Smart ide: Aalborg-par lancerer nyt børnetøjskoncept i Danmark

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Fotograf: Lasse Breum
Fotograf: Lasse Breum

De fleste forældre kan vist skrive under på, at små børn både koster mange penge og en del tid i en i forvejen travl hverdag.

Samtidig er der flere og flere forældre, som stiller store krav til både bæredygtighed og kvalitet, når de handler ind til de mindste i familien.

Parret Michelle Lindhardt og Christian Møller fra Aalborg lancerer i dag det helt nye børnetøjskoncept ReBuyBaby.

Luksus børnetøj uden kompromis

Michelle har tidligere arbejdet som indkøber i Salling, Butler Loftet og Loft By Loft, mens Christian har stor erfaring inden for marketing og ledelse. Nu har parret valgt at gå all in på deres helt eget projekt ReBuyBaby.

”ReBuyBaby er helt enkelt luksus børnetøj på abonnement, hvor der er stort fokus på miljø, velgørenhed og bæredygtighed,” forklarer Michelle til MigogAalborg.

Konceptet går ud på, at man giver en fast månedlig pris for otte stykker børnetøj, som kan være alt fra bluser til body’er, bukser, kjoler osv.

Indtil videre henvender konceptet sig til størrelserne fra 56-92.

Abonnenterne kan blandt andet se frem til mærker som Noa Noa, Julie Dausell, Mads Nørgaard, Pop Up Shop, COMME CI COMME CA og mange, mange flere.

Tøjet har minimumsværdi på 2000 kr.

ReBuyBaby garanterer altid, at tøjet har en minimumværdi på 2000 kr. Lige nu er introprisen pr. måned 449 kroner, så der burde være mange penge at spare for de kvalitetsbevidste børnefamilier.

”Mange kører jo land og rige rundt for fx at hente en lækker, men brugt, body for måske 100 kr. for at spare penge. De fleste vil jo gerne spare både kørsel og tid og derfor er ReBuyBaby-konceptet perfekt, da det er nemt, ligetil, grønt og prisvenligt,” fortæller Michelle.

ReBuyBaby har selv lavet en kort video, som præsenterer konceptet ret ligetil:

Kvalitetstøj direkte til døren

Tøjet bliver tilsendt en gang om måneden, og i hver pakke modtager man desuden en returlabel til, når tøjet i slutningen af måneden skal sendes retur.

Når barnet vokser i størrelsen, kan man blot redigere den personlige brugerprofil, som man får på hjemmesiden.

”Vi garanterer, at tøjet maksimalt bliver brugt fire gange. På den måde undgår vi at tøjet bliver slidt og kvaliteten bevares,” siger Michelle.

ReBuyBaby har lavet en aftale med den lokale renserigigant KYMI Rens, som også har et meget stort fokus på bæredygtighed og miljø.

”Aftalen med KYMI gør, at familierne bare kan klæde børnene på, når de modtager tøjet og omvendt skal tøjet ikke vaskes inden tilbagelevering. Det er en stor tidsbesparelse i en travl hverdag,” fortæller Michelle.

Foruden det lækre kvalitetstøj, kan abonnenterne også se frem til særlige gaver flere gange årligt.

ReBuyBaby har nemlig lavet aftaler med blandt andre Aalborg Zoo, Randers Regnskov, MP Denmark og navnelapper.dk.

”Gaverne bliver specielt udvalgt til de enkelte børn. Et barn på et halvt år får måske en bidering, mens barnet på to år får en indgangsbillet til Zoologisk Have,” forklarer Michelle.

Fotograf: Lasse Breum

En cirkulær forretning

Foruden de store besparelser i både tid og penge er ReBuyBaby også udviklet ud fra et cirkulært koncept om, at alle dele af forretningen skal være bæredygtig og velgørende.

Når tøjet er brugt fire gange bliver tøjet sendt videre til enten Mødrehjælpen i Aalborg eller DINNødhjælp, som har den kendte nordjyde Anja Lovén i spidsen.

”Vi er utrolig stolte af de samarbejder vi har lavet, og vi er utrolig glade for, at vores koncept både kan gavne børnefamilierne, miljøet og ikke mindst velgørenhed i både ind- og udland,” fortæller Michelle stolt.

For at give flest mulige midler til de mange projekter, bliver kvalitetstøjet solgt på en auktion, hvorefter de indsamlede penge bliver brugt af eksempelvis DINNødhjælp.

”Anja Lovén og DINNødhjælp har jo gjort en kæmpe forskel rundt omkring i verden, og hvis vores forretning kan gøre en god gerning for børn i andre lande, er det jo bare helt fantastisk,” slutter Michelle.

Du kan læse mere om RebuyBaby på deres Facebook-side

Aalborg-piger har over 3 mio. downloads: Fries Before Guys Live kommer på Skråen

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Fries Before Guys Facebook
Foto: Fries Before Guys Facebook

Det startede som et fritidsprojekt i 2016.

Mens de fleste unge med noget på hjerte hoppede på Youtube- og blogger bølgen, så ville de to Aalborg-piger Josephine Kuhn og Nanna Hovgaard i stedet dele ud af deres tanker og holdninger i en podcast.

Således blev Fries Before Guys født.

Josephine og Nanna er ikke bange for at blotte sig for deres lyttere og at invitere dem med ind i deres inderste kroge.

Det har i den grad skabt dem en trofast følgerskare, som lytter med, når de to kvinder snakker om identitetsdannelse, venskaber, menstruation – og de helt store følelser.

PR-foto

Har over 3 mio. downloads og debuterer som forfattere

Podcasten har i skrivende stund over 3 millioner downloads. De debuterer som forfattere med deres fælles bog, EN SOM OS, der udkommer på Gyldendal i maj 2019.

De driller de dyre drenge på Podcast-hitlisterne som Mads & Monopolet, Her Går det Godt og Radio 24/7’s produktioner hvor Fries Before Guys ofte blander sig i Top 5.

Her i 2019 drager de så en Live Tour, hvor alt er ærligt og uredigeret. De tager fat i en række spændende emner og inddrager gerne publikum. Her kan man opleve Josephine og Nanna råt for usødet.

Der er allerede udsolgt i både Århus og Odense.

I Aalborg rammer de hjemmebane, når de gæster Skråen onsdag d. 8. maj, og der er i skrivende stund stadig billetter til salg.

Med adskillige udsolgte events og live-indspilninger bag sig, tager Nanna og Josephine i foråret 2019 på deres første store danmarks-turné med shows i de fire største byer, Aalborg, Aarhus, Odense og København.

Mødte hinanden på Aalborghus Gymnasium

Nanna og Josephine er to kvinder, der har utroligt meget på hjerte. Tonen er som altid direkte og ærlig, og aftenen vil byde på overraskelser og nye indslag i deres velkendte univers.

25-årige Josephine Kuhn og 27-årige Nanna Hovgaard har været tætte veninder, siden de lærte hinanden at kende på Aalborghus Gymnasium for 10 år siden.

Og hvis du synes, at efternavnet på den ene del af duoen lyder bekendt. Så er den god nok. Josephine er datter til den tidligere AaB-spiller og træner Allan Kuhn.

Hvad: Fries Before Guys Live
Hvor: Skråen
Hvornår: Onsdag d. 8. maj kl. 20
Billetter her

Kendt fra succesprogram: Mikkel Beha gæster Aalborg i næste uge

Skrevet af: Michael Qureshi

Mikkel Beha blev først kendt i den brede befolkning som vært på TV 2’s Go’ Aften Danmark program.

Siden erobrede han og familien for alvor danskernes hjerter med tv-programmerne “Kurs mod fjerne kyster”. Nu kan du snart opleve Mikkel Beha fortælle spændende historier lige her i Aalborg.

Det sker på tirsdag d. 23. april i Musikkens Hus, og hovedparten af billetterne er revet væk. Men der er stadig billetter tilbage. Det er Tikko, der er arrangør af arrangementet.

På aftenen fortæller Mikkel også om familiens seneste projekt, hvor sejlskibet Havana er skiftet ud med motorskibet Wallenberg.

Denne gang går rejsen mod Norge, Færøerne, Island og Grønland – og det hele bliver til en ny tv-serie, der bliver vist på TV2.

Fortæller den ærlige historie

Når Mikkel går på scenen er det ikke bare med postkortskønne billeder og glade sømandsanekdoter, men også med en personlig og nærværende fortælling om uretfærdighed, gæstfrihed, nysgerrighed og egen tvivl om at være dygtig nok til at slå til som far, kaptajn og fortæller.

I foredraget Mikkel og Den store Verden, fortæller Mikkel om familiens rejser og de mange valg og prioriteringer, der ligger forud for hver eneste af dem.

Siden Mikkel har kunne tage sine allerførste skridt er mange af dem blevet taget i jordens fjerneste egne, og køjesækken er blevet fyldt med erfaringer, betragtninger og historier fra en klode, vi alle skal passe bedre på.

Det er bl.a. disse samlede oplevelser Mikkel vil dele med os på denne aften.

Mikkel Behas far er den berømte eventyrer Troels Kløvedal, der gik bort sidste år.

Mod strømmen – nye eventyr på ny båd i det kolde nord

Den røde tråd på aftenen – og i hans eget liv – er FRIHED.

Friheden kommer ikke af sig selv, den skal der kæmpes for, og Mikkel fortæller om, hvordan han og familien har gjort op med autoriteter, på papiret taget mange ufornuftige beslutninger og er gået imod strømmen, for netop at holde fast i friheden.

“Friheden har ingen omkostninger, men er for mig en ren og klog investering i det gode liv,” siger
Mikkel Beha

I foredraget løfter Mikkel som sagt også sløret for familiens nye planer, og fortæller om drømmen om at sejle i den hvide nordlige verden i familiens nye skib Wallenberg.

Hvad: Mikkel Beha foredrag
Hvor: Musikkens Hus
Hvornår: Tirsdag d. 23. april kl. 19.00
Billet-info

Starter i næste uge: Topnavne kommer til to dages festival i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er i næste uge, at Musikkens Hus’ helt nye musikfestival løber af stablen.

Der er store forventninger til festivalen Musikkens Beat, når topnavne som Phlake, Malte Ebert, Skinz, Nicklas Sahl, Bikstok, When Saints Go Machine kan opleves på forskellige scener i Musikkens Hus.

Det starter ret blæret, når man inden for de første to timer fredag d. 26. april kan opleve navne fra hitlisterne som Nicklas Sahl og ikke mindst Malte Ebert.

Vi husker alle sammen Malte Eberts selvopfundne karakter Gulddreng, men nu hitter han med sit eget materiale som er blød pop og dansevenlige rytmer.

Lige nu storhitter Nicklas Sahl med Planets.

Phlake slutter fed fredag af

Fredagen er i det hele taget ekstraordinær fed, hvor Phlake slutter dagen af med et brag, når de går på scenen ved midnat.

Hvis man køber en partout-billet, har man adgang begge dage, hvor Clara åbner lørdagen kl. 17.00. Herfra går det igen slag for slag med en række fede navne både store og mindre samt lokale.

Bikstok er hovednavnet om lørdagen, der ca. 23.15 sætter gang i Musikkens Hus.

Hvad: Musikfestival Musikkens Beat
Hvor: Musikkens Hus
Hvornår: Fredag d. 26. april og lørdag d. 27. april

En partoutbillet koster 600 kr., mens en dagsbillet kan sikres til 430 kr. 

Køb dine billetter her

Se det præcise program time for time her;

PROGRAM FREDAG 26. APRIL – FRA KL. 18.00

Kl. 18.00: Nicklas Sahl, Indgangsfoyer
Kl. 18.00: Caroline Marie, Rytmisk Sal
Kl. 19.15: Amalie Thørholm, Rytmisk Sal
Kl. 19.30: Malte Ebert, Intimsalen
Kl. 19.30: Monstera, Indgangsfoyer
Kl. 20.00: Mattis Solo, Klassisk Sal
Kl. 20.30: NORISS, Rytmisk Sal
Kl. 21.00: When Saints Go Machine, Koncertsalen
Kl. 22.00: KETH, Rytmisk Sal 
Kl. 22.45: Skinz, Intimsalen
Kl. 23.00: Søn, Klassisk Sal
Kl. 23.00: Kops, Indgangsfoyer
Kl. 23.15: 2N, Rytmisk Sal
Kl. 00.00: Phlake, Koncertsalen

Dørene åbner kl. 15.00

PROGRAM LØRDAG 27. APRIL – FRA KL. 17.00

Kl. 17.00: Clara, Intimsalen
Kl. 17.00: Marlou, Rytmisk Sal
Kl. 17.30: Roxor Loops & Jasmin, Indgangsfoyer
Kl. 17.45: Sili, Klassisk Sal
Kl. 18.30: Vingard, Rytmisk Sal
Kl. 19.15: ANYA, IntimsalenKl. 19.30: Tundra, Klassisk Sal
Kl. 19.45: BYLJA, Indgangsfoyer
Kl. 20.15: Ginne Marker, Rytisk Sal
Kl. 21.15.: Aksglæde, Klassisk Sal
Kl. 21.30: In Caravans, Intimsalen
Kl. 21.45: Twisted Trio, Rytmisk Sal
Kl. 22.30: Alexander Oscar, Indgangsfoyer
Kl. 23.15: Bikstok, Koncertsalen
Kl. 00.30: AV AV AV, Intimsalen
Kl. 00.30: Via Mala, Rytmisk Sal
Kl. 01.00: Paller, Klassisk Sal

Dørene åbner kl. 15.00