Slut med januarkuren: Hos Din Vitamin Bar er sundhed sjovt hele året

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Årets længste, koldeste og mest deprimerende måned er endelig overstået.

Januar er for mange måneden, hvor man har muligheden for at kickstarte et forhåbentligt sundt og aktivt år.

Måske har du ligefrem givet den så meget gas med den sunde livsstil, at du er helt lettet over, at januar omsider er slut, og du kan vende tilbage til de kostvaner, du tyer til i årets resterende 11 måneder?

Men bare rolig. Vi har fundet en magisk mellemvej til dig.

Hos Din Vitamin Bar og Din Pita Bar på Kastetvej har man i årevis ført et koncept, der gør det både sjovt og lækkert at spise sundt og farverigt – hele året rundt.

Når du træder ind i Din Vitamin Bar bliver du først og fremmest mødt af friske grøntsager og lækkert frugt i salatbaren – af den sjove slags.

Det vil sige den slags, der er tydeligvis er blevet kokkereret med masser af kærlighed og sans for æstetikken.

Et farverigt menukort

Tavlen afslører et varieret menukort med alt fra sprøde sandwiches, fem forskellige slags burgere, varme retter, bowls og mange forskellige juice og smoothies.

I januar har der især været gang i salget af juicekure, men generelt oplever Din Vitamin Bar en solid mængde af kunder hele året rundt.

Faktisk i så høj grad, at Sameh og kæresten Sofie, der netop er vendt tilbage fra barsel, i marts 2019 udvidede familien med endnu et madsted.

Denne gang var navnet Din Pita Bar, og her skulle fokus rettes mod den mellemøstlige madkunst.

Sundt og etnisk

Oprindeligt var det meningen, at kunderne her skulle kunne få stillet sine mere syndige lyster – blandt andet med en Nutella Pizza.

Siden åbningen har Sameh og Sofie dog erfaret, at deres sunde koncept fra Din Vitamin Bar sagtens kan kombineres med det mellemøstlige køkken.

Eksempelvis er deres bowls sprængfyldt med smukke grøntsager, hjemmemarineret kød eller hjemmelavet falafel.

“Vores oksekød er af den fineste slags – jeg tør godt garantere, at man ikke smager noget lignende andre steder,” fortæller Sameh.

Selvom det langt fra er en tør oplevelse at spise sig igennem Din Pita Bars retter, så skal du ikke bekymre dig, hvis du foretrækker det ekstra snasket.

Baren bugner nemlig af hjemmelavet dressing og hummus – og du må få lige så meget som du overhovedet drømmer om.

Spar penge med ClubAalborg

Selvom du sandsynligvis ikke går sulten fra nogle af madbarene, så gør det vel ikke noget, at du samtidigt kan spare lidt penge.

Din Vitamin Bar er med i denne måneds ClubAalborg og giver helt eksklusivt 20 % på den farverige salatbar – et vildt tilbud, som Sameh aldrig har givet lignende før.

I Din Pita Bar får du pita eller wraps med falafel til bare 30 kr.

Det skulle med andre ord være både nemt, billigt og sundt at blive mæt på Kastetvej – også i februar måned.

Lige nu giver vi to måneders gratis medlemskab af ClubAalborg.

Det kan du læse mere om her.

Nyt fra statsministeren: Indfører krav om mundbind i den kollektive transport

Skrevet af: Redaktionen

Efter flere måneder uden corona-pressemøder fra Statsministeriet, var der i dag klokken 11.00 indkaldt til pressemøde, hvor Mette Frederiksen meldte nyt ud.

Allerede i går aftes kunne flere medier skrive, at hovedbudskabet på pressemødet ville være et krav om, at passagerer ifører sig mundbind, når man bruger offentlige transportmidler.

Og det var netop også det første, som statsministeren udtalte sig om på pressemødet:

“Vi indfører nu et krav om, at man skal bære mundbind i den kollektive transport på alle tider af døgnet (…) Det har før været en anbefaling. Nu bliver det et krav.”

Tiltaget træder i kraft om en uge – altså lørdag den 22. august.

Det kan senere blive nødvendigt at indføre kravet andre steder, eksempelvis i supermarkedet eller ved lægen.

Det lokale fokus

Mette Fredriksen lagde også vægt på, at det nu er helt lokalt, at corona skal bekæmpes.

Smittekæderne skal brydes lokalt og den lokale indsats kan variere, så hvis der er smitte i ens kommune kan der komme specifikke regler lokalt.

Corona skal bekæmpes ud fra en såkaldt tretrinsraket: Test, opsporing og så isolation og karantæne.

… Opdateres

Sent i aftes kunne Folketingets partier og regeringen melde ud, at de er blevet enige om en ny aftale for genåbningens fase 4 – det kan du læse mere om her.

Starter i morgen: Skagen Fiskerestaurant introducerer det store søndags frokostbord

Skrevet af: Michael Qureshi

Aalborgs nye fiskerestaurant har fået en flyvende start med deres flotte indretning og strandsand på gulvene og ikke mindst den store udendørs terrasse, der flittigt bruges i disse skønne sommerdage.

Nu er Skagen Fiskerestaurant på Budolfi Plads klar med endnu en nyhed. Fra i morgen og hver søndag fremover kører de med et helt nyt koncept.

De kalder det for det store Søndags frokostbord, og man får ærlig talt mundvand, når man læser, hvad der findes af lækkerier på menuen.

Lækre favoritter i buffet

Det bliver med adskillige af restaurantens favoritter på menukortet serveret i en lækker buffet og selvfølgelig med særligt fokus på alle forholdsregler omkring Covid-19.

På buffeten er der blandt andet retter som;

Marineret sild med Karry Salat, kapers og løg.
Pandestegte rødspætter med remoulade og tyttebær
Pandestegte fiskefrikadeller med løgkompot og citron

Du kan allerede nu booke bord til i morgen søndag d. 16. august, eller en af de kommende søndage her.

Skulle du være så heldig at vinde nedenstående konkurrence, og du allerede har reserveret bord til en specifik søndag, så får du naturligvis den frokost betalt med ledsager.

KONKURRENCE

Lige nu kører MigogAalborg en konkurrence i samarbejde med Skagen Fiskerestaurant.

Vind en Søndags frokost for 2 personer på Skagen Fiskerestaurant inkl. 2 fadøl/sodavand. Vi udlodder 4 x 2 blandt deltagerne i konkurrencen.

Sådan vinder du;
Like opslaget lagt på MigogAalborgs Facebook-side lørdag d. 15. august 9.30
Skriv hvem du vil invitere med på en hyggelig frokost på Skagen Fiskerestaurant i Aalborg

Aftale for Fase 4 er på plads: Her er de nye tiltag

Skrevet af: Michael Qureshi

Sent i aftes kunne Folketingets partier og regeringen melde ud, at de er blevet enige om en ny aftale for genåbningens fase 4.

De stigende smittetal har ændret i de oprindelige planer for fase 4, hvor man havde regnet med at genåbne diskoteker og natklubber samt blandt andet hæve forsamlingsforbuddet.

Men i den nye aftale har man forsøgt at finde et kompromis på flere ting, men sikkert er det, at nattelivet som sådan skal forblive lukket til 31. oktober.

Til gengæld får restauranter, caféer og barer lov til at holde åbent helt frem til klokken 02.00 forudsat, at de ikke lukker nye gæster ind fra klokken 23.00.

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde i dag klokken 11.00, hvor hun vil komme med yderligere nyt.

Det er med i aftalen

Herunder kan du se væsentlige punkter i den nye aftale meldt ud af Justitsministeriet i aftes.

  • Steder, hvor der drives natklub, diskotek eller lignende (dvs. steder med få siddepladser, dansegulv osv.), skal holde lukket til og med den 31. oktober 2020.
  • Hvis steder, der har været drevet som natklub mv., inden for de regler, der gælder på det pågældende område, kan ændre deres indretning og aktiviteter i overensstemmelse med de retningslinjer, der gælder for restauranter, barer og lignende, kan de åbne på samme vilkår som disse.
  • Den tilladte åbningstid for restauranter, barer, caféer og lign. med bevilling hertil udvides til kl. 02.00, forudsat at man ikke lukker nye gæster ind efter kl. 23.00.
  • Forsamlingsforbuddet på 100 personer forlænges til og med den 31. oktober 2020, men aftaleparterne vil ved udgangen af september 2020 vurdere, om der er grundlag for at lempe forbuddet tidligere.
  • Forsamlingsforbuddet på 500 personer til siddende arrangementer forlænges til og med den 31. oktober 2020.
  • Udendørs begravelser og bisættelser omfattes af et forsamlingsforbud på 200 personer.
  • Det undersøges, om der kan afvikles koncerter med flere end 500 personer på samme vilkår som Superliga-fodbold. På samme måde undersøges det, om reglerne kan udvides til andet professionel idræt.
  • Reglen om, at turister skal have booket seks overnatninger for at måtte rejse ind, ophæves.
  • Testsvar skal ligge klar inden 24 timer for 80 procent af de testede – skal ske via øget laboratoriefacilitet i Vestdanmark.