Slut året af med manér: Tabu er klar med lækker nytårsmenu
Maden og selskabet er afgørende for en succesfuld nytårsaften. Selskabet står for egen regning, men maden har du mulighed for at få fra en restaurant nævnt i michelinguiden.
Tabu er tilbage med et bud på den komplette nytårsmenu som afslutning på år 2022. I år i samarbejde med Tapa5, Restaurant Glashuset og Strandhotel Klitrosen samt vinleverandøren i Aarhus.
Med denne menu får du således det bedste fra flere køkkener; snacks inspireret af Tapa5, forret af kystrestauranterne i Lønstrup og Slettestrand, hovedretten af Tabu, afsluttende med den klassiske chokolade, som henleder tankerne til den barnlige sjæl spisende direkte fra nutellaglasset.
“Menuen er komponeret og forberedt på en sådan måde, at det efterlader minimal tilberedning til dig som vært, så du i stedet kan nyde festen og nærværet med dine gæster,” fortæller Miv.
Nytårsmenuen kan afhentes i både Aalborg, Slettestrand, Lønstrup og i Aarhus.
Bestiller du menuen inden d. 30. november kl. 20:00, opnår du 10 % rabat på kuvertprisen.
Menuen kan bestilles lige her
Menu:
Saltede mandler
Gordal oliven
Pintxos med skinke & trøffelmayo
–
Surdejsbrød, lokal smør & fjordsalt
–
Skaldyrssalat af håndpillede rejer, citron & urter
samt citronpuré, dildolie & hjertesalat
–
Skummende hummer- & fiskebisque, aromatisk olie af purløg,
hengemte tomater, samt sprød crouton med urter
–
Modnet oksemørbrad med selleripuré, saltbagt selleri, syltet løg med sennepsfrø, cremet trøffelsauce & champignoner samt confiteret kartoffel med timian
–
Chokolademousse med knas på ristede & karameliserede nødder,
passion/citruspuré & kakaotuile
Pris pr. person (uden rabat) kr. 595,- (Bestiller du menuen inden d. 30. november kl. 20:00, opnår du 10 % rabat på kuvertprisen.)
Menuen kan bestilles lige her