ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smag på hele Europa: Madmarked har indtaget Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Hvis du har været forbi området omkring Toldbods Plads i Aalborg i dag, har du måske lagt mærke til de mange boder, som bliver stillet op i stor stil.

Det er det årlige European Street Market, som igen er klar til at byde på alverdens lækkerier og fristelser fra hele Europa.

De hurtige har allerede været forbi og gjort de første handler, og fra i morgen tirsdag den 4. september åbner markedet helt officielt. Det løber frem til på torsdag den 6. september.

Dermed behøver du ikke nøjes med at drømme dig væk til de mange kulinariske oplevelser, som Europa har at byde på.

Selvom Nordjylland i forvejen har masser af specialiteter og lækre sager, er det også dejligt at blive inspireret af udlandet, og dét bliver der altså rig mulighed for i den kommende uge.

Smag på hele Europa: Madmarked har indtaget Aalborg Smag på hele Europa: Madmarked har indtaget Aalborg

18 boder med fristelser

European Street Market stiller op med hele 18 forskellige boder, der kommer til at fylde Toldbod Plads med liv, lækkerier og gode tilbud.

Du kan se frem at opleve (og smage) på alt fra kager, ost, pølser, oliven, nødder til pesto. Der bliver med garanti udsigt til en særlig oplevelse – med den helt særlige markedsstemning, som vi kender fra vores bedste sommerferier sydpå.

Du kan blandt andet se frem til følgende boder: “Belgian Waffles”, “The Best of Italy”, “Hollande Cheese”, “Italien Pesto”,  “Salami D’ Italia”, “Old Fashioned Fudges”,  “Italian Biscuits” og mange, mange flere.

Der bliver altså god grund til at kigge forbi pladsen til lidt smagsprøver på det bedste, som det europæiske madmarked har at byde på.

Smag på hele Europa: Madmarked har indtaget Aalborg Smag på hele Europa: Madmarked har indtaget Aalborg Smag på hele Europa: Madmarked har indtaget Aalborg Smag på hele Europa: Madmarked har indtaget Aalborg Smag på hele Europa: Madmarked har indtaget Aalborg

3 dage med europæisk madkultur

Det er tidligere blevet meldt ud, at markedet har åbent til og med lørdag. MigogAalborg har dog været i kontakt med Aalborg City, som fortæller, at markedet kun har åbent til og med torsdag.

Torsdag sker der nemlig nye ting og sager i byen, når Aalborg Bæredygtighedsfestival starter.

Åbningstider for European Street Market:

Tirsdag-torsdag: 10-18

Du kan se mere om begivenheden her.

Del artikel