Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slut med stress, tid til velvære

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Man kender det alt for godt. Spændingerne i skulder- og nakkeområdet er så seriøse at hovedpinen trænger sig på ovenpå den allerede ubehagelige følelse. Heldigvis findes der en løsning på dette problem, og aalborgensere er endnu heldigere. Man kan nemlig få en massagebehandling i Aalborg, der kan fjerne alle de bekymringer, som bare sidder fast og generer i dine skuldre. Man behøver endda ikke engang forlade komforten af ens eget hjem, så omgivelserne du får din massage i forbliver afslappede og trygge. Hvad end du vælger at få en massage som en forebyggende instans eller som en løsning på din eksisterende smerte, er det aldrig en dum ide at bruge tid på dig selv og dit velvære. 

Dine behov

Uanset hvilken massageform du ønsker at få, er der en der passer til dine behov. Hvad end det er en som sportsmassage, firmamassage, graviditetsmassage, en massage på et hotel, en massage til at forkæle mødregruppen, en efterfødselsmassage, en rygmassage, en nakkemassage, en parmassage eller en fysiurgisk massage, findes der noget for enhver smag. Du arbejder altså med din smerte i stedet for at acceptere den og det er kun en god ting. Ved eksempelvis en sportsmassage kan du forvente et fokus på det dybe væv, der øger kroppens naturlige helingsproces og derfor får dig til at føle dig genfødt. En massage med fokus på velvære har derimod et blødere greb og lange strøg, der har en bedre effekt på mentale blokeringer og du kan derfor imødekomme dine behov både i krop og sjæl ved at give dig selv lov til lidt luksus. 

Smertelindring

Den mest hyppige anvendelse af en massage er smertelindring. Hvad end det er til at forebygge eller reducere smerte. Gentagne forebyggende behandlinger kan faktisk have samme lindrende effekt som smertestillende. Ens blodomløb bliver nemlig forbedret og dermed kan man reducere smerten. Sundhed og velvære skal ikke nedprioriteres og derfor skal den bedste massage være let tilgængelig. Derfor er konceptet med massage i eget hjem udført af professionelle meget nutidigt. Hvis du vil give dig selv lidt luksus er en fysiurgisk massage af et sikkert valg. Her bliver forskellige massageteknikker taget i brug så behandlingen er tilpasset netop dine behov. Tagene ved denne type massage  er tværgående og dybe, så massagen er designet til at bearbejde kroppens anatomiske opbygning. Spændingerne i musklerne kommer derfor i fokus og blodomløbet bliver aktiveret, så immunforsvaret bliver boostet. Ved denne massage bliver bevægeligheden i muskler og led også forbedret og spændinger i muskelstrukturerne bliver modvirket.  

En anden form for velvære kunne også være personlig træning rettet mod de områder af kroppen, som du særligt døjer med. Det er altid en god ide at booke en personlig træner, så du er sikker på at få den rette træning, der kan lindre lige netop dine smerter.

Del artikel

Andre læser også