætterpris Nordjylland 2013. Seneste pris var Inspirational Award i 2019, som Dynaccount vandt i starten af året.

Grundlaget for nomineringen til Inspirational Award var at Dynaccount konkurrerer med et yderst konkurrencedygtigt produkt mod nogle af de største internationale spiller – uden nogen form for funding eller investering og har gjort det siden 2012.

Sushimenu og populære ramen: Nyåbnede Yummi lancerer fristende juni-tilbud

Skrevet af: Michael Qureshi

Hvis du var blandt de knap 4500, som sikrede sig billet til vores udsolgte Aalborg Sushi Festival, så har du måske allerede stiftet bekendtskab med nyåbnede Yummi.

Restauranten åbnede i marts ganske få dage, før statsminister Mette Frederiksen lukkede landet og spisestederne ned.

Så det har været op af bakke for Yummi, der holder til i kendte lokaler Ved Stranden, hvor CanBlau senest lå.

I Hjørring har ejerkredsen stor succes med konceptet Yummi Running Sushi, og derfor besluttede man sig for at udvide til Aalborg med lidt ændringer på konceptet.

Sushimenuer og populære ramen

Her i Aalborg har man i stedet valgt at satse på både All You Can Eat Sushi, hvor man krydser fra en ipad og får det frisklavet.

Derudover har man lækre sushimenuer og ikke mindst populære ramen.

Derfor har man her i juni lanceret flere spændende tilbud i restauranten og som Take Away.

Man har et helt fantastisk sushi-tilbud med 24 deluxe-stykker for kun 159 kr. (tilbuddet gælder for de 20 første, der bestiller det på dagen).

Derudover har man så valgt at give en gratis Bao med, når man bestiller en portion ramen.

“Vi vil gerne introducere aalborgenserne for hjemmelavet ramen,” fortæller den ene del af ejerduoen, Jing Zhao, som driver restauranten med sin mand, Xun Zhang.

“Det tager tid at vænne sig til noget nyt, men folk bliver mere og mere eventyrlystne – især i storbyer som Aalborg.

Der er også et øget fokus på sundhed i dag, og ramen er både en sund og nærende spise.”

Kraftig smagfuld suppe

Kort fortalt består ramen af en kraftig, smagfuld suppe baseret på enten kylling, svin eller grøntsager, som kombineres med friske nudler og alt fra mørt kød til æg, tofu og grøntsager for ikke at glemme de mange ekstra toppings.

Kun fantasien sætter grænser for de mange smagskombinationer, men fælles for spisen er den rige og behagelige smag, som efterlader dig mæt og tilfreds.

Yummi tilbyder hele syv forskellige slags ramen i prislejet 95-105 kr, og der er noget for enhver smag.

Når man så bestiller en portion ramen medfølger altså i hele juni en lækker bao.

Deres Bao indeholder svinekød, hoisin sauce, syltede agurker, forårsløg og peanuts.

Vi er dog tilbøjelige til at beskrive Bao som en dansk tradition i nye klæder; stykket af flæsk er nemlig lige så lækkert, som vi kender det fra mors kødgryder, og Yummi løfter det saftige stykke kød op på nye højder ved at indsvøbe det i en fluffy dyne af dej.

Bao

Sushi-menu til de hurtige

Er man hurtig, så kan man nyde deres helt særlige sushi-menu.

I hele juni måned sælger de deres nye Crispy Ebi Topping menu for KUN 159,-!
Original pris: 299,-
Menuen består af:
8 stk. Sakura
8 stk. Green dragon
8 stk. Red dragon
I alt 24 stk. Alle sammen deluxe!

Sushi-tilbuddet gælder kun 20 gæster om dagen.

Hvad: Juni-tilbud på Yummi

Hvor: Ved Stranden 5

Læs mere og se menukortet her

Den perfekte symfoni: Kaffebar klar med uimodståelige is-sandwich

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Sommervejret er for alvor kommet til Aalborg ( … i hvert fald til og med i morgen), og du finder ikke to bedre venner end høj solskin og is.

Det skulle da lige være Behag Din Smags fuldstændige fantastiske bagværk i selskab med hjemmelavet is.

Igen i år har Aalborg bedste kaffebar nemlig tryllet i køkkenet og kreeret hele to fristende is-sandwich – naturligvis lavet helt fra bunden med økologiske råvarer.

Favoritten fra sidste år, Hindbærsnitte-is, kan vi heldigvis byde velkommen igen, men den har fået en særdeles sød og lækker ven.

I år har bageriet tryllet endnu engang og lavet en ny variant i form af en Brownie-is.

“Den smager som … en opgraderet mælkesnitte!”

Behag Din Smag har præsenteret isene som en nyhed i dag, sååååå … Vi stod selvfølgelig klar til at smage på herlighederne her til formiddag.

Hindbærsnitte-udgaven skuffer heller ikke i år.

Det iskolde lag af hindbæris er noget tykkere, end man kender fra den klassiske hindbærsnittes lag af syltetøj, men det er bestemt ikke en negativ ting.

Isen og de syndige mørdejsbunde er den perfekte kombination, og den lette syrlighed fra de friske bær, bringer balancen helt i top. En respektfuld opgradering af en af danskernes yndlingskager!

Men hvad så med den nye dreng i klassen?

Brownie-isen smager (surprise …) fuldstændig forrygende. Der er små stykke af brownie i vaniljeisen, og de to brownie-bunde har fået et ekstra skud kakao, og vi udbrød i kor: “Ej, den smager af mælkesnitte!”, og det er jo aldrig helt dårligt.

Læg dertil, at den uforklarlige mælkecreme fra mælksnitten er erstattet af den vildeste vaniljeis med browniestykker!

Intet besøg på Behag Din Smag uden byens bedste kaffe. Lene Hyldahl, indehaver og barista, anbefaler en Espresso Tonic som et friskt pust til de syndige is-bomber.

“Espresso Tonic er min personlige i sommervarmen, for den er helt vildt læskende,” forklarer Lene.

Behag Din Smag oplyser, at de fristende sommer-is koster 38 kr., og de vil kunne købes hele sommeren .. så længe lager haves!

Find din indre popstjerne frem: Nu kan du komme til X Factor casting i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: TV2
Foto: TV2

Drømmer du om at blive sanger? Eller kender du én, der har en helt fantastisk sangstemme, som hele Danmark burde høre?

Så er der nu mulighed for at få testet sangtalentet, når X Factor åbner op for pop-up castings rundt omkring i hele landet.

Det skriver TV2 i en pressemeddelelse.

Her i Aalborg foregår det traditionen tro i Folkekirkens Hus på Gammeltorv 4. Det bliver fredag den 12. juni kl. 14.00 – 20.00, at du kan komme til pop-up casting.

Udover muligheden for at komme videre i X Factor, kan du også møde finalisten og nordjyden Mathilde Cafeey, der kommer forbi og hilser på.

Sådan foregår en pop-up casting

Pop-up casting er en uformel casting, hvor du blot skal komme, som du er. Du skal ikke synge for dommertrioen fra TV, men bliver mødt af de flinke X Factor castere.

Og hvis du imponerer dem, har du chancen for at komme videre til auditions, hvor du skal synge foran dommerne.

Foto: Lasse Lagoni

“Man får derfor en stor forlomme i køen, hvis man stiller op d. 12. juni. Og så er det helt lowkey og ufarligt – og faktisk lidt hyggeligt at kigge forbi vores pop-up,” skriver X Factor.

Kommer du forbi en pop-up casting, undgår du en tur til Aarhus eller København til de officielle precastings i august, hvor køen er ufattelig lang.

Hvad: X Factor pop-up casting
Hvor: Folkekirkens Hus
Hvornår: Fredag den 12. juni kl. 10-14

Du kan finde mere info her.