ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Jydenachos i nye klæder: Nu kan du få brun sovs som dip

Af Emil Kjær Jørgensen

Hvad er julen overhovedet uden brun sovs og chips i rigelige mængder?

Selv når mad-hammeren har ramt dig efter julens mange lækre retter, så kan man altid liiiiige klemme en omgang chips med brun sovs ned for at afslutte middagen på bedste vis.

Det tyder på, at KiMs er enige i den geniale kombination, for i år har de lanceret en dipmix med smag af brun sovs.

Ja, du læste helt rigtigt..

“Med den lækre smag af brun sovs, passer den perfekt til dine Franske Kartofler eller Meny Chips – så får du da ik’ en sprødere jul hva’? Put kartofler på træet og Brun Sovs Dip Mix i munden,” skriver KiMS om den nye smagsvariant.

Det skal næsten komme an på en smagstest …

Jydenachos i nye klæder: Nu kan du få brun sovs som dip

“Den dufter af kopnudler!”

Dip mix med brun sovs kommer i de klassiske breve, som du også kender fra barbecue, Holiday m.fl.

En klassisk omgang dip skal jo blandes med creme fraiche, så allerede her adskiller den nye variant sig fra den klassiske omgang brun sovs, for KiMs anbefaler også, at man med denne variant blander dippen med 1,5 dl. creme fraiche.

Når du tager hul på brevet med Brun sovs-dip mix, så er det første, der rammer dig, en kraftig duft af, hvad der mest af alt kan beskrives som en kraftig boullionterning – eller som en på redaktionen udtalte det:

“Det dufter som, når man åbner en billig omgang kopnudler!”

Sådan smager den nye dip mix

Når pulveret blandes med creme fraiche, får det farve hen ad en lys omgang brun sovs.

Nu er det jo smagen, der tæller, og her må vi sige, at smagen er langt bedre end duften.

Der er faktisk en helt tydelig smag af brun sovs, og det er ikke helt dumt.

Jydenachos i nye klæder: Nu kan du få brun sovs som dip

“Det smager bedre, end det ser ud!,” var redaktionen helt enige om.

Her stopper begejstringen til gengæld også.

I vores øjne skal en brun sovs jo netop være varm (eller i det mindste lun), og når man blander den her dip med creme fraiche, bliver det sjovt nok en kold omgang brun sovs, som man tager i munden. Det er sgu bare lidt mærkeligt.

Det bliver hurtigt en tung og kvalm oplevelse, men kan du bedre lide din brune sovs kold, så kan den nye variant godt være noget for dig.

Vi har ledt land og rige rundt efter den nye variant, og vi havde held med at bestille den via KiMs egen webshop. Den skulle efter sigende også kunnes findes i både Meny og Bilka.

Del artikel