Slut med Søgaards Bryghus: Nu åbner nyt bageri og spisested i lokalerne

For næsten 20 år siden åbnede Søgaards Bryghus på C.W. Obels Plads.
Men nu sker der store ændringer på det ikoniske sted i Aalborg.
I morgen, torsdag d. 2. februar, åbner Fru Søgaard, som bliver et et helt nyt bageri og spisested i Aalborg.
I pub-området af Søgaards Bryghus er gastropub-konceptet Hr. Søgaard allerede åbnet. Her er menukortet helt som man kender det fra Søgaards Bryghus med det samme gode øl og spiritus.

Noget helt andet på menukortet
Som navnene afslører, er det stadig Søgaard-familien, der huserer i lokalerne.
Ny kvinde i front for Fru Søgaard bliver Caroline Søgaard-Pedersen, der er datter af Claus og Lisa Søgaard, som åbnede Søgaards Bryghus i 2004.
Lisa Søgaard har tidligere også drevet både Penny Lane Café og Abbey Road Café.
Fru Søgaard bliver Carolines projekt i familieforetagendet.


“Både mad og drikkevarer bliver noget andet, end man har været vant til på Søgaard Bryghus. Men jeg har naturligvis stadig mor og far med på linjen,” fortæller Caroline.
Lokalerne har fået en ordentlig make over, hvor der er fuld knald på både hyggen og farverne.

Man har bygget en helt ny bar, og når du træder indenfor, bliver du mødt af en stor brød- og kagemontre, hvor et kæmpe udvalg af surdejsbrød og alverdens kager møder dig.

Du kan bl.a. sætte tænderne i croissant-kager i alverdens afskygninger, fastelavnsboller – og den vildeste mælkesnittekage!
Åbningstilbud i næste uge
Fru Søgaard slår dørene op torsdag morgen, og allerede i weekenden er der 50 % på deres Brekkie Platter (3.-4. februar).
Brekkie Platter består af dagens æg, sprød skinke, ymer m. rabarber, chartueri, sylterier, rejesalat, humus, ost, nødder, frugt og sødt. Hertil brød, rugbrød og økologisk smør.

Derudover vil der være lækre smagsprøver fra både bageriet og caféen.
Mandag – onsdag (6.-8. februar) stikker det helt af på Fru Søgaard, for der er der 100 gratis kager til de første 100 personer, der kommer mellem 08.00 – 11.00:
Mandag: Fastelavnsbolle
Tirsdag: Solbærsnitte
Onsdag: Mælkesnitte

Erfarne kræfter står bag brød og kager
Det er ikke hvem som helst, der bager brød og kager til den nye satsning.
Med på holdet er ingen ringere end Christian Hansen og Niels Rynkeby, der er tidligere ejere af La Bonta.
Søgaard-familien har købt det tidligere bageri i Svenstrup, og herfra bager Christian og Niels friskbagt surdejsbrød og lækre kager til det nye spisested.

De har brugt de seneste par måneder på at finpudse og justere på opskrifterne. Alt brød bliver lavet helt fra bunden på surdej og med økologisk mel fra Aurion.
Derudover sætter Søgaards ølbrygning også sit helt særegne præg på brødet. Mask, der normalt er et restprodukt fra ølbrygning, bliver tilsat visse brødtyper, og det giver en helt særlig smag til brødet.
I det specielle valnøddebrød har man også tilsat den populære Klosterbryg.
På menukortet finder du, udover boller og kager, også smørrebrød, salater, milkshakes, te og kaffe i lange baner.


Fru Søgaard kommer til at holde åbent 08.00 – 18.00 fra mandag – lørdag. Du kan naturligvis nyde brød, kager mv. i caféen eller få det med to go.
Hr. Søgaard har åbent 16-22. Det populære All Inclusive-koncept “Hele Svineriet kører også fortsat fredage og lørdage fra kl. 19.00.