Smagen af Nordjylland: 12 Aalborg-restauranter fortolker nordjyske råvarer
I Nordjylland lever vi både med og af naturen, hvor respekten for råvarer og kærligheden til godt håndværk er med til at skabe unikke smagsoplevelser.
Går man på opdagelse i den lokale gastronomi, samt de lokalt dyrkede og producerede fødevarer i Nordjylland, støder man på alt fra blåmuslinger og jomfruhummer samt et hav af andre delikatesser fra det danske farvand til friske grøntsager fra den Nordjyske muld.
Smagen af Nordjylland kan fortolkes på mange måde, men fælles for alle fortolkninger er de friske Nordjyske råvarer.
I forbindelse med Nordjysk Madfestival, kan du derfor glæde dig til Smagen af Nordjylland hos 12 restauranter, som sætter fokus på lokale råvarer i en ret eller menu. Du booker blot bord i perioden 26. august til 05. september og vælger ‘Smagen af Nordjylland’.
Disse 12 restauranter kan du spise på:
– Bistro V
– Douro Vinbar
– Hos Isidor Henius
– La Locanda
– Ma Petite France
– MEAT
– OMBORD
– Pingvin
– Prinses Juliana
– Skagen Fiskerestaurant
– TraPo
– Café Ulla Terkelsen
– Wildebeest
Høj kvalitet og fokus på bæredygtighed
Smagen af Nordjylland bærer også i højere grad præg af økologi samt bæredygtighed for at sikre fremtiden og de unikke råvarer.
Ydermere er den høje kvalitet også helt essentiel, når det kommer til den Nordjyske fødevareproduktion samt udviklingen i Nordjylland.
Helt oplagt er det derfor også, når vi lader de friske Nordjyske råvarer indgå i et samarbejde med en række andre områder til fordel for udviklingen i Nordjylland, når det kommer til turisme, gastronomi, kultur og ikke mindst oplevelsesøkonomien.
Nordjylland bugner altså af unikke smagsoplevelser som bare venter på dig.
Det skal nemlig ikke kun være en oplevelse at besøge Nordjylland, det skal også være en oplevelse at smage på Nordjylland.