Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slut med ustabile IT-systemer: her er løsningen til din virksomhed

Af Jakob

Alle moderne virksomheder i dag er dybt afhængige af, at deres IT-systemer kører, som de skal. Uanset om virksomheden fører webshop, sælger ydelser eller bruger komplekse systemer, der skal håndtere store mængder data, er driftsikkerheden og stabiliteten alfa og omega.

Annoncørbetalt indhold leveret af Mariendal IT

Alt lige fra hosting, serverløsninger og clouds til hardware og software skal opsættes, opdateres og vedligeholdes, så systemerne virker, og vigtige salg, henvendelser og data aldrig går tabt.

For det koster på alle parametre, når der er fejl eller nedbrud på linjen. Og er man en del af en lille eller mellemstor virksomhed, er det ikke sikkert, at der er en intern IT afdeling lige ved hånden, der kan træde til, når det brænder på. 

At finde den rette løsning blandt eksisterende medarbejdere er heller ikke altid lige til, da disse ofte mangler den rette viden og erfaring til at løse tekniske udfordringer. Og i sidste ende kan det kræve unødigt mange ressourcer, når fokuset fjernes fra kerneforretningen.

Outsourcing af IT er vejen frem

Heldigvis er der hjælp at hente ved at outsource IT driften til eksterne IT afdelinger. F.eks. er Mariendal IT på Gasværksvej i Aalborg specialister i IT-løsninger til erhverv, og med mange års brancheerfaring på bagen er der garanti for professionelle løsninger og rådgivning ved henvendelse til en af deres erfarne IT-konsulenter.

Som virksomhed har man brug for ordentlige IT løsninger og ikke mindst en stærk samarbejdspartner, der nemt og hurtigt kan vejlede og løse de problemer, der måtte opstå. Ved outsourcing af IT drift til Mariendal IT er man som virksomhed sikker på, at ens systemer, programmer og øvrige opsætninger altid kører optimalt og holdes up to date.

Selvfølgelig er behovet for og omfanget af systemer og setups forskellige, alt efter hvilken type og størrelse virksomhed, man har, og hvad man beskæftiger sig med.

Eksempelvist er IT-løsninger til små virksomheder er ikke nødvendigvis lige så omfattende som til større agenturer. Men det betyder ikke, at løsningerne og sikkerheden ikke skal være i top. For uanset om der er tale om hosting, server- og cloudløsninger eller om regulær IT-support, er det outsourcing firmaets job at levere stabile og driftsikre løsninger døgnet og året rundt.

IT løsninger, der matcher din virksomheds behov

Alle firmaer har forskellige behov, og derfor kan IT-løsninger og -systemer ikke nødvendigvis sættes på formel. I stedet er skræddersyede løsninger vejen frem, så alle ønsker og behov bliver dækket, uden at virksomheden skal gå på kompromis med driftssikkerheden.

Hos Mariendal IT gør de en dyd ud af at lære sine kunder at kende, så løsningerne optimeres, og supporten effektiviseres. Kundens behov er altid i centrum – og uanset om der er brug for konkrete løsninger eller hurtige råd og vejledning, står Mariendal IT’s erfarne konsulenter altid klar til at hjælpe.

Del artikel

Andre læser også