Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smagen af jul: Grillen Burgerbar klar med årets ultimative juleburger

Af Aske Bisgaard Pedersen

Julen har mange smage. Men der er bare nogle, man simpelthen ikke kan komme udenom.

Nu er Grillen Burgerbar igen klar med den ultimative juleburger, der samler de vigtigste julesmage i én bid.

En sikker (jule)vinder

andledning af julen besluttede vi os derfor at aflægge Grillen Burgerbar et visit. For er burgeren nu så god, som den påstår?

Navnet på det tunge vidunder er Grill de Canard og dækker over hjemmelavet rødkål, sprøde flæskesvær, confiteret andelår og pickles smurt med Grillens egen mayo. Alt sammen i en økologisk potato buttermilk bolle.

Kender du endnu ikke til confiteret and, fortjener du næsten at blive kogt i dit eget fedt … for det er netop, hvad andekødet er gået igennem for at blive så mørt, at du kan spise det uden gebis.

Det gik ikke længe, fra vi andkom, til den fristende burger stod foran os.

Perfekte smagskombinationer

Modsat mange andre af byens juleburgere, er Grillens ikke helt så tung en satan, at man efterfølgende næsten føler, at Julemandens kane ikke ville kunne lette med én ombord.

Mængden af ingredienser er nøje udvalgt, og man sidder tilbage med den helt rette smag i munden fra burgeren, hvis kombination af den fede and, den let-syrlige rødkål, mayo’en og den bløde, luftige bolle var virkelig lækker.

Vi supplerede juleburgeren op med Curly- og Sweet Potato-fries … og selvfølgelig en bette milkshake. Det er vel kun jul én gang om året.

Grill de Canard er desværre kun på lånt tid hos Grillen, men du kan altså få den prøvesmagt hver eneste dag frem til 23. december.

Del artikel

Andre læser også