Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar op til 80% på lækkert børnetøj: SmallSteps laver pop-up i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

Tænker du over, hvilken planet dine børns små fødder skal træde på, når de engang bliver store?

Med den fart, klimakrisen har, er det ved at være nu eller aldrig, hvis vi skal ændre vores planets fremtid.

Netop dette var også én af motivationsfaktorerne for Søren, Emma og Janni, der sammen driver virksomheden “SmallSteps”, der forhandler brugt børnetøj i størrelse 0-5 år.

Indtil nu har SmallSteps kørt lidt som man kender det fra de nostalgiske Tupperware-parties, hvor de tre ejere selv kører ud til private grupper og præsenterer deres produkt.

Fra i morgen, fredag d. 1. marts, bliver det dog muligt for kunderne også at komme til SmallSteps. De åbner nemlig deres helt egen pop-up i Niels Ebbesens Gade i Aalborg.

Spar op til 80% på lækkert børnetøj: SmallSteps laver pop-up i Aalborg

Sådan fungerer konceptet

Her kan aalborgenserne i alle weekender i marts kigge forbi og gøre et godt kup – enten ved at købe tøj ind eller sælge deres eget aflagte børnetøj videre direkte til SmallSteps, der efterfølgende sælger det videre i butikken.

SmallSteps er nemlig baseret på en bæredygtig og cirkulær økonomi, hvor de opkøber tøj fra private i større mængder og til en samlet pris, så det netop er nemt og hurtigt at komme af med tøjet for dem, der vil sælge.

Indtil nu har opkøb foregået via deres Instagram, men i marts kan man altså også komme ned i den nye butik.

“Ved at vi køber det hele, slipper man for hele besværet med at skulle passe en stand, betale for standleje og give en del af indtægten som provision.

Tid er en vigtig faktor for de fleste børnefamilier, og på denne måde er det hurtigt overstået,” forklarer Søren Jensen, der er én af indehaverne af SmallSteps.

Spar op til 80% på lækkert børnetøj: SmallSteps laver pop-up i Aalborg

Disse mærker kan du købe

Efterfølgende sælger SmallSteps tøjet videre stykvis og garanterer, at man sparer op til 80 % sammenlignet med at købe det nyt.

“Vi går efter de lidt dyrere mærker. Både fordi vi ikke vil støtte fastfashion-brands, men også fordi de dyrere ofte har en længere levetid og godt kan tåle at blive vasket,” forklarer Søren og fortsætter:

“Vi tror på at give børnene det bedste, både når det kommer til materialer og design, men også når det handler om at tænke på vores planet og fremtidige generationer.”

Spar op til 80% på lækkert børnetøj: SmallSteps laver pop-up i Aalborg

Af mærker kan du finde alt fra Marmar og Molo til Konges Sløjd og Kenzo – og alt derimellem.

I den nye pop-up-butik vil der blive fyldt op løbende, når der kommer nye varer ind, og det er altså alle lørdage og søndage i marts, du kan shoppe løs, spare penge og støtte en mere grøn fremtid for vores børn.

Når du køber tøj hos SmallSteps, er det allerede blevet vasket i Neutral-vaskemiddel og selvfølgelig uden blegemiddel – klar til at blive brugt.

Du kan følge SmallSteps her, og blive opdateret på både butikken, konceptet og kontante dem for yderligere spørgsmål.

Hvad: SmallSteps’ pop-up i Aalborg
Hvor: Niels Ebbesens Gade 4A, 9000 Aalborg
Hvornår: Hver lørdag og søndag i marts + påsken

Del artikel

Andre læser også